Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o değilde laborotuar ortamında üretilen zavallı bir hayvandır..birde burunları düz ya nefes darlığı çok çekiyorlar..gözleri çok çapaklanıyor..hergün burnu gözü silinecek ıslak suyla birde hergün taranma istiyor..bende çok istiyordum bi ara ama vazcaydım:)
arkadasim bedavaya bile bulsan iran kedisini, bakimina ve veterinere harcadigin paralarla batarsin zaten.
iran kedisini almakla is bitmiyor, inan tahmin ettiginden cooook daha fazla masrafli hayvanlar. bende 2 tane oldugu icin gayet iyi biliyorum.
simdi alsan bile, maddi durumun iyi degilse, sorunlari gideremedikce sen uzulursun ya da ucuz yollu olsun diye kotu veterinerlere denk gelebilirsin. ben bu sebeple bi arkadasimin yavru istegini geri cevirmistim (yavru olmadi ama, bastan bakamayacagini tahmin ettigimden olmaz demistim)
kediye de yazik, sana da. bu hevesin gecip ya da para yetistiremeyip uzulmektense veya kediyi baskasina vermektense bastan vazgec derim. ustelik ben de cok sokak kedisi bakmis bir insan olarak tekirlerin daha cana yakin ve oyuncu olduklarini rahatlikla soyleyebilirim
çok güzel tekir, sarman kediler var. iran kedisi istiyorum demek kedi ırkçılığına giriyor bence. kedilerin en çirkini bile sevimlidir.