ben de imzaladım inşallah cezası verilir. yazık şu hayvancıklara ya insan oğlunun elinden ne çekiyorlar
İmzamı attım konuyu taşıdımÖpüyorum recheel
Yazık Icım acıdı hemde nasıl..Bende attım ımzamı ve herkese haber verdım..Allah cezalarını versın boyle ınsan olmaz olsun..!!!
Cezayı kendisi hayvan katleden devlet mi verecek peh
Bu çocuk rehabilite olabilir mi hayırNeden çünkü onu büyütüp ortaya salan hödüklere göre çocuk oyun oynuyordur, düşünememiştir zarar geleceğini, bir daha yapmaz teyzesiiii
Aklımı kaçırıyorum böyle olaylar yüzünden, insanlık vahşi arkadaş, daha önceki gün okuduk gazete kelepçeyle baplanıp,tecavüz edilen sonra da katledilen köpekleri. Yetişkini, çocuğu her biri ayrı vahşi. Bir canlıyı bile isteye öldüren birinin ıslah olacağına inanmıyorum ben inanamıyorum....
Olan her zaman hayvana olur, gariplerim hala canlı sınıfında değiller...
Köpek mi , ölmüş mü amaaannn iyi olmuş zaten sokaklar köpekten geçilmiyor diye aşağılıkça kendini savunabilen canilerin içinde yaşıyoruz
Çok öfkeliyim çooookkkk
mallesef öyle
cnm b.d.v yi daha çok üye takip ediyor diye buraya açtım açıkçası umarım bu başlıkta da takip edilir
insan demeye bin şahit lazım böylelerine
çok hakılısın aslında ama sesimizi duyurup tepkimizi dile getirirsek belki yetkili merciiler sokak hayvanlarının katliamından vazgeçer
yorumlarımda da bahsettiğim gibi bu çocuğun cezai işlem görüp ailesinin rehabilite edilmesi lazım dünya üzerinde yaşama hakkına sahip tek canlı insan oğlu değildir bu meleklerin ağzı dili yok diye onlara eziyet etme hakkına sahip değiliz
mallesef öyle
cnm b.d.v yi daha çok üye takip ediyor diye buraya açtım açıkçası umarım bu başlıkta da takip edilir
insan demeye bin şahit lazım böylelerine
çok hakılısın aslında ama sesimizi duyurup tepkimizi dile getirirsek belki yetkili merciiler sokak hayvanlarının katliamından vazgeçer
yorumlarımda da bahsettiğim gibi bu çocuğun cezai işlem görüp ailesinin rehabilite edilmesi lazım dünya üzerinde yaşama hakkına sahip tek canlı insan oğlu değildir bu meleklerin ağzı dili yok diye onlara eziyet etme hakkına sahip değiliz
Bazı konuları taşırken cidden üzülüyorum ama mecburum, özelden link paylaşımı yaparsak daha cok kişiye ulaşabiliriz.
Yıllardır sesimiz duyulsun diyoruz, en son Taksim'de yaptığımız yürüyüş beni çok umutlandırmıştı ancak yine hayal kırıklığı...
He he deyip sırt sıvazlıyorlar sonra işkenceye devam neden çünkü Allah korkusu yok, insan değiller
İmzaladım. Haysev sayfasında da görmüştüm. Arkadaşlarıma da imzalattım. Daha geçen gün haberlerde kanımı donduran bir haber izledim. Belediyenin toplayıp ormanda açlığa terkettiği bir grup köpek, başlarına poşet geçirilerek diri diri yakılmış. Sağ kalanlarda işkenceye maruz kalmış. Açlık ve susuzlukla baş etmeleri yetmiyormuş gibi, bir de bu soysuz şerefsiz psikopatlarla uğraşıyor hayvanlar. Bunu yapan o lise öğrencisine hiç acımam. Onu yetiştiren aileye de acımam. Her gece beddua ediyorum bunlar için. Masum hayvanlara eziyet eden herkes aynı şeyi yaşasın. Allah hepsinin belasını versin tez zamanda. Böyle pisliklerle aynı havayı solumaktan bile nefret ettirdiler
hergün nelerini okuyoruz maalesef
inanın o haysev sayfasına girip bakmaya korkuyorum bazen sinirimden bazende çaresizlikten ağlıyorum içim acıyor resmen
yazık nasıl kıyıyorlar o meleklere nasıl bir vicdan nasıl bir kalp var bunu yapanlarda? o hayvan gözlerinin içine bakarken masumca nasıl yapabiliyorlar bunu yaallah belalarını versin hayvanlara eziyet edenlerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?