Yay Burcu

Ayy ben de yay burcuyum ve burcumu aşırı severim neredeyse bütün özelliklerini taşırım. Yay burcu kadınlarının gerçekten verdiği enerji bir başka oluyor. Bunu nereden biliyorum diye sorarsanız eğer bende direkt bir yay burcu ile tanıştığımda anlıyorum enerjisinden. Pozitif, iyimser, içinde duygusal dışında ketum ve soğukkanlı, güzel, sevilmeyide sevmeyide çok seven bir burç bence.

Tam bir kova dişiyim bence.
Kovalar hakkında iyi şeyler söyleyeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun. Sıkılgan insanlar. Hop orda hop burda. Kendilerini, kendileriyle vakit geçirmeyi severler. Ama kafaları çalışıyor zeki olabiliyorlar ordan +1ledin. Hadi iyisin. 😁

Ayy ben de yay burcuyum ve burcumu aşırı severim neredeyse bütün özelliklerini taşırım. Yay burcu kadınlarının gerçekten verdiği enerji bir başka oluyor. Bunu nereden biliyorum diye sorarsanız eğer bende direkt bir yay burcu ile tanıştığımda anlıyorum enerjisinden. Pozitif, iyimser, içinde duygusal dışında ketum ve soğukkanlı, güzel, sevilmeyide sevmeyide çok seven bir burç bence.
Teraziden sonra 2.ye gelir işte. Neyse on üzerinden 9 😁😁(Yok canım ne burcumu övmesi.)

Hayatımda hiç bir yay erkeğinden hoşlanmadım galiba denk gelmedi.
Ay burcum yay .
Yaylar özgürlüğüne düşkün biraz patavatsız oluyor .
Ateş grubu zaten benim ilgimi çekmemiş heralde 🤣
Yay Aslan Koç .
Son erkek arkadaşım Koç burcuydu .
Ateş etkili insanlar ne istediğini pek bilmiyor o yüzden uzak dururum bu saatten sonra.
Gerçi sadece güneş burcuna bakılmaz haritayı okumak gerekiyor

Bende yay burcuyum

İstemediğim hiç bişey için kılımı kıpırdatmam çabalamam
Sessiz ve Yok olurum
Yani hiç bir eylem göremezsiniz o istemezse
🤣 ama gerçekten birini sever yada bir şeyi isterse herşeyi yıkar siler geçer alır onu

Ha Evet gezmeyi çok seviyoruz 🙊😅

Eylem yapmasın da istiyormuş gibi de yapmasın bariiii yay kadınları daha keskin düşüncelerinde... 🤣

Yay burcuyum ,yükselen Oğlak, ay burcum kova 😊 hem ateş hem toprak hem hava enerjisi taşıyorum.Üç burcun da etkisi var üzerimde ama en çok Oğlak baskın zannimca. Evet ,gezmeye aşığım.Yeni yerler ,kültürler görmek,müzeler ,ören yerleri gezmek çok cezbeder beni oldum olası.Dil ögrenmeye asiri merakliyim. Spiritüel konulara ilgim var. Yay kadınının aurasi ni taşıyorum.Güneş kova dan daha da bağımsız bir ruha sahibim ay burcum kova olması dolayısıyla. Çok değişik bir kombin benimkisi 😊

Back
X