Yavru köpeği çok ağlıyor

Blackshe

bekle geliyorum 65 :)
Kayıtlı Üye
25 Mart 2011
990
114
323
Antalya
Selam kızlar pekinez cinsi zilli kızım iki gündür bizimle ve iki aylık.O kadar zeki o kadar tatlı ki balkona tuvalet eğitimini hemen aldı.Kesinlikle içeriye yapmıyor:nazar: Fakat kızım geceleri çok ağlıyor karnı tok,çişini yapmış ve yattığı yerde sıcak olmasına rağmen.Kendimi bebekli bir anne gibi zannediyorum :1: İki gündür uyku yok gözümde ama ona değer yinede.Ağlaması ne zaman geçer kızlar yardım edin.

Daha bebek ağlaması normal.Anneden biraz erken ayrılmış.Öncelikle sakin olun.Peluş kedi evleri vardır onlardan edinin yada kendiniz basit bir karton kutunun önüne bir giriş çıkış deliği ve bir kaç hava deliği açıp içine bir kaç kat battaniye serin..gece yatmadan önce battaniyenin arasına sıcak su torbası yerleştirin.ve mutlaka tik tak lı bir saat bulundurun..saatin tik tak sesi annesinin kalp atışlarına benzeyeceği için rahatlayacaktır..olmadı yorganınızın altına alın ve kalbinize yakın tutun.. mis gibi uyur..endişelenmeyen geçecek..kolay gelsin..güle güle büyütün..

Canım yorumun için teşekkürler.Sıcak su torbasını yaptım ama kalkıp kalkıp yanıma geldi sanırım yanımda yatmak istiyor.

Daha bebek ağlaması normal.Anneden biraz erken ayrılmış.Öncelikle sakin olun.Peluş kedi evleri vardır onlardan edinin yada kendiniz basit bir karton kutunun önüne bir giriş çıkış deliği ve bir kaç hava deliği açıp içine bir kaç kat battaniye serin..gece yatmadan önce battaniyenin arasına sıcak su torbası yerleştirin.ve mutlaka tik tak lı bir saat bulundurun..saatin tik tak sesi annesinin kalp atışlarına benzeyeceği için rahatlayacaktır..olmadı yorganınızın altına alın ve kalbinize yakın tutun.. mis gibi uyur..endişelenmeyen geçecek..kolay gelsin..güle güle büyütün..

seni annesi ilan etmiş bile...;)

Sanırım öyle canım.Bugün iki saatliğe çıktım evden o kadar özledimki onu oda deli oldu beni görünce:16:

Back
X