Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabi ki bakımına devam edeceğim zaten ben bıraksam kızım asla bırakmazeğer bakımına devam edecekseniz mutlaka kediler için toksik besinleri öğrenin. zira içinde soğan gibi bizim hemen hemen her yemeğimizde olan besinler var. içindeki birçok şey yüzünden kediler, bizim yemeklerimizle beslenebilecek durumda değiller. sofradan gıda aşırmamaları için gözünüzü açık tutmalısınız.
Sorun değil bebişe şifa olsun daYavru kediler annelerinden erken ayrıldıklarında ya da yeterince anne sütü ememediklerinde bağışıklıkları düşük oluyor genelde. O yüzden beslenmesinde dikkatli olmak gerekiyor. Bir süre hem kuru mama hem yaş mama verin. Biraz pahalı ama nutri’yi öneririm yaş mama için.
Tabi ki bakımına devam edeceğim zaten ben bıraksam kızım asla bırakmazçok sevdi onada arkadaş oldu bilgi için teşekkür ederim
![]()
Ya bence baya ele gelmiş bu çocuk yaş mama yiyebilir kuru mamayı da denemek lazım yer gibi sanki.Hiç durmuyorancak böyle çekebildim eğer kaç haftalık olduğunu anlayan varsa yazarsa sevinirim
![]()
Ahahaha yanlış anladınız benim kızım var 7 yaşında ondan bahsediyorumyalnız hemen cinsiyet atamayalım çocuğa lütfenşaka bi yana erkek kedilerde ponponlar zamanla belirginleştiği için cinsiyeti yanlış anlamış olabilirsiniz.
Bence hiç akıllı değil bir görseniz elde avuçta durmuyor çok yaramazYa bence baya ele gelmiş bu çocuk yaş mama yiyebilir kuru mamayı da denemek lazım yer gibi sanki.
Kuma bile yapabilir bu çocuk baya akıllı duruyor![]()
Ahahaha yanlış anladınız benim kızım var 7 yaşında ondan bahsediyorum![]()
Çok teşekkür bana zaman ayırdığınız içinYarın zaten veteriner size her konuda bilgi verir ancak yine de aklınıza takılan bir şey olursa istediğiniz zaman buradan ya da özelden sorabilirsiniz. Sevgiler![]()
Evet muhteşem oldu buahaha bu dediğim senaryo kızınız için geçerli değil. hayır. iptal!
bir arada büyüyecek olmaları çok güzel geliyor kulağa
yalnız hemen cinsiyet atamayalım çocuğa lütfenşaka bi yana erkek kedilerde ponponlar zamanla belirginleştiği için cinsiyeti yanlış anlamış olabilirsiniz.
Ahahahah yanlış anlaşılma oldu oradaÜçüncü kedimi bu nedenle bir ay dişi sanmıştımilan açmıştım bu güzel kıza yuva olalım diye
güzel kız da ek’te
![]()
Üçüncü kedimi bu nedenle bir ay dişi sanmıştımilan açmıştım bu güzel kıza yuva olalım diye
güzel kız da ek’te
![]()
Ayy benim kediyede benziyor sıpa yaÜçüncü kedimi bu nedenle bir ay dişi sanmıştımilan açmıştım bu güzel kıza yuva olalım diye
güzel kız da ek’te
![]()
Çok iyi gidiyor bugün onuda kendimide götürdüm hastaneyeKonu sahibi, ne yaptınız? Nasıl gidiyor bebektoşla hayat? Veterinere gitme fırsatınız oldu mu?
Çok teşekkür ederimYaaaa çok sevindim sizin adınıza. Bereketiyle gelmiş. Sağlıkla, huzurla bebeğinizi kucağınıza alın inşallah. Kalbinizin güzelliği çocuklarınıza ışık olsun.![]()