- Konu Sahibi elif_yaren
Allahım sabırların büyüğünü versin, sizi sevenler için hayata sıkı sıkı sarılın..........
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam hepinize ben sizle başımdan gecen acıyı paylaşmak istiyorum ben bir trafik kazası gecırdım arabada iki çocugum ve ben vardım kaza sonrasında çocuklarımı kaybettim bu kazayı yaklaşık bir ay önce yaptım şuanda perişan bir haldeyim yaşadıgım acı çok büyük ben onların yokluguna dayanamıyorum benım cantanelerimdi onlar ben şuanda bedenen yaşıyorum ruhum ve canım onlarla gömüldü dayanamıyorum yokluklarına
Allah sabırlar versın yukarıdakı arkadasıma katılıyorum cunku verende o alanda o. kendımız bıle bızım degılızkı obıle emanet ama arkadasın dedıklerını uygula canım emınım kı rahatlarsın bırde oyaslardakı cocuklar bulabılırsın cevrende ıhtıyac sahıbı yada cocuk esırgeme kurumlarında koruyucu annelık yapabılırsın anneye hasret ne cocuklar varmıs bıraz tesellı olur yaralarına ınsallah hemde ınanılmaz sevap tekrardan sabrı cemıl dılıyorum sabredersen mukafatın cok buyuk arkadasınmsevgili bacım..şu an yanında olup sırtını sıvazlamayı çok isterdim..acını paylaşıyorum canım..ama elimden anca iki satır yazmak geliyor..yalnız şunu bilki Rabbim sizi çok seviyor..Sizi dünyanın kirinden pasından temizlemek istiyor..bu dünya geçici.en fazla yaşayacağın daha 50 60 sene..ergeç yavrularına kavuşacaksın..onlar daha sabi günahsız melekler..bulundukları yerde 2 kardeş çok rahatlar emin ol.Hz ıbrahim aleyhisselamın yanındalar..tüm küçük yaşta ölen yavrular O'nun yanında durur parklarda bahçelerde koşturup oynaşırlarmış..onlar da sizi bekliyorlar..kendinizi çok üzüp yıpratmayın..Rabbimin emri deyin.böylelikle bu büyük imtihandan kazanmış olarak çıkarsınız..bol bol dini sohbetlere katılın.kuran okuyun.salavat çekin.zikir yapın..Allah kolaylığını verecektir..O çok büyük..daha ne diyim bilemiyorum.canım benim..