Yavaş yavaş uzaklasiyorum ondan...

Shiningstars

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2015
281
248
30
Çok kotu hissediyorum su an. Belki o kadar büyük şeyler değil ben fazla duygusalim bu aralar ama aylarca peşimde kosan beni birazcik üzse ben seni üzmek için değil mutlu etmek için burdayim diyip ozurler dileyen bi erkeğin boyle değişmesi canimi acitiyor. 21 yasindayiz ikimiz de. Az önce sinirim bozuk dedi neden dedim kuzenimi bi arkadaşına birakmam gerekiyor arabayi vermedi teyzem simdi secimler yeni bitti disarisi kötüdür diye dedi. Arabayi alamamasina kizmismis. Ne büyük dert. Bi turlu guvenemediler bana araba işinde bahane ediyorlar seçimleri dedi. Ben de sen niye kizdin ki birak kuzenin uzulsun dedim hem sen birak simdi doğru söylüyorlar secim aksami sana birşey olursa ben naparim diye sirinlik yapicaktim tam dediği şeyle kalakaldim. Sen de simdi saçma sapan kiskanclik yapma dedi. Ne kiskancligi kuzenini mi kiskanicam dedim. Eğer kiskanclik yapiyosan diye dedim dedi. Baskasina sinirlenip benden cikarma kiskanclikla ilgili tek bisey gecmedi aklimdan ayrıca kuzenini niye kiskaniyim dedim. O da aynen "ya kiskaniyosun ya trip atiyosun zaten" dedi..... Belirtiyim asidi kiskanan tripler atan bi manyak değilim. Alttan alamamismisim diye bi de daha da üste cikti. Biz daha yeni duzeldik ya. Geçenlerde tartistik benim bu aralar sinirlerin bozuk bilmem ne dedi cidden kotu tartistik ve ara verelim dedi bana. İstemedim hatta önce peki dedim aksaminda dayanamam ben ara vermek falan istemiyorum gitme benden dedim. Bi karar verdik buna uy dedi. 2 gün sabrettim hiçbirşey yazmadim. 2 gün sonra o bana yazdi "sen benim vazgecemedigimsin ara falan yok" dedi. Ben de kirginligimi dile getirdikten sonra baristik. Ama o bana dedikleri de aklimdan cikmiyor. Boğma beni dedi bir suru şey dedi. Üstelik onun beni alttan almasi gerek annem kanser benim sinirlerin alt üst anneme bakiyorum ama bütün bunlara rağmen onun dertleri daha önemli alttan almasi gereken hep benim. Kizginken gerçekten gözü gormuyo öyle bi konuşuyor ki insan kaliyor. Saman alevi gibi parlayip sonuyor. Ama o aranin üstüne daha yeni barismisken bana dediği "ya kiskaniyosun ya trip atiyosun" lafi çok kirdi. Karnima agri girdi oturdum agliyorum. Bi anda hiçbirşey yokken ben suclandim yine. Evet olay bu değil. Benim kirginligim o ara verelim demesinden beri. Simdi beyfendinin sinirinin geçmesini bekliyorum sinirin geçsin öyle konusalim dedim. Ama ben boyle olmaktan sıkıldım çok Küçüğüm ben daha ama bu yasta bir suru şeyin sıkıntısını cekiyorum. O da benim sevgilimden çok önce arkadasimdi. Simdi bazi şeyler değişmiş gibi. Artik korkar oldum ona da bisey söylemeye kizar diye. İçimde öyle bisey var ki çok kirgin hissediyorum. Çok uzun oldu ama gerçekten çok doldum. Düzelir mi bazi şeyler diye sormak istemiyorum çünkü bu yasta biktim herşeyden. Ben eski *****'ı (sevgilimin adi) geri istiyorum sadece. Simdi o da beni bastan ayağa kiriyo. Dertlesmek istedim yazdim ben olsam şöyle yaparim diyebileceğiniz bir şeyler varsa sevinirim sadece. Tesekkur ederim vakit ayirip okuduğunuz icin

Öncelikle acil şifalar diliyorum Rabbimden..

Ben bir ilişki de ara vermek kavramını hiç bir zaman anlamadım, anlamayacağım da. Ara vermek yerine ayrıldık veya ayrılmayı düşündük demek daha gerçekçi duruyor olaylarda..

Arabayı alamadığından kaynaklı olsa gerek , sinirleri cidden bozulmuş ki size patlamış.
Böyle patlamalarda, insanlar içlerinde biriktirdikleri tüm sorunları çok kolay kusarlar..

Sizinki de böyle bir olay ..

Her sinirlendiğinde artık kaçasım geliyor ondan. Hele ki başka şeylerin de kırgınlığı varken. Benim üzüldüğüm onun beni idare etmesi gerekirken ben onu idare etmek durumunda kalıyorum. Yoruluyorum artık.... :KK61:

Geçen gün anneme sarıldım ağladım ben onun yüzünden. O beni uzuyor ben de elimde olmadan annemi. Sonra yine ben üzülüyorum bu durumda bile kadini uzuyorum diye. Onun uzulmemesi lazim. Bu yüzden daha çok kiziyorum sevgilime. Daha çok kiriliyorum

Her seferinde ayrilicak duruma geliyosaniz ya bu adam sana cok kotu davraniyor ya da sen gercekten buyutuyosun. Iyi dusun. Eger adam seni hep uzuyosa mantikli adimlar at gerekirse kavgalar daha da kalp kir adan ayrilin. Ben bu anlattigin olayda cok kalp kirici bisiy goremedim. Azarlayip uzerine yuruduyse elini kolunu savurduysa hayvanlik etmis. Ama oyle bisiy olmadiysa sinirini bi anlik senden cikarmis. Burclar yukselenler ne bu arada

İkimiz de basak burcuyuz ama yükselen falan bilmem pek de ilgilenmem. Ben ona kirginim sadece. Dediklerine kirginim. Bi anlik sinirle bir sürü şey soyluyor sonra pişman oluyor ama ben de hassas bi donemdeyim ya çok sinirim bozuluyo artik durup durup agliyorum. Boguyosun dedi . ben ona aglaya aglaya yazdim ara vermeyelim diye gururumun içine edip o umursamadi sonra sakinleşince o bana geldi ama kirildim bi kere. Simdi yoktan yere hiçbirşey dememisken kiskaniyosun trip atiyosun zaten hep alttan da alamiyosun oldum.....

kiskancsin yada trip atiyosun kelimesine ben olsam takilmazdim çünkü bunlar bayanların çoğunda var. ikinizide sinirleri biraz fazla yipranmis sadece kaldiramiyorsunuz bu ilişkiyi..

Ben olsam bana deger vermeyen bi erkekle kendimi yormazdim.
Belki duzelir diyede hemen ayrilin diyemem.
Ama annemin cani soz konusu.
Annenin uzulmemesi gerekir.
Uzgunum ama dolambacli olarak o erkek senin annenin omrunu azaltiyor.
O seni uzuyo, sen agliyosun uzuluyosun annenide uzuyosun.
Uzulmek olabilicek en kotu sey kanser hastasi icin.
Bir gun gelicek senin su an deliler gibi sevdigin adam bi yabanci olacak.
Sence o yabancinin yuzunden annenin omrume torpu gibi isledigine uzuleceksin.
Ama is isten gecmis olucak.

Dengesiz birisi galiba yapıp pişman olanlardan :KK16:ne kadar üzülsende kırılsanda annene belli etmemeye çalış canım moral çok önemli sonuçta o_O

Bana değer vermiyor diyemem veriyor biliyorum ama son zamanlarda sanki o gitti baskasi geldi yerine.... Bilmiyorum napicagimi

Dengesiz birisi galiba yapıp pişman olanlardan :KK16:ne kadar üzülsende kırılsanda annene belli etmemeye çalış canım moral çok önemli sonuçta o_O
Evet anneme belli etmemeye calisiyorum ama bi yerden sonra anliyo. Yüzüm gözüm sis kalktim ayri olduğumuz ilk sabah yataktan cikmak istemedim annem sorunca geç kalktigim için boyle oldu biseyim yok falan dedim. Ama ben boyle daha çok kiriliyorum hic mi düşünmüyor ya bu kiz kotu bi dönemden geçiyor biraz ben alttan aliyim diye hic mi dusunmuyor

Bana değer vermiyor diyemem veriyor biliyorum ama son zamanlarda sanki o gitti baskasi geldi yerine.... Bilmiyorum napicagimi

Konusmayi denesn bi?
Neden boyle naptigini sor.
Ama cumleye soyle basla. Bi konu hakkinda konsmak istiyorum senle ama senden rica ediyorum lutfen sozumu kesme.
Senden hesap sormak yada kizmak degl amacim. Seni seviyorum ben gibisinden devam et. Beni on yargisiz yorumsuz dinle olurmu...
Bu taktik aslinda seye benzer; vazoyu kjran cocugun; anne bisy diycem ama once soz ver kizmiycagina tamammi? Boylelikle anne hep bi kontrollu sekilde tepkisini gosterir.

Komunikasyonda 4 adim vardir.
1. Sorun ne? Ne konuda memnun degilsin? Neyi yanlis yapiyor karsi taraf?
2. O bunu yaptiginda sen kendini nasil hissediyosun?
3. Ne yapmasinj isterdin?
4. Bunu yaptiginda nasil hissederdin kendini?

Bu listeyi sira sira git.
Ve sunuda unutma.
Mutlu bi birlikteligin formulu; 1 hatasini yuzune vurmadan once 3 tane olmak uzere olumlu bisy soylemek karsi taraf hakkinda.

Evet anneme belli etmemeye calisiyorum ama bi yerden sonra anliyo. Yüzüm gözüm sis kalktim ayri olduğumuz ilk sabah yataktan cikmak istemedim annem sorunca geç kalktigim için boyle oldu biseyim yok falan dedim. Ama ben boyle daha çok kiriliyorum hic mi düşünmüyor ya bu kiz kotu bi dönemden geçiyor biraz ben alttan aliyim diye hic mi dusunmuyor
Onu en iyi sen bilirsin düşüncesiz ve bencil demek ki diğer hemcinsleri gibi :KK53:

Konusmayi denesn bi?
Neden boyle naptigini sor.
Ama cumleye soyle basla. Bi konu hakkinda konsmak istiyorum senle ama senden rica ediyorum lutfen sozumu kesme.
Senden hesap sormak yada kizmak degl amacim. Seni seviyorum ben gibisinden devam et. Beni on yargisiz yorumsuz dinle olurmu...
Bu taktik aslinda seye benzer; vazoyu kjran cocugun; anne bisy diycem ama once soz ver kizmiycagina tamammi? Boylelikle anne hep bi kontrollu sekilde tepkisini gosterir.

Komunikasyonda 4 adim vardir.
1. Sorun ne? Ne konuda memnun degilsin? Neyi yanlis yapiyor karsi taraf?
2. O bunu yaptiginda sen kendini nasil hissediyosun?
3. Ne yapmasinj isterdin?
4. Bunu yaptiginda nasil hissederdin kendini?

Bu listeyi sira sira git.
Ve sunuda unutma.
Mutlu bi birlikteligin formulu; 1 hatasini yuzune vurmadan once 3 tane olmak uzere olumlu bisy soylemek karsi taraf hakkinda.
Artik o 3 tanecik olumlu şeyi dahi bulamiyorum onda. Konuşuyoruz su an ağlamaktan krize giricem burda yazdim geçmedi mi sinirin dedim sonra döktüm bütün icimi o da ozledigimden boyleyim dedi. Ben de "senin beni kirmak icin hep bi nedenin olurken ben en kotu animda bile seni yanimda istiyorum. Bana da Aferin." yazdim. Var mi boyle birşey ya. Özledim ben onu o zaman ters davranabilirim. Bu ne ya.....

Artik o 3 tanecik olumlu şeyi dahi bulamiyorum onda. Konuşuyoruz su an ağlamaktan krize giricem burda yazdim geçmedi mi sinirin dedim sonra döktüm bütün icimi o da ozledigimden boyleyim dedi. Ben de "senin beni kirmak icin hep bi nedenin olurken ben en kotu animda bile seni yanimda istiyorum. Bana da Aferin." yazdim. Var mi boyle birşey ya. Özledim ben onu o zaman ters davranabilirim. Bu ne ya.....

Ne cevap verecek bakalim.
Simdilik bisy yazma daha.
Yat uyu.
Birazda o dusunsun.

Bak canım, senin annen çok ağır hasta, allah tez zamanda şifa versin. Hem annen hem senin için çok zor bir durum bu haliyle gergin ve üzgünsündür. Senin biraz yatıştırılmaya ve morale ihtiyacın var, güçlü durmaya çalışıyorsun bundan eminim. Erkek arkadaşın ise bir araba olayından dolayı sana çatıyor.

Senin annenin hastalığı ve senin haleti ruhiyen mi daha önemli yoksa ona verilmeyen araba anahtarı mı? Sen neleri kaldırıyorsun ama beyefendi bir hayır cevabını kaldıramıyor, üstelik mevzunun seninle alakası yok!

Sen söyle şimdi, herşeye rağmen herşeye hakim olan sen mi daha güçlüsün yoksa en ufacık şeye sinirleri bozulan erkek arkadaşın mı?

Tabiiki sen güçlüsün. Sözün özü bu çocuk sana ne kadar değer veriyor olursa olsun zor durumlarda yanında olabilecek, serin kanlı öfkesini veya üzüntüsünü kontrol edebilecek bir tip değil. Yaşı henüz çok genç ama sanıyorum ailesi buna pek sorumluluk vermemiş ki hayatın insanları ne kadar ciddi sorunlarla karşılaştırabileceğinden bihaber.

Velhasıl, inceldiği yerden kopsun. Kimsenin seni üzmesine izin verme.

Bak canım, senin annen çok ağır hasta, allah tez zamanda şifa versin. Hem annen hem senin için çok zor bir durum bu haliyle gergin ve üzgünsündür. Senin biraz yatıştırılmaya ve morale ihtiyacın var, güçlü durmaya çalışıyorsun bundan eminim. Erkek arkadaşın ise bir araba olayından dolayı sana çatıyor.

Senin annenin hastalığı ve senin haleti ruhiyen mi daha önemli yoksa ona verilmeyen araba anahtarı mı? Sen neleri kaldırıyorsun ama beyefendi bir hayır cevabını kaldıramıyor, üstelik mevzunun seninle alakası yok!

Sen söyle şimdi, herşeye rağmen herşeye hakim olan sen mi daha güçlüsün yoksa en ufacık şeye sinirleri bozulan erkek arkadaşın mı?

Tabiiki sen güçlüsün. Sözün özü bu çocuk sana ne kadar değer veriyor olursa olsun zor durumlarda yanında olabilecek, serin kanlı öfkesini veya üzüntüsünü kontrol edebilecek bir tip değil. Yaşı henüz çok genç ama sanıyorum ailesi buna pek sorumluluk vermemiş ki hayatın insanları ne kadar ciddi sorunlarla karşılaştırabileceğinden bihaber.

Velhasıl, inceldiği yerden kopsun. Kimsenin seni üzmesine izin verme.
Yazdiginiz çok iyi geldi. Teşekkür ederim. Bundan sonra inceldigi yerden kopacak evet.

SANA VARYA HELAL OLSUN TÜY ÜRPERTİCİ BİR YORUM OLMUŞ GERÇEKTEN TEBRİK EDİYORUM

Son durumu belirtiyim dedim su an konusmuyoruz sabah yine kavga ettik ben ona gayet ilimli yaklasmama rağmen. En son mesaji büyük harflerle UZATMA oldu. Dun ben daha hicbisey dememisken bunu da kiskanma demisti kuzenini arabayla birakma konusunda. Kuzenini mi kiskanicaktim daha neyi kiskanma dedigini bile anlamamistim dedim. Anlamadiysan sorun yok acim sinirliyim sabah sabah UZATMA yazdi... Ben de uzatmadim üstüne de hicbir şey yazmadim bugün ciktim kafami dagittim yakin bi arkadasimla. Ona da anlattim mesajlari okuttum tarafsiz yorum yapsin diye ki o arkadasim bizim birlikte olmamiz için çok ugrasmisti o bile dedi ki bu çocuğun bi ikizi falan mi var bu ne boyle haddini çok asmis senin peşinde kosan çocuk bu olamaz hiçbir şekilde yazma birak o delirsin dedi. Ben onu hayatimdan cikarmis gibi devam ediyorum yoluma. Benim bu kadar kotu bi donemimde bana böyle davranan biriyle daha fazla olmak istemiyorum. Huzur istiyorum ben ve su an gayet mutluyum huzurluyum onsuz.

X