- 22 Eylül 2022
- 6.654
- 20.358
- 278
Hastalıktan ölüm döşeğinde yatayım, gezmek derlerse Allah o gücü verir gezerim. O dereceYaylar bu dünyanın seyyahı derler gezmeyi çok seviyor musunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hastalıktan ölüm döşeğinde yatayım, gezmek derlerse Allah o gücü verir gezerim. O dereceYaylar bu dünyanın seyyahı derler gezmeyi çok seviyor musunuz?
Ben de gezmeyi severim ama hemen sıkılır niye konforumu bozdum diye söylenirim. Of terazi çok pısırık yaaHastalıktan ölüm döşeğinde yatayım, gezmek derlerse Allah o gücü verir gezerim. O derece
Tek anlaşamadığım burç sanırım ikizler. Çakışıyoruz iki dengesiz olarakBen de gezmeyi severim ama hemen sıkılır niye konforumu bozdum diye söylenirim. Of terazi çok pısırık yaa
Ayy ikizler hakkında sayfalarca yazsam motorum soğumaz.Tek anlaşamadığım burç sanırım ikizler. Çakışıyoruz iki dengesiz olarak![]()
Ondan çakışıyoruz belkide bilemedimAyy ikizler hakkında sayfalarca yazsam motorum soğumaz.Aşırı egoistler.
Bu dunyada aslan burcu varken ikizlere egoist dedirtmemAyy ikizler hakkında sayfalarca yazsam motorum soğumaz.Aşırı egoistler.
Senin burcun neBu dunyada aslan burcu varken ikizlere egoist dedirtmem
Tam bir kova dişiyim bence.Senin burcun ne![]()
Kovalar hakkında iyi şeyler söyleyeceğimi sanıyorsan yanılıyorsun. Sıkılgan insanlar. Hop orda hop burda. Kendilerini, kendileriyle vakit geçirmeyi severler. Ama kafaları çalışıyor zeki olabiliyorlar ordan +1ledin. Hadi iyisin.Tam bir kova dişiyim bence.
Teraziden sonra 2.ye gelir işte. Neyse on üzerinden 9Ayy ben de yay burcuyum ve burcumu aşırı severim neredeyse bütün özelliklerini taşırım. Yay burcu kadınlarının gerçekten verdiği enerji bir başka oluyor. Bunu nereden biliyorum diye sorarsanız eğer bende direkt bir yay burcu ile tanıştığımda anlıyorum enerjisinden. Pozitif, iyimser, içinde duygusal dışında ketum ve soğukkanlı, güzel, sevilmeyide sevmeyide çok seven bir burç bence.
Yaylar terazilerle zaten anlaşır derler ama cevremde hiç terazi yokTeraziden sonra 2.ye gelir işte. Neyse on üzerinden 9(Yok canım ne burcumu övmesi.)
Ben yayları severim cool insanlar.Yaylar terazilerle zaten anlaşır derler ama cevremde hiç terazi yok
Eylem yok yaDoluyum evetnerde yay var sevdiğim ünlü de bile çekerim ben burcu.
çokta gömmedim galiba hahah biraz daha var da neysem.
Bende yay burcuyum
İstemediğim hiç bişey için kılımı kıpırdatmam çabalamam
Sessiz ve Yok olurum
Yani hiç bir eylem göremezsiniz o istemezse
ama gerçekten birini sever yada bir şeyi isterse herşeyi yıkar siler geçer alır onu
Ha Evet gezmeyi çok seviyoruz![]()