yavrularım

çok üzüldüm çok
takdiri ilahi kadere inanıyorsak buna da boyun eğmeliyiz
allah sabrını versin

trt 1 de salı gecesi olan bahar dalları dizisini izle faydası olur
aynı bu konuyu işliyor evlat acısı çeken anneyi ama o hayata bağlanıyor

Söyleyecek bir kelime bile bulamiyorum..

Yasadigin aci cok büyük,allahim kimseye böyle bir aci yasatmasin.

Mekanlari cennet olsunsenağlama

Canım başın sağolsun. Yaşadığın acı çok büyük biliyorum; ama Allah'ın sana verdiği ömrü yaşamak zorundasın. Kendin için, eşin için, seni sevenler için hayata tutunmalısın.
Allah yardımcın olsun.

ALLAH YARDIMCIN OLSUN.
verende o alanda..
rabbım öle emretmiş..mekanları cennet olsun. allah sabırlar versın çok zor çok üzldm:çok üzgünüm:

Çok büyük bir imtihandan geçiyorsun..

Başın sağolsun.
Allah dayanma gücü versin.
Sabrın sonucunda mükafatın çok büyük olsun..

Allah kimseyi evlat acısıyla imtihan etmesin..

Ne desek sizi teselli etmez bu durumda biliyorum..yaşadığınız acı çok çok büyük
Allah sabırlar versin size mekanları cennet olsun yavrularınızın

Allah sana Eyüp peygamberin sabrını versin canım, acın çok büyük ama eninde sonunda kavuşacaksın onlara. Yeterki sen metanetli olmaya çalış.

çok acı allah sabırların en büyüğünü versin tatlım .bazen kelimeler yetersiz kalıyor.allah yardımcın olsun :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

tatlım allah selamete cıkarsın ... senı anlamaya calısıyorum rabbim kimseyi evladıyla sınamasın... sımdı acın daha cok cok yenı ama hayata tekrar tutunabılmen ıcın sana nacizane bır önerım olucak yaşın kaç bılmıyorum ama bır bebek daha yapsan Allah ında ıznıyle cok daha cabuk iyleşirsin.. lütfen benı yanlıs anlama ama bu sana ve eşine cok cok ıyı gelır ılac gıbı gelır .. çok öpuyorum..

Allah sıze sabır dayanma gücü versın. cok zorlu bır ımtıhan.
basınız sagolsun.:çok üzgünüm:

Allahim sana sabirlar versin arkadasim. Ben hayatimda hic boyle bir aciyi cekeni gormemistim birkac ay once is yerinden bir arkadasim cok aci sekilde oglunu kaybetti 5-6 yaslarindaydi. Kaybettigi gun arkadasimi gormeye gitmistim. Arkadasimi taniyamamistim. Yakaris ve bagrislari hala kulagimda cinlar. Onu yakindan gordugum icin seni anlamaya calisiyorum arkadasim. Senin icin yalnizca dua edebilirim ve burdan acini paylasabilirim...Rabbim ellerini hic birakmasin.....

canim basin saolsun. ne desem bilemedim cok kotu oldum sabretmekten baska ne yapacak bisey var ne diyecek bisey var taktiri ilahi. iki gun once gencecik uc cocuk annesi arkadasim kanser denen illetten vefat etti.bu cocuklar simdi ne olacakhepside kucukler.burasi imtihan dunyasi canim herkes ayri ayri sinavlardan geciyor.evlat acisi cok zordur allah sabir versin. allahim sen ummeti muhammedi koru hic bir aci gosterme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…