yavrularım

elif_yaren

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2009
5
0
86
Konya
selam hepinize ben sizle başımdan gecen acıyı paylaşmak istiyorum ben bir trafik kazası gecırdım arabada iki çocugum ve ben vardım kaza sonrasında çocuklarımı kaybettim bu kazayı yaklaşık bir ay önce yaptım şuanda perişan bir haldeyim yaşadıgım acı çok büyük ben onların yokluguna dayanamıyorum benım cantanelerimdi onlar ben şuanda bedenen yaşıyorum ruhum ve canım onlarla gömüldü dayanamıyorum yokluklarına

ayyy canım basın sagolsun dik durmalısın canım hayat devam ediyor o melekler seni izliyor yukardan onlar için dik durmalısın

Ne desem boş, hiçbir söz teselli edemez sizi biliyorum.Teyzem 3 ay önce oğlunu trafik kazasında kaybetti, birdaha eskisi gibi olamıcak biliyorum..Yanına gidiyorum ama tek kelime konuşamıyorum..Allahtan sabır diliyorum, en büyük acı evlat acısı..Ama zamanı geldiğinde kavuşcağınıza inanın ne olur..Ben buna çok inanıyorum.Şimdi melekler bakıyor onlara, daha sonra Allah yazdığı zaman siz de onlarla beraber olacaksınız.

allah sana sabrın en büyüğünü versin.yaşamadık ama bir anne olarak neler çektiğini anlamaya çalışıyorum.ama senin kadar anlayamam tabi.hayat herkesi değişik derslerle sınav ediyo.senin sınavında buymuş.allah sana peygamber sabrı versin canım.

Söyleyecek şey bulamıyorum.
Bildiğim tek şey, bu tür büyük ve tarifsiz acılardan sonra insan sanki başka bir boyuta geçiyor.Hiç bir şey eskisi gibi olmuyor.Yarım yamalak ve gece gündüz hep karanlık...
Şimdi size "başın sağolsun" dendiğinde , küfür ediliyormuş gibi gelir.
Sabırlar diliyorum...sabırlar diliyorum...

cok saolun ben acımı ebedı hayata gıdesıye kadar eşimle ben yaşıyacagızve ben cocuklarıma kavuşmak için sabır etmem gerektigini biliyorum orda bizi bekleyeceklerini biliyorum kavuşma umudum var ben bunu dua ederek ALLAHIMA sıgınarak yapacagım çok şükür inancım var isyan etmiyorum ama dayanamıyorum ben çocuklarımla uyurdum onlar bensız uyumazlardı oglum 7 kızım 4 yaşındaydı ben uçan kuşdan esen yelden esirgerdım bana kızarlardı elif hepmiz anneyiz ama sen çok düşüyorsun çocuklarına ben evet çok düşerdim çok düşkündüm ama ALLAHIM benden cok sevmiş destek verdıgınız için tşkler dualarınızı beklıyorum çocuklarımı ben anlatmayla bitiremem ugur böceklerım şimdi sadece dualarımı yapıyorum ve videolarını izliyorum resımlerıne bakıyorum gözümün önünden hiç gitmiyorlar

Alllah sabır versin .Acınız kolay değil.
Bu olan bana seneler evel bir olayı hatırlattı:Bir aile 2 saatlik yakın bir şehire gezmeye gittiler.Bir parkda oturmuş ve bir kalem unutmuş dönüş yoluna henüz girmişler.Akıllarına gelince kalem için dönüyorlar.Ve trafik kazasında hanımın bir kız bir oğlan sanırtım iki çocuğu,eşi ve kardeşi vefat.
Allahın bir imtahanı olsa gerek.Başınız sağolsun ama elden keşke bir şey gelse:teselli:

ay oluyunca çok kötu oldum allahım duşmanımın basına vermesın böyle bışı oglumun genzıne su kacsa ben delırcek gıbı oluyorum dayanamam acın çok buyuk basın sag olsun mekanları cennet olsun

Bu forumda en cok etkilenip üzüldügüm olay budur..
Allah sabir versin Elif'cim.
Benimde cok yakin arkadasimin kuzeni 2-3 yil önce vefat etti.
Cocuk daha 3 yasindaydi, annesi agzina misir patlagi veriyor, cocugun bogazinda kaliyor ve vefat ediyor.
Annenin o anki durumunu düsünün, kendi ellerimle öldürdüm diye cok aci cekti, ama su an bir cocuklari daha oldu ve yeniden mutlu bir aile oldular.
Allah herseyin sabrini veriyor canim, sen sadece Allah'a sigin.

Son düzenleme:
canım çok zor ama en azından videolarını ve resimlerine bir süre bakma. bu psikolojin için daha iyi olur. gerçekten durumuna çok üzüldüm. allah bu acıyı kimselere yaşatmasın. başın sağolsun canım.

canım benim allah sabırlar versin acın çok büyük söyleyecek söz bulamıyorum başınız sağolsun sözün bittiği yer

elif arkadaş haklı onlarla ilgili video falan izlemeyi bırak mümkün olduğunca günü yeniden yaşamaya bak ki acın azalsın azalmaz ama yardım etmeye çalışıyorum
trt 1 deki bahar dalları dizisini izleyen varmı
bu konuyu işliyorlar ve hayata küsen anne hayata dönüyor beni çok etkilemişti bu dizi hala sürüyor salı günü oluyor

kadere inanıyorsak boyun eğmeliyiz
takdiri ilahi
kahretme kendini

Back
X