- 3 Ocak 2013
- 2.072
- 1.895
- 133
- Konu Sahibi KumkatNedir
Iste ben.artik kilimi bile kipirdatmak.istemiyorum cunku artik tasiyamiycagim kadar agir kalp kirikliklarim var 6 yikdan elime.kalan kos koca bir hic ??
Ne kazandim bu askta.ne kaybettim hesabimda yanlislar var benim kaybetmekten.baska bisey yapmamisim ben..
Ben asla benim.zorumla yazmasini.istemiyorum ben.ona hic bisey yazmak.istemiyorum hos cevap verecegim bir seyde yok karsimda , sadece ben ne ara bu kadar saygimi.yitirdim kendime nasik bu kadar degersizlestrdim diyorum ..
Affedilneyecek bi ilay yasamadik ama yilarin birikimi demek en dogrusu ben onu beni sevdgine olan.inancimi kaybettim .. sudan cikmis bir balik gibiyim yonumu sasiriyorum hayatimda hi duzen vardi ve bozuldu hayallerim herseyim degisti ..
Beni tekrar inandirira su ana.kadar yapmadi birsey ama eger yaparsa affederim ki bu cok zor.
Tek bildgim canim.cok.yaniyorrrrr..
canının yanması kadar normal bir durum yok.arama sorma sakın sakın.sabır et biraz.ipini salmışssın ne güzel bu ona bir ders sanada ilerisi için(barışırsanız)iyi bir tepki olacak.unutma dönerse senindir.dönmesse zaten hiç senin olmamıştır.hayat böle geçmez evlenince canın daha çok yanacak