Yavru güvercinler: ((

amberin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2015
3.336
4.300
Geçen sene balkona guvercinler yuva yapmış 2 kere yavru çıkardı büyüttü uçurdu.Yuvayi bozmak günah diye yavruların büyümesini bekledim uçtuktan sonra yuvayi bozmak zorunda kaldım heryeri pislik yaptılar.

3 hafta önce baktım balkonda bi saksı vardi üzerine kuluckayaya yatmış 2 tane yumurta dedim bari bunuda çıkarsın hepten temizleyim bozmaya kiyamadim.Yavrular cikti 1 hafta önce.

Dun balkona bi çıktım yavruları anneleri parçalamış öldürmüş cok üzüldüm :KK43: anne nasıl böyle yavrusunu öldürür o manzarayı gördükten sonra yemek bile yiyemedim sürekli aklımda :KK43:
Aldim bakmadan posetle çöpe koydum simdi güvercinler dolanıp duruyo balkonda sanki yavruları arıyorlar kovaliyorum tekrar geliyolar acaba benim öldürdüğümü mü düşünüyorlar yada sakladigimi gitmiyolar bi türlü nasil kurtulabilirim iyice biktirdilar saksiyi herşeyi attım bi daha yapmasınlar diye

Kapatmayı düşünüyoruz ama kapatana kadar nasil engellerim bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
Teşekkürler....

Geçen sene balkona guvercinler yuva yapmış 2 kere yavru çıkardı büyüttü uçurdu.Yuvayi bozmak günah diye yavruların büyümesini bekledim uçtuktan sonra yuvayi bozmak zorunda kaldım heryeri pislik yaptılar.

3 hafta önce baktım balkonda bi saksı vardi üzerine kuluckayaya yatmış 2 tane yumurta dedim bari bunuda çıkarsın hepten temizleyim bozmaya kiyamadim.Yavrular cikti 1 hafta önce.

Dun balkona bi çıktım yavruları anneleri parçalamış öldürmüş cok üzüldüm :KK43: anne nasıl böyle yavrusunu öldürür o manzarayı gördükten sonra yemek bile yiyemedim sürekli aklımda :KK43:
Aldim bakmadan posetle çöpe koydum simdi güvercinler dolanıp duruyo balkonda sanki yavruları arıyorlar kovaliyorum tekrar geliyolar acaba benim öldürdüğümü mü düşünüyorlar yada sakladigimi gitmiyolar bi türlü nasil kurtulabilirim iyice biktirdilar saksiyi herşeyi attım bi daha yapmasınlar diye

Kapatmayı düşünüyoruz ama kapatana kadar nasil engellerim bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
Teşekkürler....

aynı sorun bende de var güvercin,karga hepsi balkonda, cd asın diyorlar ama o da çok verimli olur mu bilemiyorum

ben balkona siyah poşet asmıştım iplere rüzgarla sallanıyordu korkuluk gibi oldu gelmediler bir daha..

Acaba siz farkinda olmadan biri elledi mi yavrulari, eger oyleyse annesi yapmistir evet. Ama ellenmediyse belki baska bi kus oldurmustur :/

Onlari anneleri parcalamamistir. karga veya baska birsey olabilir diye geldi aklima. Korkuluk mu yapsaniz ki balkona:))

Teşekkürler....
bence başka bir güvercin öldürmüştür o yavruları. güvercinler tıpkı insanlar gibi yavrularına çok düşkündür. eğer bir daha gelmelerini istemiyorsan CD as balkonuna 5-6 tane ayrı ayrı yerlere parladığı için gelip yuva yapamıyorlar. biz öyle kurtulmuştuk.

Acaba siz farkinda olmadan biri elledi mi yavrulari, eger oyleyse annesi yapmistir evet. Ama ellenmediyse belki baska bi kus oldurmustur :/
Elleyince oldururmu acaba ben sadece baktim yavrulara bide evde benden başka kimse yok ev 5. Katta

Elleyince oldururmu acaba ben sadece baktim yavrulara bide evde benden başka kimse yok ev 5. Katta

evet, baska bir koku sinince kabullenmiyorlarmis birdaha yavrulari aklinuzda bulunsun. Gucsuz yada hasta olanlari olduruyorlar da ikisini birden oldurmesi bunu getirdi benim aklima

evet, baska bir koku sinince kabullenmiyorlarmis birdaha yavrulari aklinuzda bulunsun. Gucsuz yada hasta olanlari olduruyorlar da ikisini birden oldurmesi bunu getirdi benim aklima
Evet olabilir saksiya dokundum kenarlarini yikadim koku sinmiş olabilir dediğiniz gibi.

acaba kedi falan mı öldürmüştür ? yoksa annesi niye öldürsün ki ? :O

Valla ne çare var bilmiyorum bulursaniz haberim olsun diye takipteyim
Ziraa bizim pencere dogumevine donmuş durumda.

yok canım anneleri öldürmez bizdede var şu an ikinci yavruyu büyütüyor güvercin geçen senede yapmıştı karga yiyor onları bizim önce yumurtalar kayboldu sonra çıkan yavrular bidaha yumurtladı takip ettik bu sefer bi baktık karga yine geldi :KK62: bizde korumaya aldık çokk şükür bu sene kargaya kaptırmadan ikinci yavruları büyütüyoruz :KK36:

X