- 19 Mayıs 2015
- 281
- 248
- 30
- Konu Sahibi Shiningstars
Çok kotu hissediyorum su an. Belki o kadar büyük şeyler değil ben fazla duygusalim bu aralar ama aylarca peşimde kosan beni birazcik üzse ben seni üzmek için değil mutlu etmek için burdayim diyip ozurler dileyen bi erkeğin boyle değişmesi canimi acitiyor. 21 yasindayiz ikimiz de. Az önce sinirim bozuk dedi neden dedim kuzenimi bi arkadaşına birakmam gerekiyor arabayi vermedi teyzem simdi secimler yeni bitti disarisi kötüdür diye dedi. Arabayi alamamasina kizmismis. Ne büyük dert. Bi turlu guvenemediler bana araba işinde bahane ediyorlar seçimleri dedi. Ben de sen niye kizdin ki birak kuzenin uzulsun dedim hem sen birak simdi doğru söylüyorlar secim aksami sana birşey olursa ben naparim diye sirinlik yapicaktim tam dediği şeyle kalakaldim. Sen de simdi saçma sapan kiskanclik yapma dedi. Ne kiskancligi kuzenini mi kiskanicam dedim. Eğer kiskanclik yapiyosan diye dedim dedi. Baskasina sinirlenip benden cikarma kiskanclikla ilgili tek bisey gecmedi aklimdan ayrıca kuzenini niye kiskaniyim dedim. O da aynen "ya kiskaniyosun ya trip atiyosun zaten" dedi..... Belirtiyim asidi kiskanan tripler atan bi manyak değilim. Alttan alamamismisim diye bi de daha da üste cikti. Biz daha yeni duzeldik ya. Geçenlerde tartistik benim bu aralar sinirlerin bozuk bilmem ne dedi cidden kotu tartistik ve ara verelim dedi bana. İstemedim hatta önce peki dedim aksaminda dayanamam ben ara vermek falan istemiyorum gitme benden dedim. Bi karar verdik buna uy dedi. 2 gün sabrettim hiçbirşey yazmadim. 2 gün sonra o bana yazdi "sen benim vazgecemedigimsin ara falan yok" dedi. Ben de kirginligimi dile getirdikten sonra baristik. Ama o bana dedikleri de aklimdan cikmiyor. Boğma beni dedi bir suru şey dedi. Üstelik onun beni alttan almasi gerek annem kanser benim sinirlerin alt üst anneme bakiyorum ama bütün bunlara rağmen onun dertleri daha önemli alttan almasi gereken hep benim. Kizginken gerçekten gözü gormuyo öyle bi konuşuyor ki insan kaliyor. Saman alevi gibi parlayip sonuyor. Ama o aranin üstüne daha yeni barismisken bana dediği "ya kiskaniyosun ya trip atiyosun" lafi çok kirdi. Karnima agri girdi oturdum agliyorum. Bi anda hiçbirşey yokken ben suclandim yine. Evet olay bu değil. Benim kirginligim o ara verelim demesinden beri. Simdi beyfendinin sinirinin geçmesini bekliyorum sinirin geçsin öyle konusalim dedim. Ama ben boyle olmaktan sıkıldım çok Küçüğüm ben daha ama bu yasta bir suru şeyin sıkıntısını cekiyorum. O da benim sevgilimden çok önce arkadasimdi. Simdi bazi şeyler değişmiş gibi. Artik korkar oldum ona da bisey söylemeye kizar diye. İçimde öyle bisey var ki çok kirgin hissediyorum. Çok uzun oldu ama gerçekten çok doldum. Düzelir mi bazi şeyler diye sormak istemiyorum çünkü bu yasta biktim herşeyden. Ben eski *****'ı (sevgilimin adi) geri istiyorum sadece. Simdi o da beni bastan ayağa kiriyo. Dertlesmek istedim yazdim ben olsam şöyle yaparim diyebileceğiniz bir şeyler varsa sevinirim sadece. Tesekkur ederim vakit ayirip okuduğunuz icin