Doğuma Hazırlık Yaz bebekleri giyim önerisi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Yenidogana elbise şort olmaz. Hastane cikisi ve o tarz alt üst takim en iyisi. Tulum almayin kullanisli olmuyor. Citcitli badi giyer altina patikli alt. Hava serin olursa uzun kollu ust giyer. Ek olarak sonbaharda falan icine corap ustune yelek giyer.
Ayrica yenidogan degil de 3 aylik alin herseyini. 5 tane alt ust takim, 5 cititli badi, 5 cift corap, 2 battaniye ilk etapta yeter
En guzel cevap bu oldu galiba benim icin tesekkur ederim artik baslamak gerekiyo alisverise bunlari tamamlamakla basliycam peki baska ne gibi seyler almam gerek gercekden acemiyim ilk bebek

En guzel cevap bu oldu galiba benim icin tesekkur ederim artik baslamak gerekiyo alisverise bunlari tamamlamakla basliycam peki baska ne gibi seyler almam gerek gercekden acemiyim ilk bebek
Yenidogan bedeni kullanisli olmuyor bebek hemen buyuyor. Ilk cocugumda cok gereksiz seyler almisim ben de. Hele o tulumlari 1 kere giydi birdaha olmadi. Yazin da dogsa bebegin kafasina sapka eline eldiven sart. Yazdiklarim disinda havlu, kuvet seti, sampuan, bebek deterjani, agiz mendili alirsiniz.
Ben gecenlerde ebebekte yuzde 30 indirim vardi kiyafetlerini oradan aldim. 3 ayliktan baslayarak aldim bedenini. Pamuklu bir de mali guzel yani

Yenidogan bedeni kullanisli olmuyor bebek hemen buyuyor. Ilk cocugumda cok gereksiz seyler almisim ben de. Hele o tulumlari 1 kere giydi birdaha olmadi. Yazin da dogsa bebegin kafasina sapka eline eldiven sart. Yazdiklarim disinda havlu, kuvet seti, sampuan, bebek deterjani, agiz mendili alirsiniz.
Ben gecenlerde ebebekte yuzde 30 indirim vardi kiyafetlerini oradan aldim. 3 ayliktan baslayarak aldim bedenini. Pamuklu bir de mali guzel yani
Ben daha cok az birsey aldim ama 0-3 ay yaziyodu insallah mart ayinda tam anlamiyla basliycam cok tesekkurederim

nerede ve hangi şartlarda olacağına bağlı bence. mesela adanadayım evimde klimasız asla durulmaz ve kısa kollu çıtçıtlı düşünmüyorum uzun kollu çıtçıtlı ve ayaklı alt giydirmeyi düşünüyorum klima çarpar ama belki üstten örtü ile esintiyi kesebiliriz ama lohusa olunca zor sıcakla başetmek rahatlamaya ihtiyacımız olacak ilk etapta bi tık kalın olmalı anne karnından çıkan bebek üşür.

Back
X