yaz aylarında epilasyona devam edemeyip ağda yapan varmı?

saman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2008
116
0
96
Almanya
Arkadaşlar merhaba.. en son haziran ayının başında 4. seansımı oldum tabi o zamandan bu zamana çıktıkça jiletleyip duruyorummm ama mağlum yaz ayları 3 günde fırtlıyorlar tüyler dolayısıyla kolsuz falan giyince güzel durmuyor hem jilette karartıyor genital ve koltuk altımı acaba 5. seansımı eylül yada ekimde olmayı planlıyorum o zamana kdr ağda yapsam olablrmi? gtmeden 3 hafta kala almayı bıraksam..? kötü bir sonuçmu elde etmiş olurum yani boşa 4 seansmı gtmş olurum? aciiiil yardımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ben de en son haziraın 1 inde 5. seansımı yaptırdım. tüm bacak lazer yaptırıyorum. büyük orandaazalış ve zayıflama var tüylerde ama. haziranın sonlarına doğru tatile gittim ve şu anda bronz olduğumdan lazere devam edemiyorum. rengimin tamamen açılması gerekiyormuş devam edebilmem için. ama rengimin açılması ocak ayını bulabilir çünkü esmerim.
bu süre zarfında ağda ile alsam lazer tedavime zarar verir mi?
jilet kullanmak istemiyorum. çok çabuk çıkıyor.

hıc agda yapma zaten lazer merkezındekıler agda cımbız kullanmayın seans arasında dıorlar. bunlar kıl kökunu zayıflatıyormus. seans arası jılete devam et, boşa mı gitsin ıstıyorsun simdiye kadar harcadıgın zamanın ve paran.

üsttekı cevabım senın ıcın de gecerlı canım. mecbur jıletle alacaksın. agda cımbız gıbı kıl kökune mudahale eden uygulamalar seans arasında yasak,kıl kökunu zayıflatıyorlar cunku ve bu da lazerın kıl kökunu goremeyıp etkısnın azalmasına neden oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…