- 7 Eylül 2011
- 617
- 2
- 96
- Konu Sahibi Pirasa7675
-
cdlzwmprlla canım aynen . zaten problem burada beni gıcık etmek için bakıyo anlıyorum. ama neden gıcık ediyo biliyo ki günümüz zehir olcak ben böle şeylerden hoşlanmıyorum kii bunu anlatamıyorum ona ..
emoscum yiyecek gibi bakabilr miöyle bi insan değil ama işte kıskançlık var ben de Bazen saçlarına bakıyo göz gezdiriyo bazen eteklerine bazen ayakkabılarına ya ben yanındayım kardeşim BEN BEN neden beni süzmüyosun be adam . Bi gün bakarsa çantamda etek taşıcam alışveriş merkezine girip wc de etek giyip çıkcam karşısına bakalım başka kızlara bakabilyo mu
arkadaşım yazdıklarına kendin inanıyormusun ben burda şunu farkettim ne zaman sevgilinin bi kuzeni arkadaşı vb. biri olur hep kötü kızdır erkeklerle düşüp kalkmıştır bunları yazarken abartmada çığır açıyolar seninkide o hesap kızlar orası burası açık dolaşıyomuşta kıvırtıyomuşta yok tangası karnına kadar gelmişmişte ben neden böyle şeyleri göremiyorum
euhehecanım madem seni gıcık etmek için bakıyor moralini bozmamak gerek sende şakaya vurr ne bilim o kızlara bakıyorsa sende o baktığı kızlarla dalga geç umursamamış gibi yap onu oseni gıcık ettiğinde sen onu umursadığında dahaa çok yapar. :)
Biz zaten facei yasakladık birbirmizie logosuna bile bakamıyoruz yoksa ikimizde birbirmizi yolarızayyyyyy aynı ben
daha bugün facede bi kızın profiline girdi diye kavga ettik,ama kız da normal bisi olsa neyse
el kadar etek giymis hic giymese daha iyi
çok haklısın sonuna kadar arkandaym canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?