Yavru Kedim Öldü ..

sorcia8

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2014
628
169
Kizlar dun aksam ki konumu takip edenler bilirler. Buldugum kedinin dun geceden beri basindayim hic uyumadim bu saat oldu. Mamasini yedirdim yine sicak su torbasini sardim sarmaladim fakat orda yatmak istemedi. Vucudumda yatirdigim icin ona alisti. Vucuduma aldim ve sonra aglar gibi ses cikarmaya basladi bi anda butun vucudu buz kesti.. Ve son nefesini ellerimde verdi.. O kadar uzgunum ki.. Gozumden sakinir gibi baktim hic uyumadim nerde yanlis yaptim bilmiyorum oturdum yatirdim onu da koynuma agliyorum ... Cok uzucu bi durum bi parcami yitirmisim gibi..

Üzüldüm aynısı benim de basıma geldi elimde son nefesini verdi veterinere de götürdüm ilac da verdim elimden geleni yaptm ama civ civ gibi can verdi:KK43::KK43: cok üzülüyor insan

Kizlar dun aksam ki konumu takip edenler bilirler. Buldugum kedinin dun geceden beri basindayim hic uyumadim bu saat oldu. Mamasini yedirdim yine sicak su torbasini sardim sarmaladim fakat orda yatmak istemedi. Vucudumda yatirdigim icin ona alisti. Vucuduma aldim ve sonra aglar gibi ses cikarmaya basladi bi anda butun vucudu buz kesti.. Ve son nefesini
ellerimde verdi.. O kadar uzgunum ki.. Gozumden sakinir gibi baktim hic uyumadim nerde yanlis yaptim bilmiyorum oturdum yatirdim onu da koynuma agliyorum ... Cok uzucu bi durum bi parcami yitirmisim gibi..
Sen elinden geleni yaptin, için rahat olsun, uzme lutfen kendini

Üzüldüm aynısı benim de basıma geldi elimde son nefesini verdi veterinere de götürdüm ilac da verdim elimden geleni yaptm ama civ civ gibi can verdi:KK43::KK43: cok üzülüyor insan
Uc gunluktu zaten annesi birakip gitti. Elimden ne geliyosa yaptim gogusumden baska yerde uyumadi. Son nefesinide orda verdi cok uzuluyorum ..

Uc gunluktu zaten annesi birakip gitti. Elimden ne geliyosa yaptim gogusumden baska yerde uyumadi. Son nefesinide orda verdi cok uzuluyorum ..
Benim bulduğum daha büyüktü 3 haftalık falandı benimkisini de annesi bırakıp gitmis iki kardestiler biri simdi kocaman birisi ücüncü günde öldü.Veteriner annesi hasta yavruları bırakıyor demisti.Ben de cok ağlamıstm ama söyle düsün o zaten doğıstan hastaymıs yasamıcakmıs sen ne yapabilirdin ki?

X