Yavrumu getirmiyor:(

ne oldu çocuğunuza ulaşabildiniz mi?

Bence eşinizin aklında başkası var onun için seni manipüle edip gönderdi size sevgisi bitmiş her hareketiniz ona batıyor bıktırma politikası uyguluyor.. Boşanın bu adamdan daha gençsiniz iyi kötü çalışır geçinir giderseniz aileniz ile yaşarsanız en azından kafan rahat olur.Belkide daha iyi bir hayat sizi bekliyor

Evladiniz gelsin diye el kol bagli durmaniz beni soka sokuyor gunlerdir yazmayim dedim ama. Bu kadar aciz olmayin çoo sinmişsiniz.
Gidin alın cocugu vermezsen seni sikayet ederim calistigin yere gelir rezillik cikaririm her gun sabahtan aksama is yerinin ortasinda kendimide senide rezil ederim yetti ettiklerin bulasma artik bana diyin. Bi patlayın artık yaaaa dolmadiniz mi ?
Bazen kucuk bir cinnet herseyi çözer

Hayırlı günler hanımlar. İçim yanıyor..8yıllık evliyim 7 yaşında oğlum var.Eşimin Allah belasını versin her kavgada tartışmada kovar evden.

Yine öyle yaptı çarşamba günü sinirli uyandı belliydi çatacağı.Taa akşamki salataya kadar sataştı niye büyük doğramışım?? E akşam söyleseydin ne alaka şimdi dedim evin içinde hem söyleniyor hem dolanıyor eski dizileri tekrar tekrar izliyormuşum beyinsiz salakmışım bir düş yakamdan gururlu ol artık dedi.Yemin ederim durup dururken suçum günahım yokken sataşıyor küfür hakaret ediyor.Zaten herşeyim batar ona.Bide oruçtu ve namaza duracaktı o An.Allah hidayet vermedi mi vermiyor işte..

Dayanamadım hazırlandım çıkarken telefonu almama izin vermedi çocuğu da götüremezsin dedi ben de peki dedim .çünkü eşim şirret çirkef olay çıkarır daha kötü olurdu.Yavrumu bıraktım çıktım nasıl olsa getirir diye.
Şimdi annemlerdeyim çocuğumu çok özledim. Babası iyi bakar ama anne yüreği...hep başına bişey gelir bensiz diye vesvese yapıyorum kokusunu çok özledim.
şeref yoksunu eş annemi babamı engellemiş .Zaten engel olmasa da aramam çünkü çocuğu istediğimi söylersem daha beter koz olarak kullanacak biliyorum kalesiz duruyorum ama içim yanıyor..

Ne kadar dayanırım bilmiyorum .eşim kamuda memur esnek çalışma biterse 1haziranda annem getirir sanki bakıcı mı tutacak diyor siz ne dersiniz ??
İmkan olsa bütün 8yılı yazsam çok dertliyim.Siz abla ve kardeşlerimden dua isterim.Bir de bedduası kabul olandan eşime beddua... çünkü benim bedduam8 yıldır işlemedi domuz gibi hala..
Bedduası kabul olandan beddua mı?
Ablacım beddua sahibini bulur biliyorsun değil mi?
En nefret ettiğim insan tipi beddua eden insan.
Gidip dayanın kapısına polisle,alın cnm.
Ne demek cocugu vermemek?

Engelliyim her yerden..Annem bekle eşek gibi getirecek diyor..Anne sözü dinliycem bundan sonra :KK43: o ne derse çıkar
O cocuk annenizin evladi değil sizin, valla kac gündür çocuğunuzdan ayrısınız ,sesini dahi duymamışsınız, o çocuk şimdi neler hissediyor farkında misniz? Bir çocuk annesine olan güveni kaybetti belkide kimseye güvenemeyecek . Belkide babasinda kalmasi daha iyi sIz kendi çocuğunuzu düşünmüyorsunuz. Beĺki patronu refarans olur diye düşünüp ortaya dokmuyorsunuz. Siz elbet is bulursunuz bir yerde ama o çocuğun göz yaşlarına değer mi su yaptığınız bilmem.
Siz o evden çıkınca o an alamayıp polise gidip alabilirdiniz siz sadece kendinizi düşünüyorsunuz. Bir evladiniz var ama onun hakkında kararları anneniz veriyor.
Nasıl nefes alıyorsunuz ben merak ediyorum.
Eşek gibi getirecek bunlar ne ya eğer insanlar bu kadar kararliysa emin olun bir çaresine bakarlar. Siz cok pisman olacaksınız emin olun. Ben cocuk olsam annem bırakmış, aramamış, telefon engelli diyor hiçbir yol bulmamış, sizle olmak istemezdim. O çocuğa yazik hırslarınızı ondan çıkarmışsniz. 8 senedir susmuşsunuz ilk adım atmanızda ardınızda çocuğu bırakmışsınız.

Back
X