Merhaba hanımlar. Havalar ufaktan soğumaya başladı. Bugün işten gelirken yolda yavru bir kedi gördüm. Öyle titreyerek bekliyordu. Guvenlige "siz mi besliyorsunuz annesi var mi yakınlarda" dedim. O da kedinin birkaç gündür buralarda olduğunu arada sut verdiklerini annesini hic görmediklerini söyledi. Sanırım zavallinin annesi yok. Ben de onu orda birakamadim, üşüyordu ve küçücük daha. Annem de evde hayvan beslenmesine ifrit olur. Gizlice odama soktum. Odamin da camekanlı bir balkonu var. Yani soğuk girmiyor. Bir kutuya koydum üzerini örttüm daha öncesinde sıcak suyla yikadim biraz. Simdi uyuyor.
Bana akil verin annemi nasıl ikna edeyim ben, bu kediyi atmak istemiyorum sokağa. Yani odamda yaşayabilir mi? Balkonum da var. Ne kadar süre huzursuzlanmadan kalır orda? Ben alıştıra alıştıra annemin suyuna gide gide onu kabullendiririm ama zaman alır. Mesela şu aralar söyleyemem. Daha önce hic kedi beslemedim evde. Yarin odamin kapısını üzerine kilitleyip gidicem mecbur.
Bana akil verin annemi nasıl ikna edeyim ben, bu kediyi atmak istemiyorum sokağa. Yani odamda yaşayabilir mi? Balkonum da var. Ne kadar süre huzursuzlanmadan kalır orda? Ben alıştıra alıştıra annemin suyuna gide gide onu kabullendiririm ama zaman alır. Mesela şu aralar söyleyemem. Daha önce hic kedi beslemedim evde. Yarin odamin kapısını üzerine kilitleyip gidicem mecbur.