Yay burcu inatmı

EyiAszs

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2025
383
253
18
Ben inat değilim ama çabalrım olmazsa bırakırım. Buda inata girer miki

Ben inat değilim ama çabalrım olmazsa bırakırım. Buda inata girer miki
Yay burcu inat mı onu bilmem ama sen kafayı taktın bu Başak burcu herife. Sürekli aynı konuyu açıyorsun yay- başak burcu diye. Dün seninle ne konuşmuştuk, şimdi ne diyorsun

Yay burcu inat mı onu bilmem ama sen kafayı taktın bu Başak burcu herife. Sürekli aynı konuyu açıyorsun yay- başak burcu diye. Dün seninle ne konuşmuştuk, şimdi ne diyorsun
Offf hopee ya takmadım da nblyim öyle işte canım sıkılıyor.

Offf hopee ya takmadım da nblyim öyle işte canım sıkılıyor.
Bu takmamış halin mi? Öyle olsa gelip burda 10 tane burç konusu açmazdın. Canın sıkılıyorsa film izle, yürüyüş yap , kitap oku, online oyunlar oyna, kek kurabiye bir şeyler yap, ilgi alanın neyse ona yönel. Ama şu herifi düşünüp durma, sal artık.

Düşünmüyorum ya tm kızma ☺seviyorum seni

Düşünmüyorum ya tm kızma ☺seviyorum seni
Böyle diyorsun ama akşama doğru yine arabesk damar şarkılar paylaşır üstüne de " Yaraladı beni sözlerin seni sevmiyorum artık sevgilim." "Ömrüm doldu ama çilem dolmadı." şeklinde sözler paylaşırsın .

Hayır paylaşmıycam

Oje filan, sürecek şimdi kendime bakıcam belki dışarı çıkarım markete

Yay burcuyum ,inat değilim, kimseye zararım yoktur,kimseyle uğraşmam,uyumluyumdur,lakin doğru bulmadığım ortamlarda bulunmam,kaliteli olmayan kişilerle görüşmem ,laf sokan ,dedikodu yapan kişilerle asla görüşmem.Kırmızı çizgilerim var ,inat deniyorsa buna bilemem.

Bende öyle biriydim ama degiştim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…