Yayla evim

Glsema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2014
643
559
78
Arsa üzerine sıfırdan inşaat yaptımız için , dekorasyonu çok kısıtlı bütçeyle yapmak zorunda kaldım .

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    72,8 KB · Görüntüleme: 2.482
  • image.webp
    image.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 2.438
  • image.webp
    image.webp
    96,6 KB · Görüntüleme: 2.373
  • image.webp
    image.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 2.332
  • image.webp
    image.webp
    84,4 KB · Görüntüleme: 2.316
Bence gayet güzel olmuş eviniz, mutfaktaki o yandaki açık raf çok güzel, ayrıca berjer köşesi de çok güzel olmuş. güle güle oturun, kahvelerinizi yudumlayın cam kenarlarında.

Arsa üzerine sıfırdan inşaat yaptımız için , dekorasyonu çok kısıtlı bütçeyle yapmak zorunda kaldım .
yayla evi mi? valla ben böyle yayla evine Allah derim be yav!!!
o raflar ne, o masa, o koltuklar!!! süpersin. mikemmel:D
yayla evin böyleyse, kendi evin nasıl acaba? görmek isterdik doğrusu.

yayla evi mi? valla ben böyle yayla evine Allah derim be yav!!!
o raflar ne, o masa, o koltuklar!!! süpersin. mikemmel:D
yayla evin böyleyse, kendi evin nasıl acaba? görmek isterdik doğrusu.
Senin evde çok zevkli , mutfak falan harika . Ben dekore ettiğim evimden çıktım kiraya geçtim , normal bi evde oturmak çk tuhaf geliyor şimdi . Bi özelliği yok malesef

Bence gayet güzel olmuş eviniz, mutfaktaki o yandaki açık raf çok güzel, ayrıca berjer köşesi de çok güzel olmuş. güle güle oturun, kahvelerinizi yudumlayın cam kenarlarında.
Çanaklık eskiden evlerimizde olurdu Oradan aklıma geldi yaptırmak Mobilyacı sedir ağacından yaptı Berjerleri evkurdan alıp , döşemeye verdim .

o rafa bende bayıldım ve manzaraya..

çok hoş hersey,güle güle oturun

Bizim bildiğimiz yayla evlerinin dışında bir ev bu.
Bence çok güzel dekore edilmiş, sade ve şık. Daha ne istenir ki.

Hele o mutfaktaki rafa bayıldım, küçüklüğümü hatırladım.

Ve şahane bir manzara.
İnsan orda huzura kavuşur..

Manzara sanki gerçek değil resim yapıştırılmış camlara. Huzurlu, mutlu geçimler diliyorum. Ben çokbeğendim.

Manzara sanki gerçek değil resim yapıştırılmış camlara. Huzurlu, mutlu geçimler diliyorum. Ben çokbeğendim.
Bahçeye çıktığınızda öyle doğadaki renkler o kadar baskınki.. Manzara hep tablo gibi . Havanın berraklığı temiz oluşundan olabilirmi ? Nem yok . Amin daha güzelleri sizlerin olsun .

Bahçeye çıktığınızda öyle doğadaki renkler o kadar baskınki.. Manzara hep tablo gibi . Havanın berraklığı temiz oluşundan olabilirmi ? Nem yok . Amin daha güzelleri sizlerin olsun .
OFF şu an orda olmak istedim evden çok manzaraya odaklandım sanırım ama dekorasyon da sade ferah çok hoş olmuş huzurla oturun inşallah .

pencere onune yaptıgınız ambiyans cok hos tekrar tekrar bakıyorum:) Acaba o koktukların dösemesi deri mi?

yayla mı harika güle güle oturun inşallah

güle güle oturun cok güzel manzara keyf kahvesine gelmek isterdim:KK50:

Back
X