yavru sibirya kurdu

xruyax

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
1.041
504
133
İstanbul
bahçede sibirya kurdu köpegim dogum yapti evde yada bahcede iyi bi sekilde bakabilcek ve sadece ciddi olanlar mail biraksin geri msj yazamıyorum..
detaylar mail yoluyla verilecektir.bu da resimimiz :)

Merhabalar benim bir arkadaşım çok istiyordu kendisi bekar maddi imkanları da var ama bahçesi yok sanırım. farklı şehirlerdeyiz yalnız kabul eder misiniz bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
konuyu açalı aylar olmuş umarım mesajımı görürsünüz,ben sahiplenmek isterim bir tanesini. bahçem de var hazır köpek kulubem de var, 2 ay önce köpeğimiz kayboldu onun için almıştım ona nasip olmadı belki bu yavrulardan birinin şansıdır..

Merhabalar benim bir arkadaşım çok istiyordu kendisi bekar maddi imkanları da var ama bahçesi yok sanırım. farklı şehirlerdeyiz yalnız kabul eder misiniz bilmiyorum.

konu çok geçmiş ama ben bişey söylemek istiyorum bu konuda bekar birinin köpek sahiplenmesine karşıyım ben kendim yaptım biliyorum evlenince o köpeğin psikolojisi bozuluyor ...ben bekarken köpeğim vardı ...12 yıl baktım ben ona nişanlandım nişanlımı çok kıskandı evlendim evimde kalmak istemedi annemi babamı kardeşlerimi özledi evimde kapının önünde ağladı her ağladığın aldım götürdüm annemlere dayanamadım ...sonra ben evime gidince bu seferde ben yokum diye yemek yemedi günlerce ancak hepimizi bir arada görünce yerdi doyasıya sonra bebeğim oldu bu sefer onu kıskandı çok üzüldü hepimizden saklanmaya başladı gelip bebeğe bakıp sonrada saklanıyordu kuyruğunu kıstırarak ama hep annemlerde kaldı ...aradan bir yıl geçmeden meme kanseri oldu ameliyatı kaldıramadı ve öldü veteriner çok üzgündü , bakımsızdı ,vitaminsizdi dedi ama ben evlendikten sonra doğru düzgün yemek yemedi ki üzüntüden; aklım hep onda kalıyordu lokmaların boğazıma dizildiği çok oldu
onun için hem kendiniz hemde köpeğiniz için evlenmeden almayın ...

Konu sahibi olumsuz veya olumlu tekrar dönüş yapmadı zaten.
Net bir şey olsa ona göre konuşur ayrıntıları öğrenirdim ama dediğiniz gibi kendimden başkasına kefil olmamak en mantıklısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…