Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazın doğacak bebeğe neler almak lazım?? Yenidoğan için aldığım herşeyi uzun kollu mu alsam?? tahmini doğum tarihim 20 Temmuz.
Benimde tahmini dogum tarihim ve izmir de yasıyorum bu konuda benim de tavsiyeye ihtiyacım varYazın doğacak bebeğe neler almak lazım?? Yenidoğan için aldığım herşeyi uzun kollu mu alsam?? tahmini doğum tarihim 20 Temmuz.
Bize de bi yakınımız klima cocugu hasta etti dedi o yuzden kullanmıycaz napıcaz hic bilemiyorum bu yaz cok zor gececekBenimde temmuzda olcak kısmetse cok sıcak bir sehirde yasıyorum cocugumun da cok iri doğacağını düşünmüyorum 0 3 aylık zibinlardan kac tane almam lazim acaba birde zibini giydirip altinw sadece corap giydirmeyi düşünüyorum klimasiz oturulmaz zaten o derece sicaklara denk gelcek
Evet ama acaba ısıyı sabitlesek hafif 26 derece falan olmaz mi ki. Cidden zor gececek hemde cok birde nem de var yani.Bize de bi yakınımız klima cocugu hasta etti dedi o yuzden kullanmıycaz napıcaz hic bilemiyorum bu yaz cok zor gececek
Denemek lazım bilemiyorum beyaz esya dukkanı var bunu soyleyen kişinin klima almaya gittik ama tavsiye etmedi onların bebekleri de gecen yaz dogmuş cok hasta olmus be ek dogdugu yere alısır sıcaklık onu etkilemez de biz napıcaz bilmiyorum , suana kadar esim bi hastane cıkısı almıs uzun kollu onu hastanede giydiririz iki tane alttan cıtcıtlı atet aldım bi tane şort ve 3 tane corap ve alcagımı bilemiyorum , elbise etek almak en iyisi ama yeni dogana da abes durmaz mı kafam cok karısıkEvet ama acaba ısıyı sabitlesek hafif 26 derece falan olmaz mi ki. Cidden zor gececek hemde cok birde nem de var yani.
Canim abes durmaz neden abes dursun ama olur mu iste bol mu gelir nasil olur. Bende sort düşünüyorum hani citcitli zibin yarim kollu. Onun altına sort. Mesela bi yere giderken falan diye. Corap sanirim gazi olmasin diye de iyiymis. Benimki erkek sıkıntılı olur ama bilemedimDenemek lazım bilemiyorum beyaz esya dukkanı var bunu soyleyen kişinin klima almaya gittik ama tavsiye etmedi onların bebekleri de gecen yaz dogmuş cok hasta olmus be ek dogdugu yere alısır sıcaklık onu etkilemez de biz napıcaz bilmiyorum , suana kadar esim bi hastane cıkısı almıs uzun kollu onu hastanede giydiririz iki tane alttan cıtcıtlı atet aldım bi tane şort ve 3 tane corap ve alcagımı bilemiyorum , elbise etek almak en iyisi ama yeni dogana da abes durmaz mı kafam cok karısık![]()
Benimde temmuzda olcak kısmetse cok sıcak bir sehirde yasıyorum cocugumun da cok iri doğacağını düşünmüyorum 0 3 aylık zibinlardan kac tane almam lazim acaba birde zibini giydirip altinw sadece corap giydirmeyi düşünüyorum klimasiz oturulmaz zaten o derece sicaklara denk gelcek
ben o dönem çocuk doktoruna sormuştum klimayı. çocuğa direk gelmediği sürece kullanın sıcak çocuğu daha çok hasta ediyor dedi. gerçekten de bu bilgiyi almadan önce hasta olur diye hiç açmamıştık klimayı ve çocuğun ateşi hep 37,5 üstü idi. ben sarılıktan kaynaklandığını sanıyordum. klima açmaya başlayınca ateşi de düzene girdi çocuğun. ama şöyle bizim klimamız giriş kapısının üzerine ve birkaç odanın kapısını kapatınca oturduğumuz oda güzel serinliyor. yani çocuğa direk vuran bir klima serinliği yok. bu nedenle klima ile çok rahat ettik.Bize de bi yakınımız klima cocugu hasta etti dedi o yuzden kullanmıycaz napıcaz hic bilemiyorum bu yaz cok zor gececek
Elbise etek hiç giydirilmiyor tavsiye etmem. Şortlu takım ve çok tatlı kısa tulumlar var. Sağlıkla alın kucağınıza.Denemek lazım bilemiyorum beyaz esya dukkanı var bunu soyleyen kişinin klima almaya gittik ama tavsiye etmedi onların bebekleri de gecen yaz dogmuş cok hasta olmus be ek dogdugu yere alısır sıcaklık onu etkilemez de biz napıcaz bilmiyorum , suana kadar esim bi hastane cıkısı almıs uzun kollu onu hastanede giydiririz iki tane alttan cıtcıtlı atet aldım bi tane şort ve 3 tane corap ve alcagımı bilemiyorum , elbise etek almak en iyisi ama yeni dogana da abes durmaz mı kafam cok karısık![]()
ben o dönem çocuk doktoruna sormuştum klimayı. çocuğa direk gelmediği sürece kullanın sıcak çocuğu daha çok hasta ediyor dedi. gerçekten de bu bilgiyi almadan önce hasta olur diye hiç açmamıştık klimayı ve çocuğun ateşi hep 37,5 üstü idi. ben sarılıktan kaynaklandığını sanıyordum. klima açmaya başlayınca ateşi de düzene girdi çocuğun. ama şöyle bizim klimamız giriş kapısının üzerine ve birkaç odanın kapısını kapatınca oturduğumuz oda güzel serinliyor. yani çocuğa direk vuran bir klima serinliği yok. bu nedenle klima ile çok rahat ettik.
Yenidogana elbise şort olmaz. Hastane cikisi ve o tarz alt üst takim en iyisi. Tulum almayin kullanisli olmuyor. Citcitli badi giyer altina patikli alt. Hava serin olursa uzun kollu ust giyer. Ek olarak sonbaharda falan icine corap ustune yelek giyer.Denemek lazım bilemiyorum beyaz esya dukkanı var bunu soyleyen kişinin klima almaya gittik ama tavsiye etmedi onların bebekleri de gecen yaz dogmuş cok hasta olmus be ek dogdugu yere alısır sıcaklık onu etkilemez de biz napıcaz bilmiyorum , suana kadar esim bi hastane cıkısı almıs uzun kollu onu hastanede giydiririz iki tane alttan cıtcıtlı atet aldım bi tane şort ve 3 tane corap ve alcagımı bilemiyorum , elbise etek almak en iyisi ama yeni dogana da abes durmaz mı kafam cok karısık![]()
Kısa kollu zıbın al şortlu olanlardan kundakla gitsin bitti gitti işte bu .Yazın doğacak bebeğe neler almak lazım?? Yenidoğan için aldığım herşeyi uzun kollu mu alsam?? tahmini doğum tarihim 20 Temmuz.