Doğuma Hazırlık Yaz bebekleri

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

kucukdunya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
87
3
48
İstanbul
Benim bebeğim yaz bebeği olacak. Hastane çıkış takımı bana fazla geliyor. Yani insanlar bebeklerini çok giydiriyorlar sanki. Şimdi çıtçıtlı kısa kollu badiler aldım. Yetmez mi acaba? Bir de ince şapka alacağım. Hastaneye gidişi de yanımda ince battaniye bulunduracağım. Sizce de uygun mu?

Son düzenleme:
kısa kollu olmaz bence cnm. Yani çocuğum yok ama bugüne kadar gördüklerim hep şu şekildeydi. Zıbın takımı oluyor ya ince oluyo. $d.webp yani böyle uzun kollu ama ince birşey daha makbuldur diye düşünüyorum :)

hastane için ince zııbınlar var benım bebışte temmuzda geliyo patikli alt bide zıbını var capraz bağlanan var ya ondan 13 tl ye aldım hastane cıkısı almıcam ztn 1 hafta bile kullanamaz o boyutta bır takımı ben bebek magazasında çalışmıştım ordan da biliyorum.evde giydirmelikte bol bol kısa kollu body aldım onları mothercare den cihiccodan fln aldım hatta cihoccodan 1 aylık sadece 1 body ve bir patikli alt aldım çünkü kalıpları cok kücük dierlerini 3 ay aldım mothercareden de 3 aylık 5 li body aldım bide yenı dogan aldım ki yenı dogan kalıbı cok güzel zırt diye kücülmez yazın gunduz ne olursa olsun sadece body giycek ben kat kat hayatta giydirmem akşamda ev serinse penye bi alt geciriveririm yeter bebeklerin ısısı yok bıze uymuyomus fln da o 1 hafta adapte süresi geciriyo sonra normal insan yanı ondan bence sende gıdıp 1 hafta kullanacapın hastane cıkısına tonla para bayma derim herşey ateş paası:2:

benim bebeğimde yaz bebeği olcak. ben de 2 zıbın alt üst sapka eldiven+ 1 de hastane çıkışı aldım. haziran bebeği olcak ama yinede bu kadar aldım. birde 5 li badilerden aldım . 3-6 ay arası yarım kollu alttan çıtçıtlı. kışında bi süre atlet niyetinede giyer.başkada giyecek almam artık. hediye getiren de çok olur.

o zaman içinizde doğum yapmış hem de yazın doğum yapmış biri olarak cevap vereyım.hastane çıkışı için kısa kollu body olmaz.bebekler doğdukları ılk 24 saat içinde çok üşürler.o yuzden de zıbını uzun kollu bodysı hatta uzerıne penye battanıyesı bıle örtulur gıydıren hemşireler tarafından.tam takım yanı.anne karnın da sabıt ve onlara guven veren bı sıcaklıktan gelıyolar.dolayısıyla da ılk 24 saat dış dunyaya ve sıcaklığa alışmakla gecıyo.ha sonrası için ok.bı kısa kollu body ayağına bı çorap tamam ama ılk 20 gun falan gene ayağına patıklı altlardan alın derım ben.

Meraba arkadaşlar, bu forumu son günlerde keşfettim bir kaç gündür takip ediyorum çok hoşuma gitti burdaki paylaşımlar.
Ben de 7 aylık hamileyim.İnşallah kızım olacak.Doğumum Mayısa denk geldiğinden bebeğim bahar bebeği olacak.
Fakat henüz hiçbişe almış değilim.Memleketimden çok uzakta doğuda ufacık bi ilçede doğu görevimi yerine getiriyorum.
Kafamda o kadar çok soru işaretleri var ki nerede doğum yapacağıma bile henüz karar vermiş değilim.Ama artık kendimi
daha fazla tutamayacam bebişime bişeler almaya başlayacam yakında.Fakar nerden başlayacam napacam bilmiyorum sanki gözümde
büyüyor herşey.Artık sizlerden tüyolar alacam.

Meraba arkadaşlar, bu forumu son günlerde keşfettim bir kaç gündür takip ediyorum çok hoşuma gitti burdaki paylaşımlar.
Ben de 7 aylık hamileyim.İnşallah kızım olacak.Doğumum Mayısa denk geldiğinden bebeğim bahar bebeği olacak.
Fakat henüz hiçbişe almış değilim.Memleketimden çok uzakta doğuda ufacık bi ilçede doğu görevimi yerine getiriyorum.
Kafamda o kadar çok soru işaretleri var ki nerede doğum yapacağıma bile henüz karar vermiş değilim.Ama artık kendimi
daha fazla tutamayacam bebişime bişeler almaya başlayacam yakında.Fakar nerden başlayacam napacam bilmiyorum sanki gözümde
büyüyor herşey.Artık sizlerden tüyolar alacam.

canım 7.ayın olmuş bence artık yavaş yavaş başla.hepbirden alacağım dersen bilemem tabi ama aldıkça daha başka ihtiyaçlar çıkıyor bende 6aylk hamileyim başladm almaya doğuma kadar yavaş yavaş anca alırım:)))

ben de haziranda doğacak diye kısa kollu badi çok almıştım, 0-3 ay arası 5 tane.. ama ilk bir ay bebeklerin ısı dengesi olmuyor, cilt ve cilt altı dokuları da çok ince oluyor bunlar bilimsel gerçekler, kısa kolluların üzerine giydirecek iki tane penye uzun kollu hırka türü bişey aldım 5-6 tane de uzun kolllu ayakları patikli tulum.. takımların şapkaları eldiven ve önlükleri yeter heralde. 0-3 ay 2 tane de üst tişört alt pantolon şeklinde cici takım aldım. annem de almış bişeyler getirecek.. kızımın elbisesi yok hiç daha yazın 2-3 tane de elbise alırım kız olduğu belli olsun :1: hastane çıkışı bi tane var ama çok çook küçük onlar gerçekten gereksiz 2-3 haftadan sonra giydirilmez. sadece hastanede doğum fotoğrafı albümü için güzel giydirmek lazım. bu arada ben biraz abartmışım galiba 0-3 ay arası koca bir poşet eşya var elimde:26: daha gelenler de getirir de.. aşırıya kaçmış olabilirim artık kıyafet almayayım en iyisi..

Back
X