Eğlenceli bir şeylerle başlayayım,
benim babam çok becerikli adamdır, her türlü tamirat boya badana işlerini falan yapar, ustaların başında durur öğrenir, bizi de çocukluğumuzdan beri her türlü tamirat tadilat işlerinde yanında bulundururdu, "kızım her zaman usta ya bulunur ya bulunmaz, belki ustalık bir iş bile yoktur kendi işinizi kendiniz halletmeye çalışın"derdi, yani sözün özü bu işlere yabancı değilim.
Evde bozuk birşeyler olunca deli oluyorum resmen,
banyo bataryamız bir aydır hem alttan hem üstten akıtıyor açınca, şimdi de banyo lavabosunun bataryası elimizde kaldı, vidasını söküp lastiği değişecek sadece sorun kabak gb ortada amaaaaaaaaa
Eşim eline tornavidayı anahtarları bi aldı ortalığı dağıttı resmen,
birşey deyip bilmiş görünmek de istemedim, istedim ki kendi başarsın kahraman olsun ama "aradığımız kahramana bi türlü ulaşılamıyormuş"
en son dedim ki vardır bunun videosu falan youtube dan açtım ama yok izlemiyor inat etti,
sonra da herşeyi öylece bırakıp benim işe gitmem lazım demez mi? çıldırdım, ne yapacaz yarına kadar böyle tüm bataryalar bozuk diye?
ben atarlanınca gitti bir hışımla tesisatçı getirdi, tabi anahtarla güç denemesi yaptığı zavallı batarya sizlere ömür,
diyor ki dandik malzeme kullanmışlar
ses çıkarmadım artık,
biz ne yapacağız bu çakma kahramanlarla
oğluşum sen bi doğ büyü ben öğretecem sana herşeyi