Yavru kedi bakımı

duyguduyguuuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
49
17
3
32
Kızlar kardeşim yavru bir kedi sahiplenmiş bakımıyla ilgili hiç fikrimiz yok.sütten yeni kesilmiş mamayla beslenmeye başlamış.önerebilceğiniz mama bakım tavsiyesi vs varmı.

Eklentiler

• IMG-20250503-WA0000.webp
    IMG-20250503-WA0000.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 34
Yaa yerim. 😍 süt vermeyin artık o zaman
mama ağırlıklı beslemeye çalışın vermek zorunda kalırsanızda kediler için süt tozu var yani inek sütü falan vermeyin rahatsız ediyor yavruyu .
Kuru mamayı ıslatıp verebilirsiniz / yaş mama haftada bi kaç kez destek amaçlı vermiştik

Muhtemelen sütten yeni kesildiyse 4 haftalık falandır veterinere götürün ilk aşısı yapılsın sonra size veterınerın takvım uyguluyor zaten .bizim de taze 4 tane yavrumuz var 🙈 yumuşak yer yapın hemencecik üşüyüp titriyorlar

Yaa yerim. 😍 süt vermeyin artık o zaman
mama ağırlıklı beslemeye çalışın vermek zorunda kalırsanızda kediler için süt tozu var yani inek sütü falan vermeyin rahatsız ediyor yavruyu .
Kuru mamayı ıslatıp verebilirsiniz / yaş mama haftada bi kaç kez destek amaçlı vermiştik

Muhtemelen sütten yeni kesildiyse 4 haftalık falandır veterinere götürün ilk aşısı yapılsın sonra size veterınerın takvım uyguluyor zaten .bizim de taze 4 tane yavrumuz var 🙈 yumuşak yer yapın hemencecik üşüyüp titriyorlar
Çok teşekkür ederim🙂yavaş yavaş alışcaz artık.

benim oğlumun yavru haline benziyor maşallah,proplan pahalı ama yavru maması çok iyi,muhakkak 1 yaşa kadar yavru maması verin,ilk aşılarından sonra iki ayda bir iç,dış parazitini ihmal etmeyin,muhakkak kedi maltı kullanın,kediler için vitaminler var tek bir çeşit kullansanız yeter,ele avuca gelince düzenli taramayı ihmal etmeyin

Veterinere bile götürmemişsiniz belli yoksa onlar söylerdi zaten herseyi. Ayrıca bu marka kedi merakı nedir ya sokaktakiler kedi değil mi neden sokaktan almadınız illaki denk gelmiştir yavru kedi. Yarısı ölüp giden bağışıklıkları düşük ve genetik olarak hasta olan bu hayvanları almak üretime destek olmaktır ve kötülüktür. üretim yerleri güllük gülistanlık değil işkence dolu mutsuz günler geçirmelerine destek olmaktır

Biz böyle tercih ettik.bu kadar meraklıysanız hayvanlara karsı bu kadar hassassanız fikriniz bilginiz vardır.keske destek olup bakımıyla ilgili bilgi verseydiniz yargılamadan önce.
Veterinere bile götürmemişsiniz belli yoksa onlar söylerdi zaten herseyi. Ayrıca bu marka kedi merakı nedir ya sokaktakiler kedi değil mi neden sokaktan almadınız illaki denk gelmiştir yavru kedi. Yarısı ölüp giden bağışıklıkları düşük ve genetik olarak hasta olan bu hayvanları almak üretime destek olmaktır ve kötülüktür. üretim yerleri güllük gülistanlık değil işkence dolu mutsuz günler geçirmelerine destek olmaktır

biz royal canin yavru kedi mamasıyla başlamıştık bizim tosuna. sonrasında kısırlaştırınca aybı markanın kısır kedi mamasına gectik. 2 yıldır da aynı öarkayla devam ediyoruz.

kum alorak da biz proline mavi paketlisini kullanıyoruz. toz yapmayan bi onu bulabildik 🥲

kumunu her gün temizleyin, haftada bir komple değiştirin. gerci sizinki henüz kücük belki 2 hafta da kullanılabilir kum. bizimki su an benim kadar dıskılıyor masallah 😂

tırmanma tahtası alın.

onun dısında veterinere götürün. pasaportunu çıkarın ve çipini taktırın. bu kadar 😂

Ay bendede var bitane beyaz maviş ama kulaklari duymuyor daha 2 aylık ve biraz korkuyor ya yanımıza geliyor kaçmiyoe ama ayakta iken kucağıma alınca bağırmaya başlıyor 😅 bıraktığım gibi sepetine giriyor cagirincada gelmiyoe zaten duymuyor çünkü 😅 çok zorlaniyom ben buna kumu alistirirken falan

Bizimki çok hareketli sürekli oyun istiyor😀çabuk alıştı bize.tuvaletinede alıştı ilk 2 gün heryere pisledi ama sürekli peşinden geziyoduk.ilk aşısı için pazartesi gidicez veteriner bilgilendirir heralde sonrası için.resmen eve hareket geldi bebek gibi uyurken kimsenin sesi çıkmıyo herkes peşinde😀😀

Back
X