Merhaba, ben bir kaç gün önce sizlerle derdimi paylaşmıştım. Şiddetli gecimsizlik yüzünden evimi terk ettiğimi söylemiştim. Bir ay oldu evi terk edeli eşime şart koştum aileme yakin bir yere taşınırız yoksa ben o eve tekrar dönmem diye, ailem bana yardimci oluyor iki kucuk oglum var. Eşimle oturduğumuz yerde eşimin ailesi yok annesi babasi kardeşi yurt dışında, ablası ayda yilda bir geliyordu bize bide amcasi var oda zaten hic kapımızı acmadı. Oturduğumuz yer cok kötü her köşede kahve, yabancı insanlar. Alıştım ama mutlu değilim aslında herşeye rağmen razıydım yeterki huzur olsaydı ama oda yok. Ailem cok guzel biryerde oturuyor yeşilik insanları daha ileri görüşlü. Ve ben okulumuda bitirebilirim taşınırsak. Eşimde o ortamdan uzaklaşırsa belki düzelir ve kahveci arkadaşlarından kopar diye düşündüm. Tek desavantagı iş yeri her gün 30km git gel yapmalı ama kendi işi ve gec başlıyor trafik sorunuda yok. Size sorum ben eşimden bunu istiyerek cok büyük birşeymi istiyorum. Bunu yuvasını kurtarmak icin yapamazmı? Eşimin annesi sana kizmı yok demiş birde bunuda söylemek istedim.