Yavru bir köpeğe sebepsizce yapılan eziyet (imza kampanyası)

recheel

fredoom=hallucinations
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2012
575
985
323
KENDİNİ BİLMEZ BİR ÖĞRENCİ SOKAKTAN BULUP SINIFA ÇIKARDIĞI KÖPEĞİ HERKESİN GÖZÜ ÖNÜNDE CAMDAN ATARAK ÖLÜMÜNE SEBEBİYET VERDİ

HAYSEV FACEBOOK SAYFASİ HABERİN DETAYLARI https://www.facebook.com/haysev

HAYVANSEVER GAZETESİ HABER DETAY Lisede Kan Donduran Olay: Bebek Kpek Camdan Atld! - Hayvansever Gazetesi

BU ŞAHISLARIN CEZALANDIRILMASI İÇİN BİR İMZA KAMPANYASI BAŞLATILMIŞ KIZLAR YARDIMLARINIZI RİCA EDİYORUM BU YAŞTA ZARARSIZ BİR CANLININ YAŞAMA HAKKINA KASTEDEN BİR ŞAHIS İLERİDE CİDDİ SORUNLARLA TOPLUMA ZARAR VEREBİLCEK KİŞİ YADA KİŞİLERDİR. MERHAMET VE ACIMA DUYGUSUNDAN YOKSUNDUR.. BİR HAYVANSEVER OLARAK SABAH SABAH KAN BEYNİME SIÇRADI.. BU TARZ KİŞİ VEYA KİŞİLERİN ACİLEN EHLİLEŞTİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR Kİ DAHA SONRASINDA ZARARSIZ HAYVANLARA ZARAR VERECEK İNSANLARA DA İBRET OLUP ÖRENK TEŞKİL ETMELİDİR BELKİ BİR NEBZE SOKAK HAYVANLARINA EZİYETİN ÖNÜNE GEÇİLMİŞ OLUR

İŞTE İMZA KAMPANYASI İÇİN LİNK http://www.change.org/tr/kampanyalar/nevsehir-valiligi-su%C3%A7lular-hakk%C4%B1nda-gerekli-yasal-i%C5%9Flemlerin-y%C3%BCr%C3%BCt%C3%BClmesini-talep-ederiz

Son düzenleme:
İnşallah canım teşekkür ederim duyarsız kalmadığın için sabah sabah içimi burkan ve bir o kadar öfke ile dolduran bir haberdi

önce anne ve babasının rehabilite edip bu çocuğunde gerekli cezayı alması lazım

teşekkürler canım duyarlı davranışın için bende paylaşabileceğim tüm sosyal platformlarda paylaşmaya çalışıyorum

Teşekkürler canım umarım bu konunun takipçisi olucam herhangibi bir gelişmede haberdar etmeye çalışırım..

İmzamı attım konuyu taşıdım Öpüyorum recheel

Yazık Icım acıdı hemde nasıl..Bende attım ımzamı ve herkese haber verdım..Allah cezalarını versın boyle ınsan olmaz olsun..!!!

Cezayı kendisi hayvan katleden devlet mi verecek peh

Bu çocuk rehabilite olabilir mi hayır Neden çünkü onu büyütüp ortaya salan hödüklere göre çocuk oyun oynuyordur, düşünememiştir zarar geleceğini, bir daha yapmaz teyzesiiii

Aklımı kaçırıyorum böyle olaylar yüzünden, insanlık vahşi arkadaş, daha önceki gün okuduk gazete kelepçeyle baplanıp,tecavüz edilen sonra da katledilen köpekleri. Yetişkini, çocuğu her biri ayrı vahşi. Bir canlıyı bile isteye öldüren birinin ıslah olacağına inanmıyorum ben inanamıyorum....

Olan her zaman hayvana olur, gariplerim hala canlı sınıfında değiller...

Köpek mi , ölmüş mü amaaannn iyi olmuş zaten sokaklar köpekten geçilmiyor diye aşağılıkça kendini savunabilen canilerin içinde yaşıyoruz

Çok öfkeliyim çooookkkk

ben de imzaladım inşallah cezası verilir. yazık şu hayvancıklara ya insan oğlunun elinden ne çekiyorlar

mallesef öyle

İmzamı attım konuyu taşıdım Öpüyorum recheel

cnm b.d.v yi daha çok üye takip ediyor diye buraya açtım açıkçası umarım bu başlıkta da takip edilir

Yazık Icım acıdı hemde nasıl..Bende attım ımzamı ve herkese haber verdım..Allah cezalarını versın boyle ınsan olmaz olsun..!!!

insan demeye bin şahit lazım böylelerine

çok hakılısın aslında ama sesimizi duyurup tepkimizi dile getirirsek belki yetkili merciiler sokak hayvanlarının katliamından vazgeçer

yorumlarımda da bahsettiğim gibi bu çocuğun cezai işlem görüp ailesinin rehabilite edilmesi lazım dünya üzerinde yaşama hakkına sahip tek canlı insan oğlu değildir bu meleklerin ağzı dili yok diye onlara eziyet etme hakkına sahip değiliz

Bazı konuları taşırken cidden üzülüyorum ama mecburum, özelden link paylaşımı yaparsak daha cok kişiye ulaşabiliriz.

Yıllardır sesimiz duyulsun diyoruz, en son Taksim'de yaptığımız yürüyüş beni çok umutlandırmıştı ancak yine hayal kırıklığı...

He he deyip sırt sıvazlıyorlar sonra işkenceye devam neden çünkü Allah korkusu yok, insan değiller

Bazı konuları taşırken cidden üzülüyorum ama mecburum, özelden link paylaşımı yaparsak daha cok kişiye ulaşabiliriz.

sende görevini yapıyorsun haliyle özelden da maalesef 15 dk 1 msj olayı olduğu için zor gibi neyse yine de tşk ederim cnm

kendilerinden başka kimi düşünüyorlar acaba ?

kendi halkı asgari ücretle geçinirmek için açlık sınırının altında yaşaken vekilleri asgari ücretle geçinen bir ailenin 1 yıllık parasını bir ayda alıp keyif yaptıran bi devletten ne bekliyoruz zaten

İmzaladım. Haysev sayfasında da görmüştüm. Arkadaşlarıma da imzalattım. Daha geçen gün haberlerde kanımı donduran bir haber izledim. Belediyenin toplayıp ormanda açlığa terkettiği bir grup köpek, başlarına poşet geçirilerek diri diri yakılmış. Sağ kalanlarda işkenceye maruz kalmış. Açlık ve susuzlukla baş etmeleri yetmiyormuş gibi, bir de bu soysuz şerefsiz psikopatlarla uğraşıyor hayvanlar. Bunu yapan o lise öğrencisine hiç acımam. Onu yetiştiren aileye de acımam. Her gece beddua ediyorum bunlar için. Masum hayvanlara eziyet eden herkes aynı şeyi yaşasın. Allah hepsinin belasını versin tez zamanda. Böyle pisliklerle aynı havayı solumaktan bile nefret ettirdiler

hergün nelerini okuyoruz maalesef
inanın o haysev sayfasına girip bakmaya korkuyorum bazen sinirimden bazende çaresizlikten ağlıyorum içim acıyor resmen
yazık nasıl kıyıyorlar o meleklere nasıl bir vicdan nasıl bir kalp var bunu yapanlarda? o hayvan gözlerinin içine bakarken masumca nasıl yapabiliyorlar bunu ya allah belalarını versin hayvanlara eziyet edenlerin

Yüreğim dayanmıyor artık. Hepsi ailelerin suçu. Vicdansızlar. Dilerim ki aynı şey başlarına gelsin. Çünkü onlar ancak o şekilde anlar (o da belki ). Öteki türlü anlamazlar. Anlayacak kapasiteye sahip insan yapmaz zaten böyle bir şey. Ben hayvanlara eziyet eden 1-2 kişinin sürünerek öldüğüne şahit oldum. Tez zamanda hepsinin başına hayvanlara yaptıkları eziyetlerin aynısı gelsin inşallah

bilmiyorum ama merhametim hayvanlara , insanlara duyduğumdan daha fazla neredeyse. insan derdini anlatabilir en azından , hayvanlar öyle değil ki.. belediyelerin hayvanlar su içsin diye yaptığı "susuyorum ama konuşamıyorum" uygulamasını görünce bile duygulanıyorum. nasıl bir vicdansızlıktır , nasıl zalimlik , duygusuzluktur ki , senden aciz olana böyle yapabilirsin. Rabbim der ki; "Hayvanlar benim sessiz kullarımdır, şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklar"... Bu arada imzamı attım , herkese de gönderdim..

Son düzenleme:
cocugun bir sucu yok onu böyle duyarsiz sevgiden ve vicdandan uzak yetistiren anne babanin kabahati bu.keske mümkün olabilseydide anne baba olabilcek en agir para cezasina carptirilsaydi.imza kampanyasina destegimi verdim ve sosyal medyadaki hesaplarimda paylastim.umarim hukuki bir sürec baslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…