Yavaş yükselip sonra düşen beta hcg ☹️

Umutsuzumutlu51

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
30
10
8
31
Merhaba ben geçen çarşamba sabah test yaptım pozitif çıktı sonra hastanede beta hcg bakıldı 65 çıktı doktor hayırlı olsun dedi 2 gün sonra 93 çıktı iki gün sonra 89 a düştü maalesef doktor muayene etmeden dış gebelik dedi yarın gel değerlerini düşürcez dedi sizce değerlerin normale dönme şansı var mı

Bu doktorlarin cok okumaktan bazen beyni yanıyor. Ya da okuduklarını anlamıyorlar bir sure sonra.
O dış gebelik değil kimyasal gebeliktir canım. Bende aynı şeyi yaşadım maalesef sağlıksız olduğu için adetle atıyorsun genelde.

Cidden o kadar karıştı ki kafam neden oluyo bu durum dedim nasıl atıcam kanamayla mı dedim hayır sende atılacak bişi yok ki dedi muayene de etmedi başka hastane seçeneğim de yok burda sizin nasıldı değerleriniz

Bende bu ay aynısını yaşadım . Yalnız 1 kere kan verdim 56 ydu .
Evde kendım takip ettim idrar testleriyle ..
çizgi gün geçtikçe silikleşti ..
en sonunda refl oldum ..

Kimyasal yaşıyorsun buyuk ihtimalle ..

Bende bu ay aynısını yaşadım . Yalnız 1 kere kan verdim 56 ydu .
Evde kendım takip ettim idrar testleriyle ..
çizgi gün geçtikçe silikleşti ..
en sonunda refl oldum ..

Kimyasal yaşıyorsun buyuk ihtimalle ..
Bana yarın gel dedi 50 lere düşerse ilaç vermicem düşmezse ilaç vercem dedi yani kendiliğinden düşüyor mu değerler sizin kaç gün sonra düştü

Ben tüp bebekte kimyasal oldu maalesef. Ilk değerim 8.27 idi 2 gün sonra 8.07 oldu adet olmayi bekledim tup bebek olduğu icin uzun sürdü benim ki maalesef 1hafta sonra adet olduğumu sandım deger sıfırlanmış mı diye test verdim 79.08 cıktı 2 gün sonra 89.00 çıkmıştı 1hafta gecmeden de adet oldum değerlerim sifirlandi. Kimyasal gebelikte bildigim genelde ilac veya kurtaj olmuyor adetle atıyorsun vucuttan sonra deger sıfırlanıyor zaten.
Ama üzülme kimyasal gebelik sonrasii Allahin izni ile rahim bebege hazir olduğu icin insallah hemen hamile kalirsin ben 2.ayimda hic beklemezken hamile olduğumu öğrendim dogal yolla. Allahim tez vakitte saglikla hayırlı evlat nasip etsin inşallah sana da canim.

Bazi doktorlari cidden anlamiyorum.muayene etmeden nasil dis gebelik oldugunu anlamiski..kimyasal gebelik canim senin.ilaca falan gerek yok degerin iyice dusunce adet olursun zaten

Ben geçen çarşamba öğrendim yarın 1 hafta olcak ne kanama ne leke bişi yok
Reglinde geçti tabi değil mi ?

En güzeli kontrolde kal .. çünkü eger renglin geçtiyse ve değerin bir düşüp bir artıyorsa dış gebelik belirtisidir .
Doktorun inşallah senın için en uygununu karar verir ..

Bazi doktorlari cidden anlamiyorum.muayene etmeden nasil dis gebelik oldugunu anlamiski..kimyasal gebelik canim senin.ilaca falan gerek yok degerin iyice dusunce adet olursun zaten
Ya bende anlamadım aslında 1 yıl önce dış gebelik yaşadım tüpün kenarına yerleşmiş ama alttan muayene etti ultrasona yolladı öyle anladı bu doktor dış gebelik dedi peki kanama ile mi düşcek dedim sende düşecek bişi yok dedi beta hcg düşsün yeter dedi kese olmadan dış gebelik olabilir mi bilmiyorum

İlaçla mı adet oldunuz peki 1 hafta sonra

Siz tüp bebek denediniz kimyasal oldu sonra kendiliğinden hamile kaldınız öyle mi rabbim nelere kadir güzel bi umutsunuz rabbim bebeğinize hayırlı uzun ömürler versin inşallah

Aynen oyle oldu arkadaşım üstelik doktorlarin normal yolla hamile kalman zor demesine ragmen Rabbimin izni ile normal yolla hamile kaldım kimyasal gebelikten 2ay sonra. Sakın umudumuzu inancinizi kaybetmeyin Rabbim cok büyük cokca dua edin ve calismalariniza devam edin... insallah sağlıklı bir gebelik yaşayacaksınız...

İnşallah Allah razı olsun bu güzel umut dolu mesajınız için rabbim isteyen herkese hayırlsı ile verir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…