- 5 Nisan 2014
- 643
- 559
- 78
Arsa üzerine sıfırdan inşaat yaptımız için , dekorasyonu çok kısıtlı bütçeyle yapmak zorunda kaldım .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yayla evi mi? valla ben böyle yayla evine Allah derim be yav!!!Arsa üzerine sıfırdan inşaat yaptımız için , dekorasyonu çok kısıtlı bütçeyle yapmak zorunda kaldım .
Senin evde çok zevkli , mutfak falan harika . Ben dekore ettiğim evimden çıktım kiraya geçtim , normal bi evde oturmak çk tuhaf geliyor şimdi . Bi özelliği yok malesefyayla evi mi? valla ben böyle yayla evine Allah derim be yav!!!
o raflar ne, o masa, o koltuklar!!! süpersin. mikemmel
yayla evin böyleyse, kendi evin nasıl acaba? görmek isterdik doğrusu.
daha güzeli sizlerin olsunDekorasyonu falan boşverin zaten. Manzara şahaneeee
Çanaklık eskiden evlerimizde olurdu Oradan aklıma geldi yaptırmak Mobilyacı sedir ağacından yaptı Berjerleri evkurdan alıp , döşemeye verdim .Bence gayet güzel olmuş eviniz, mutfaktaki o yandaki açık raf çok güzel, ayrıca berjer köşesi de çok güzel olmuş. güle güle oturun, kahvelerinizi yudumlayın cam kenarlarında.
Bahçeye çıktığınızda öyle doğadaki renkler o kadar baskınki.. Manzara hep tablo gibi . Havanın berraklığı temiz oluşundan olabilirmi ? Nem yok . Amin daha güzelleri sizlerin olsun .Manzara sanki gerçek değil resim yapıştırılmış camlara. Huzurlu, mutlu geçimler diliyorum. Ben çokbeğendim.
OFF şu an orda olmak istedim evden çok manzaraya odaklandım sanırım ama dekorasyon da sade ferah çok hoş olmuş huzurla oturun inşallah .Bahçeye çıktığınızda öyle doğadaki renkler o kadar baskınki.. Manzara hep tablo gibi . Havanın berraklığı temiz oluşundan olabilirmi ? Nem yok . Amin daha güzelleri sizlerin olsun .
Amin cnm . Daha iyisi güzeli sizlerin olsunOFF şu an orda olmak istedim evden çok manzaraya odaklandım sanırım ama dekorasyon da sade ferah çok hoş olmuş huzurla oturun inşallah .