yuva için emek verdik doğru da, sürekli negatif olması hep negatif şeyler yaşamamıza sebep oluyor ve haliyle mutsuzum yüzüm çöküyor, mesela daha yoldayken tren kazasına gittiğini çocuğun nasıl parçalandığını anlattı, bundan olumsuz etkileneceğimi, haberleri bile bu yüzden izlemediğimi bile bile...
Ben evli değilim ama babam eşinizle meslekdaş, her insan gibi eşinizde paylaşmak istiyor galiba yaşadığı şeyleri,belli ki o da etkilenmiş size gıcıklığına yapmıyordur bence:) benim erkek arkadaşım mesela o da öyle ben ne anlarım araba motorundan osundan busundan,cat programından vs ama mesleği bu ve günümüzün%30 u bunları konuşmakla geçiyor,bana çok güzelmiş gibi geliyor:) sanırım sizin biraz tatile ihtiyacınız var .aynı şeyi babamda anneme yapıyordu ( emekli şimdi) gittiği vakaları anlatıyordu annem kızınca da hayat arkadaşımla paylaşamayacaksam kime anlatacağım demişti annem hak verdi. ayrıca babamda ev işinden asla anlamaz tamir işlerinden aslaa anlamaz elini sürmez sürerse de daha çok bozar ,annem usta misali herşeyi kendi yapar boya badana bile ama babamda çok güzel et yemekleri yapar annem yorgunsa o girer mutfağa temizliğe de yardım eder bize diğer açık kapanmış olur:)siz eşinizi seviyorsunuz sadice yorulmuşsunuz sanırım biraz tatil iyi gelecektir:)