Yay Burcu 23 Kasım - 22 Aralık Yay Burcu ve Evlilik

  • Konu Sahibi Konu Sahibi Elif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.119
31.188
1.123
61
Konya
Yay Kadını


YAY KADINI KENDıNE ÇOK GÜVENıR, BU YÜZDEN UKALA TAVIRLARA BÜRÜNEBıLiR.


Dikkat çekicidir.Gezmek, başka ülkeler görmek hayallerini süsler.Fikirleri için savaşır.Çalışkandır.Sosyal yaşamları çok hareketlidir.Cinselliğe düşkün, enerjisi yüksek, fantezileri boldur.Neşeli, vurdumduymaz, enerjik Enerji dolu, başına buyruk ve özgürlüğüne düşkündür. Genellikle ince ve uzun bir vücut yapısı; doğal bir güzelliği vardır. Giyiminde abartıya yer vermez, kendisine özgü bir tarzı vardır. Her fikrini rahatça söyler. Bazen cüretkâr bile gelebilir ama kötü bir niyeti yoktur. Kendisine güvenir. Kalıba sokulmayı sevmez, kendine özgü bir ahlak anlayışı vardır. Hayatı sürekli hareket halinde geçer. Eğlenmek ve yeni insanlar tanımak güdüsüyle sürekli oradan oraya koşar. Erkekler konusunda aklı biraz havadadır. Gençliğinde flörte yatkın olur ama bu dönemde yaşadığı ilişkilerin sonu genelde hüsranla biter. Kandırılmaya açıktır. Büyük darbeler alsa da, bunlardan daha güçlenmiş şekilde çıkmayı başarır. Erkeğinin önderlik etmesini sevmez. ılişkileri sırdır. Evlilik düşüncesinden korkar. Onunla evlilik asla monoton olmaz.

Yay Erkeği
HUZURSUZ, ÇOK TECRÜBE EDıNMEK ıSTEYEN YAY ERKEĞıNıN DURULUP KÖK SALMASI BıRAZ ZAMAN ALIR.
Bir sporcu, kumarbaz, filozof ve maceraperesttir.Neşelerini sürekli muhafaza ederler. Hemen her konuda söyleyecek bir iki kelimeleri vardır. Çoğunlukla ilgisiz ve çocukça davranır. ıdealist, sevecen, iyimser bir romantik Çapkın ama eğlenceli Hayat enerjisi gözlerinden fışkırır. Gerektiğinden fazla iyimserdir. Hareketli hallerine rağmen, içinde çok sakindir. Hayatı bir eğlence olarak görür. Esprili ve dışa dönüktür. Kadınlara çok düşkündür. ılişkilerini yüzeysel yaşar. Sürekli etrafında kadınların olmasını ve onlarla vakit geçirmeyi ister. Ruhundaki romantizm ve yaşadığı heyecan verici hikayelerle, kadınları kolayca fethetmeyi başarır. Çapkınlığı kendisine zarar verebilecek boyutlara bile ulaşabilir. Başına gelecek en korkunç olay; bir yere ve bir insana bağlanmaktır! Bu düşünceleri, uzun süre birisine bağlanmasını engeller. Kıskançlığa ve dırdıra asla katlanamaz. Eşi onu ilgisiz ve düşüncesiz bulabilir.


Aşk ve evlilik:
Yaylar, kendilerini aşka adar ve düşüncelerini açıkça belirtirler. Cesur ve çapkındırlar. Beğendiklerini elde edene kadar uğraşırlar. Ama elde etme işleminden sonra onu elde tutma becerisi tamamen karşı tarafındır. Yaylarla hayat asla sıradan olmaz. Sıcakkanlı, romantik ve ateşlidirler. Genellikle sağlıklı bir seks hayatları vardır. Sıkıştırılmaktan hoşlanmazlar. Onlar için evlilik, duygusal bir macera ve keşiftir. Sadakatte güvenilir sayılmazlar.
kalitelihayat.com
 
Son düzenleme:
eşim yay erkeği..geçmişi fazla yoğun olsa da benimleyken başkasınla olacak biri değil...
 
eşim yay erkeği
ama şükürler olsunki yazılanların çoğu uymuyor:))
 
aman Allahım yay erkeğınden uzak durmak lazım o zaman kabus gıbı yazılanlar
 
benim de sevgilim bir yay.
konuşkan mı? evet ama başkası varken değil
durulmuş mu? biraz
başka şeyler de uyuyor.
 
bende yay kadınıyım ama
çoğu özellik tutmuyor biraz da yetiştirilme tarzına ve büyüdüğün çevreye bağlı
insanı onlar şekillendiriyor
 
Hepsiğide tutuyor vallahi ama bu sadakat konusu hariç seviyorsam padişahı gelse bakmam:20: Ukalamıyım galıba ama aslında sadece dogruyu söylerım ukalalık denırse buna tipik yay kadınıyım işte :21:
 
aman Allahım yay erkeğınden uzak durmak lazım o zaman kabus gıbı yazılanlar

Kesinlikle yay erkeğiyle yaşamak çok zordur. Kabus demeyelim ama çapkındır her fırsatta aldatır belki yanında olmadığımdan böyledir bilmiyorum ama 4 yıllık ilişkimi yakınındaki bir kadına tercih ederek bilmem kaçıncı aldatmasından dolayı bitirdi. Diye bendeki yay erkeğini açıklayabiliirm. Tam da yay burcunun özelliklerine sahiptir kendisi eksiksiz.
 
Back
X