yavru paşa kedimiz

sevglm

Işık & Güneş
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
913
101
Merhaba arkadaşlar. Biz sokakta beğendiğimiz ve birazda zor durumda olan yavru pisicigi sahiplendik. 1aydir bizimle beraber yani erkek arkadasimda. Sanirim yaklasik 4ayliktir. Yikadik temizledik ama tüy döküyor onu fark ettim. Ne yapmamiz gerekiyor. Tam bir bebek gibi ilgileniyoruz ve acayip hareketli, onunla oynucaz gönlünü etcez diye belimize agrilar giriyor:rolleyes: , ama bi görseniz çok tatlı resmen kalp şeklinde benegi var:KK6: Çok tatlı yüzü. Veterinere götürmeye bişey yaptırmaya gerek var mi sokaktan alinan kediler için? ve dökülen tüyleri için.

Son düzenleme:
Ve birdaha sakın ama sakın yıkamayın.Hayvanı agesifleştirirsiniz.Kaliteli mama kullanırsanız ve tararsanız dökümü aza indirirseiniz.Veterinere tabikide gerek var.Karma aşılarını iç parazit dış parazit falan yaptırmanız gerek.

Ve birdaha sakın ama sakın yıkamayın.Hayvanı agesifleştirirsiniz.Kaliteli mama kullanırsanız ve tararsanız dökümü aza indirirseiniz.Veterinere tabikide gerek var.Karma aşılarını iç parazit dış parazit falan yaptırmanız gerek.

Haftada 1 yikadik ve o sırada çok korkuyor.. bezle ve saç kurutma makinasının soğuk havasıyla kurutuyoruz. Mama bi kac gündür veriyoruz, süt sevmiyor sulandirsak bile onun disinda ciğer haşlıyoruz, yedigimiz yemeklerden yiyor corbada veriyoruz hatta bi gun supangle bile yedi inanamadik. Devamlı yiyor maşallahi var paşamizin. Agresif değil de devamlı oynayıp zipliyor coookk feci hareketli. Oyun istiyor hep. Peki bu bahsettiğiniz aşılar ne kadar tutar pahalı mi. Tarama nasıl ve neyle yapılıyor. Pirelerini yıkarken temizledik ama vardır belki yinede.

Haftada 1 yikadik ve o sırada çok korkuyor.. bezle ve saç kurutma makinasının soğuk havasıyla kurutuyoruz. Mama bi kac gündür veriyoruz, süt sevmiyor sulandirsak bile onun disinda ciğer haşlıyoruz, yedigimiz yemeklerden yiyor corbada veriyoruz hatta bi gun supangle bile yedi inanamadik. Devamlı yiyor maşallahi var paşamizin. Agresif değil de devamlı oynayıp zipliyor coookk feci hareketli. Oyun istiyor hep. Peki bu bahsettiğiniz aşılar ne kadar tutar pahalı mi. Tarama nasıl ve neyle yapılıyor. Pirelerini yıkarken temizledik ama vardır belki yinede.
resmı varmı gorelım minnosu:KK200:

Yavru kedilerin pek tüyleri dökülmez ama bebekli tüyleri heralde 1 sefer yıkamışsınız bidaha yıkamayın :KK66: biz kedilerimizi yılda iki sefer tıraş ettiriyoruz ama o daha ufak siz düzenli tarayın bebeklik tüyleri gidince pek dökülmez diye düşünüyorum

20150607_120022-1.jpg 20150607_151128-1.jpg Işte bizim paşamizzz:KK54: nasil da yer yapiyor kendine :KK200:

Kedilerinde bebeklik tuyleri olmasina cok sasirdim :KK54: şu tarama olayini anlatsaniz rica etcsem

Benim de var minnakim bi tane
Balkonumda yaşıyo eve giriyo bazen cikmi. . .yürürken a kucağıma gelemiyo daha korkuyo:KK43:

Bende kucağıma alamıyorum, tutupta sevemiyorum korkuyorum bisey yapcak diye bi de durmuyor durdugu yerde hepten korkuyorum
ben yururken bi bakiyorum koşa koşa coktan ayaklarima gelmis cigligi basiyorum:KK53: ama yinede seviyorum keretayi :KK49:

Bende kucağıma alamıyorum, tutupta sevemiyorum korkuyorum bisey yapcak diye bi de durmuyor durdugu yerde hepten korkuyorum
ben yururken bi bakiyorum koşa koşa coktan ayaklarima gelmis cigligi basiyorum:KK53: ama yinede seviyorum keretayi :KK49:
Benimki de evin her yerinde geziyo ama benden korkuyo:KK43:(

[QUOTE="tatlibikiz, post: 41, onunla mkonusu nd. animkarkadaşım her yerinde geziyo ama benden korkuyo:KK43:([/QUOTE]

Vallahi bilemedim ne yapmali tecrubesizim kedi konusunda
erkek arkadasim cok ugrasiyor onunla o yuzden cok Sirnasik bizimki :KK45: kac aylik sizdeki

Kanki kapat bi odaya yakala sev bi de elinle bi seyler yedir alisir ben olsaydim coktan yakalamistim onu :KK51:
Ya hasta gibi bi de anlamadim ben
Sabah titrerken yakaladim ağzı yüzü bi yana kaydı yavrumun :KK43: bahcede büyük kedi var 2 tane onlar hirpalamis sanırım kulağı yaraydi:KK43:

X