Yaz dostum.. Guzel sevmeyene adam denir mi?

Bence gurur yapıyor ve seni özlüyor. Hicbir şey istemiyorum yazmış. O da mutsuz yani bu durumdan. Amaaaa hemen geri dönme derim. Sana yeterince mesaj attığını düşünüyor bence ama biraz burnu sürtsun. 6 sene diyorsun. 6 seneyi iki mesaja sigdiracak gibi goruyorsa birak gitsin zaten boşver ama o sana geri döner gibi geliyor bana nedense

Merhaba kizlar ,
Burda daha oncesindede konu acmistim 6 yillik bi iliskim bitti 15 gun.oncesinde bana kavga etmistik biyle oldgunda telfonu.nasil.kapatirimda kafami dinlerim diye dusunuyorum dedi bende cok agladim cok.zoruma gitti birdaha telfonlari acamdim. 1 2 gun aradi msj atamdi sonrasindada 2 kez napcam.bilmiyorum tarzi yazmis .. bende herseyin.bittigii. bugun.aklina.gelmedim.bundan.sonrada gelmeyim arkamda durmadin.sen.dedim. boylelikle bitti. Hic bitmesin demedi hic gonlumu almak.icin.ugrasmadi ne bir ozur ne bi ozleme seveme belirtisi yoktu . Zaten.bu iliskide o kacan.ben.kovalayan oldum hep kalp kiriklarim omuzlarima cok agir geliyor artik :KK43: kaybetme korkusu yok bunun.farkindayim . Uzun suredir sessizim dun gun.biyunca ufacik birmsj atar diye bekledim.cunku bu tartsmalar hep vardi hayatimizda bi kelimeye bile.raziydim benim.ne.kadar onem verdgimi.ne kadar uzulecegimi biliyordu .. istemeyerek degil bile bile uzdu kirdi beni bu daha aci.. icimde tarifsiz bi sizi var saatlerce yazmak.bagirmak.istyorum ama anlamiycak.biliyorum. abimle nisanlisi.icin evlenme teklifi hazirladik basah 8den.beri kalkip saatlerce ugrastik oyle ozendi oyle gozleri.parliyorduki seven.insan.sevdginin mutlulugu icin.ugrasiyor .. abiminki sevgi ise O'nunki neydi ..?
Aksama kadar kafam.dagildi bakmadim telfona.baktigimda hic bir arama.yoktu 2 tane msj atmis
"bugünü ömür boyu unutmuycam,
yemin olsun ki istemiyrum artık hc bsy allaha emanet ol hakkını helal et " demis. Cevap vermedim ama vermelimiydim sizce yada.naocam.bilmiyorum heo benden.bekliyor hala ben yazayim diye istiyor ona gore hic bir sorun yok yoksa neden bukdar umursamz :KK43: ben cok aci cekiyorum kos kocagunum.herkesin.mutluluguna tebessum ederek gecti 6 yilin emeklerimin.karsiligi bu degildi .. vazgecmek degil ama biseyler yapip duzelsin.istyorum nasil becerebilirim.bunu
Aynen bunları yaşadım bende.8 yılın bitişi Dedim ki bir özür diler belki ama onu bile yapamayacak kadar haysiyetsizmiş ne diyeyim.Senin gibi bende abimin eşine yapacağı sürprize yardım ettim ne güzel bakıyordu o gözler ne güzel heyecanlıydı.Orada en yakınımda var bu kadar güzel seven niye daha azına tamah edicem dedim.mesaj konusunda birşey diyemiyorum bu kişiye bağlı bir karar.

Aynen bunları yaşadım bende.8 yılın bitişi Dedim ki bir özür diler belki ama onu bile yapamayacak kadar haysiyetsizmiş ne diyeyim.Senin gibi bende abimin eşine yapacağı sürprize yardım ettim ne güzel bakıyordu o gözler ne güzel heyecanlıydı.Orada en yakınımda var bu kadar güzel seven niye daha azına tamah edicem dedim.mesaj konusunda birşey diyemiyorum bu kişiye bağlı bir karar.

Ne kadar benzer yanlarimiz var ayrilma nedeniniz neydi ozel degilse :( birde ne kadar oldu ayrilali

Bence gurur yapıyor ve seni özlüyor. Hicbir şey istemiyorum yazmış. O da mutsuz yani bu durumdan. Amaaaa hemen geri dönme derim. Sana yeterince mesaj attığını düşünüyor bence ama biraz burnu sürtsun. 6 sene diyorsun. 6 seneyi iki mesaja sigdiracak gibi goruyorsa birak gitsin zaten boşver ama o sana geri döner gibi geliyor bana nedense

Bence ozleyen.insan.bu.kadar zamanda ozlerdi zaten.. bence bundan.sonra sadece alisir yazmamz birdaja

Sen " umursamaz" damgadi yemekten korkuyosun.
Var sayalimki fikri degisti ve gorduki sen umursayan kisisin.
Ne degisecek?
Tum bu yasananlar unutulucakmi?
Bu adam senin canini yakiyor.

Asla ve asla cevap yazma.
Bi kere yazdiginda emin olki ikinciside gelir. Ve bi bakmissinki barismissin senin zorlaman sonucu. Kendini ali koyamamissin.
Ben sevgilimden ayrildigimda bana mesajlar atti. Onu seviyordum, evet ben ayrilmistim, ama bizden bi gelecek yoktuki? Bu kirlenen sevdayi birtek ayrilik temizler dedim. Bitirdim. Beni " sen hic sevmemissin" diye sucladi. Bu arada tabi aldatan kisidir kendisi.Ardindan cok istedim yazmayi. Bagirip cagirmayi, sen sevmekten ne anlarsinki? Demeyi.
Ama sonra bi baktim, degermiki? Dedim.
2 sene gecti ve hala o bitirdigim mesajdan haric bir harf bile yazmadim ona.
Degmezki.
Bi yerde okumustum.
"Bi kadin ne zamanki bagirip cagirip hesap sormuyorsa, iste o zmn gercekten bitmis demektir.'
Bitti isaretini ver.
Artik gercekten bitsin.

Ne kadar benzer yanlarimiz var ayrilma nedeniniz neydi ozel degilse :KK43: birde ne kadar oldu ayrilali
Bizim biraz gelgitliyli zaten ilişkimiz tam yoluna girdik anladık birbirimizi derken sinir anında epey ağırca hakarette bulundu son konuşmada oydu işte.3 hafta oldu ayrılalı artık istemem özürünü pişmanlığını filan.kendine yakışan buymuş zaten.şu an öfke evresindeyim vala ağzını burnunu bile dağıtasım var o derece amma onada değmez :KK34:

Ne degisecek?

Bi kere yazdiginda emin olki ikinciside gelir. Ve bi bakmissinki barismissin senin zorlaman sonucu. Kendini ali koyamamissin.
Ben sevgilimden ayrildigimda bana mesajlar atti. Onu seviyordum, evet ben ayrilmistim, ama bizden bi gelecek yoktuki? Bu kirlenen sevdayi birtek ayrilik temizler dedim. Bitirdim. Beni " sen hic sevmemissin" diye sucladi. Bu arada tabi aldatan kisidir kendisi.Ardindan cok istedim yazmayi. Bagirip cagirmayi, sen sevmekten ne anlarsinki? Demeyi.
Degmezki.
Bi yerde okumustum.
"Bi kadin ne zamanki bagirip cagirip hesap sormuyorsa, iste o zmn gercekten bitmis demektir.'
Bitti isaretini ver.
Artik gercekten bitsin.
İşte aranılan cevap burada ne güzel anlatmışsın kendi üstümede aldım bu durumu,artık bitsin gerçekten de..

Ne degisecek?

Degmezki.
Bi yerde okumustum.
Bitti isaretini ver.
Artik gercekten bitsin.

Iste ben.artik kilimi bile kipirdatmak.istemiyorum cunku artik tasiyamiycagim kadar agir kalp kirikliklarim var 6 yikdan elime.kalan kos koca bir hic ??
Ne kazandim bu askta.ne kaybettim hesabimda yanlislar var benim kaybetmekten.baska bisey yapmamisim ben..
Ben asla benim.zorumla yazmasini.istemiyorum ben.ona hic bisey yazmak.istemiyorum hos cevap verecegim bir seyde yok karsimda , sadece ben ne ara bu kadar saygimi.yitirdim kendime nasik bu kadar degersizlestrdim diyorum ..
Affedilneyecek bi ilay yasamadik ama yilarin birikimi demek en dogrusu ben onu beni sevdgine olan.inancimi kaybettim .. sudan cikmis bir balik gibiyim yonumu sasiriyorum hayatimda hi duzen vardi ve bozuldu hayallerim herseyim degisti ..
Beni tekrar inandirira su ana.kadar yapmadi birsey ama eger yaparsa affederim ki bu cok zor.
Tek bildgim canim.cok.yaniyorrrrr..

Iste ben.artik kilimi bile kipirdatmak.istemiyorum cunku artik tasiyamiycagim kadar agir kalp kirikliklarim var 6 yikdan elime.kalan kos koca bir hic ??
Ne kazandim bu askta.ne kaybettim hesabimda yanlislar var benim kaybetmekten.baska bisey yapmamisim ben..
Ben asla benim.zorumla yazmasini.istemiyorum ben.ona hic bisey yazmak.istemiyorum hos cevap verecegim bir seyde yok karsimda , sadece ben ne ara bu kadar saygimi.yitirdim kendime nasik bu kadar degersizlestrdim diyorum ..
Affedilneyecek bi ilay yasamadik ama yilarin birikimi demek en dogrusu ben onu beni sevdgine olan.inancimi kaybettim .. sudan cikmis bir balik gibiyim yonumu sasiriyorum hayatimda hi duzen vardi ve bozuldu hayallerim herseyim degisti ..
Beni tekrar inandirira su ana.kadar yapmadi birsey ama eger yaparsa affederim ki bu cok zor.
Tek bildgim canim.cok.yaniyorrrrr..
Illa aldatma degildir bazen iliskiyi bitiren.
Her kavgada, her tartismada aslinda olay " seviyor/ sevmiyor" dur. Bazi hareketleri vardirki sevdigini anlarsin. Bazi hareketleri vardirki sevmedigini dusunursun. Belki bazen sadece sana oyle gelir.
Ama bi zman sonra gorursunki " eminim maalesefki sevgsi bitmis" dersin.
Iste o zmn hic bi zaman esksi gibi olmaz biseyler.
Canin yaniyor anliyorum seni.
Ilk once kendine sor : bizim bi gelecegimiz varmi? Diye. Ve ardindan yine kendine sor, torunlariniza guzel bi masal anlatabilicekmisin " bir varmis bir yokmus, evel zaman icinde " diye baslayarak. Bu masalin bas rolleri sen ve o olsa. Sizin hikayeniz guzel, sevgi dolu, ask dolu bi masal olarak anlatmaya degermidir? Dusuj bi. Mesela ben kendimde dusundum. Torunlarim bana "nine dedemle senden bahset ' dediklerinde ben ne anlaticaktim? Dusundumde, dedeniz beni aldattimi diycektim? Bu masal degildirki? Bzim askimiz bi masal olma laigini tasimiyorki? Bzim askimiz kirlenmisti.Farketmezdi ne kadar pisman olup olmadigi. Ama kirlenmisti sevdamiz. Bu kirlenmis aski sadece ayrilik temizlerdi.

Farkina varki su an gecenin en karanligindasin.
Su anda saat 1 de karanlikta oldgumz gibi.
Ama biraz beklsek ve sabretsek tekrar sabah olucak. Ama bu sabh ancak zifiri karanligindin ardindan gelir. Tam " artik dayanamiyorum, cok karakliktayim" dedigin an, iste orasi donum noktasidir. Sabah oluyor demektir.
Insallah Allahin izniyle.

Illa aldatma degildir bazen iliskiyi bitiren.
Her kavgada, her tartismada aslinda olay " seviyor/ sevmiyor" dur. Bazi hareketleri vardirki sevdigini anlarsin. Bazi hareketleri vardirki sevmedigini dusunursun. Belki bazen sadece sana oyle gelir.
Ama bi zman sonra gorursunki " eminim maalesefki sevgsi bitmis" dersin.
Iste o zmn hic bi zaman esksi gibi olmaz biseyler.
Canin yaniyor anliyorum seni.
Ilk once kendine sor : bizim bi gelecegimiz varmi? Diye. Ve ardindan yine kendine sor, torunlariniza guzel bi masal anlatabilicekmisin " bir varmis bir yokmus, evel zaman icinde " diye baslayarak. Bu masalin bas rolleri sen ve o olsa. Sizin hikayeniz guzel, sevgi dolu, ask dolu bi masal olarak anlatmaya degermidir? Dusuj bi. Mesela ben kendimde dusundum. Torunlarim bana "nine dedemle senden bahset ' dediklerinde ben ne anlaticaktim? Dusundumde, dedeniz beni aldattimi diycektim? Bu masal degildirki? Bzim askimiz bi masal olma laigini tasimiyorki? Bzim askimiz kirlenmisti.Farketmezdi ne kadar pisman olup olmadigi. Ama kirlenmisti sevdamiz. Bu kirlenmis aski sadece ayrilik temizlerdi.

Farkina varki su an gecenin en karanligindasin.
Su anda saat 1 de karanlikta oldgumz gibi.
Ama biraz beklsek ve sabretsek tekrar sabah olucak. Ama bu sabh ancak zifiri karanligindin ardindan gelir. Tam " artik dayanamiyorum, cok karakliktayim" dedigin an, iste orasi donum noktasidir. Sabah oluyor demektir.
Insallah Allahin izniyle.

Sen 2 seferdir.diger konumdada.benim.icimi.rahatlattin rabbimde senin icini rahatlatsin canimin ici
Bazi seylerin ilaci sadece zaman .. "malesefki artik beni.sevmiyor " ben.burda can.cekisirken o rahat yataginda uyuyor ben.nasil ona canim derim ki artik ..
Her karanligin.bir aydinligi var tevekkul.ettim Rabbime biliyorumki Allaha biraktiysam isimi hakkimda en.hayirlisini.verecektir. :(

Sen 2 seferdir.diger konumdada.benim.icimi.rahatlattin rabbimde senin icini rahatlatsin canimin ici
Bazi seylerin ilaci sadece zaman .. "malesefki artik beni.sevmiyor " ben.burda can.cekisirken o rahat yataginda uyuyor ben.nasil ona canim derim ki artik ..
Her karanligin.bir aydinligi var tevekkul.ettim Rabbime biliyorumki Allaha biraktiysam isimi hakkimda en.hayirlisini.verecektir. :KK43:

Cumlemizin tatlim, hep beraberce icimizi rahatlatsin Rabbim.
Bende ayni yollardan gectim o yuzden boyle konular olunca uzun uzun yazarim konu sahibine. Belki azcik yardimim olur diye. Ne mutlu bi nebze icini rahatlattiysam. Cok sevindim boyle duymama. Herseyin ilaci gercekten zaman. Farkina var; su gunler en kotu gunlerini yasiyosun. Gecenin en karanligindasin. Ve 1 hafta gecsin tekrar gel oku bu konudaki ilk yazini. Goruceksin cok gariptir ama acin azcik azalmis olucak. Az bi azalma bu, fazla degil. Ama orda farketki dedigim gibi en karanliktan aydinliga dogru yol aliyosun o an. Sonra bi bakmissin 1 ay gecmis, daha iyisin. Bi bakmissin 2 ay, cok daha iyisin.
Sen inatla onu sevmedigine inandir kendini. Acini doya doya yasa.
Icindekileri kus. Ben senin yasadigin surecten gecerken ask filmleri izledim bol bol. Cogu kisi " ask filmleri dahada deprestirir, ask konularindan kac" derler. Oysaki bana cok guzel geldi. Bi filmdeki asklara baktim, bi bizim askimiza baktim. Bizimkisi bos tenekeymis dedim. Ve tekrar iyikide ayrilmisim dedim. Dahada sogudum ondan. Filmin sonunda odami kiz kardesimle paylastigim icin odadan ciktim. Ve tuvalete kitledim kendmi. Agladim, cok agladim. " Allah belani versin, Allah belani versin" diye icime dogru haykirdim.
Filmlerdeki asklar abartili olur bununda farkindaydim, ama hic yakinindanda gecmezmis megerdem onun aski. Bombom tenekeymis. Boyle boyle icimdeki ask bi baktim ofkeye kine donusmus. Su an icimde ona karsi o ofkede yok. Daha cok aciyorum ben artik " evlenicegi kiza yazik olucak" diye.

Back
X