Doğuma Hazırlık Yavaştan hazırlıklar başlasın :)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bizde bebek odası değil de daha çok genç odası tarzında bi oda yaptırmaya karar verdik bazalı yatağı zaten vardı büyüyünce de kullanır bide park yatak aldık mı yeter :KK46:

Ben daha hamile kalmadan okulunu bile düşünüyorum ya :)

Bende iki gün önce gidip sizinde beğendiğiniz takımı sipariş ettim :) Evet yatağın komodinleri çıktıktan sonra 1.80 oluyormuş uzunluğu. Epey bi zaman kullanılır sanırım. Teşekkürler yorumunuz için.
Sakıncası yoksa, Ne kadara aldınız acaba? Çünkü bende bebek odası telaşına girdim ve gördümki düğün sektörü gibi bu sektörde çok kazık. Ufak mobilyaların bile fiyatları çok şişirilmiş olduğunu gördüm. Çünkü anneler ve babalar bebekleri için en iyisini almaya çalışacaklardan bunu kullanıyorlar bence

Sakıncası yoksa, Ne kadara aldınız acaba? Çünkü bende bebek odası telaşına girdim ve gördümki düğün sektörü gibi bu sektörde çok kazık. Ufak mobilyaların bile fiyatları çok şişirilmiş olduğunu gördüm. Çünkü anneler ve babalar bebekleri için en iyisini almaya çalışacaklardan bunu kullanıyorlar bence

Burda da bir kaç mağaza var fiyatları fazla gerçekten. Önce oralardan baktık ve moralim çok bozuldu oda yapmamayı bile düşündüm. 5500 liradan bahsediyor adamlar yazık günah. Biz 3150 liraya aldık nevresim takımı yatağı filan da dahil. Bence bu bile fazla ama kaliteli olsun isteyince daha ucuza da kaçamadık.

26.haftamda beşiği aldim 30da bebegin cantasi32de kkendi çanta mi hazirladim nolur nolmaz

Ben hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez kendimi bebek mağazaların da buldum. Yirminci haftada bir sürü kıyafetleri vardi. 32. Haftada dogum cantasi hazirkadim. Bebeğimin kıyafetlerini utuledim. Gecen hafta bebek odası geldi. Artik kucuk meleğimin keyfini bekliyoruz :)

San
Burda da bir kaç mağaza var fiyatları fazla gerçekten. Önce oralardan baktık ve moralim çok bozuldu oda yapmamayı bile düşündüm. 5500 liradan bahsediyor adamlar yazık günah. Biz 3150 liraya aldık nevresim takımı yatağı filan da dahil. Bence bu bile fazla ama kaliteli olsun isteyince daha ucuza da kaçamadık.
Bende marangozla görüştüm. Ebatlari büyük kullanışlı bir dolap siparişi vericem önce. Yanina da ikeadan yatak alicam. Öyle gözüküyor.

Back
X