Yavru kedim aşıdan sonra toparlanamadı :(

hayalim mucize

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
2.481
2.302
63
45
Merhaba arkadaşlar
Kedimize dün ilk iğneli aşısını yaptırdık dün ilk bir saat iyiydi sonra aşırı durgun halsiz hiç bir şey yemiyor sürekli yatıyor ateşi yok ama hiç keyfide yok
Bir de gözünde sorun vardı antibiyotikli krem sürmüş dün eşim veteriner de uyarmamış gözü daha kötü oldu şişti internetten araştırdık aşı olduğundan itibaren 3 gün ilaç kullanılmaz yazıyor veterinere götürdük normal diyor çok üzülüyoruz deneyimli arkadaşların tavsiyeleri var mı bu durumlar normal mi değilse ne yapmamız gerekli lütfen yardımcı olun onu kaybetmek istemiyorum :(

Esim veteriner hekim asilar bi kac gun hayvanlari sarsiyor onu biliyorum ama gozu icin bisey diyemicem peki surulen krem goz icin mi deri icin mi

Esim veteriner hekim asilar bi kac gun hayvanlari sarsiyor onu biliyorum ama gozu icin bisey diyemicem peki surulen krem goz icin mi deri icin mi
Göz için özel krem adı cloptic veterinerden almış eşim antibiyotik içerikli ağır mı geldi acaba diye düşündük
İlk defa kedimiz oluyor hiç tecrübemiz yok küçük yerde yaşıyoruz başka veterinerde yok burda eşinize sorabilirseniz çok minnettar olurum

2283399
IMG_20190623_151949.webp

Ama şu an oyuncaklarının yanına koysam bile böyle uyuyor hep normalde çok çok hareketli hiç durmayan bir yavru çok üzülüyorum :(

Ayyy kurban olurummm. Nasıl bir güzelliksin sen?❤️Aşının etkisi ile durgunlaşmıştır.
Siz ve eşiniz sarıp sarmalayın. O yüreklerinizin güzelliği en kısa sürede iyileştirir yavruyu umarım. 🥰

Oyyy bebek bu yaaa öpün benim için nasıl güzel nasıl masum bi bakış bu ya ağzını yediğim♥️ İnşallah hemen toparlanır minik yavrucak🙏🏻🤗

Çok sağolun kızlar inşaAllah hemen iyileşir öyle alışmışız ki yaramazlıklarına içim acıyor öyle gördükçe :(

Halsizlik: Aşı sonrası kedilerde ilk birkaç gün hafif halsizlik ve yatma isteği görülebilir. Bu normal bir durumdur.
Alıntıladım canım. İstersen sitenin linkini de koyayım.

👉http://www.vetbilgi.com/kedilerde-asi-sonrasi/
Sağol canım benim ben asıl gözü için kullandığımız antibiyotik için endişeliyim çok inşaAllah ağır gelmemiştir hafif halsizlik değil bu kalkmadan yatıyor sadece tuvaletini yapmaya kalkıyor :(

Sağol canım benim ben asıl gözü için kullandığımız antibiyotik için endişeliyim çok inşaAllah ağır gelmemiştir hafif halsizlik değil bu kalkmadan yatıyor sadece tuvaletini yapmaya kalkıyor :KK43:
Bak canım burada da o ilaçla ilgili bir tecrübe paylaşılmış. Hem de yeni doğmuş bir yavru kediye denenmiş.

Bak canım burada da o ilaçla ilgili bir tecrübe paylaşılmış. Hem de yeni doğmuş bir yavru kediye denenmiş.
Sağol canım Allah razı olsun ama şişti gözü çok veterinerle görüşüyor eşim şu an

Şimdi geldik veterinerden krem alerji yapmış
penisiline alerjisi varmış meğer ılık sütle masaj yapıcaz zamanla geçer dedi yatmaları ise hem aşı hem gözünden dolayı imiş
Çok şükür doktordan gelince ilk işi mama yemek oldu inşaAllah iyi olacak :)

Göz için özel krem adı cloptic veterinerden almış eşim antibiyotik içerikli ağır mı geldi acaba diye düşündük
İlk defa kedimiz oluyor hiç tecrübemiz yok küçük yerde yaşıyoruz başka veterinerde yok burda eşinize sorabilirseniz çok minnettar olurum
Esim birazdan gelir onada sorarim gitmissiniz ama belki baska bisey soyler sizin icin

Back
X