Yaz Gelmedennn Burun Estetiği

yaseminjasmin1

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
16
0
16
Isparta
İyi akşamlarrr ayın 25ine randevu aldım doktorum Nazmi Bayçın'dann. Yaz gelmeden birkaç planım var. Birincisi burunduu o halloluyor 2.si meme :)) 25inde gidip görüşme ve tasarım yapacağız sonrasında da ameliyat günü belirlencek. Sonra daaa kavuşacağım yeni burnumaa. Umarım çok ağrım acım sızım vs vs vs olmazzz. Tecrübelerinize ihtiyacım var :)

canm bende amelıyat olucam cok korkuyorum ya seklı kotu olursa dıe bende 29unda olucam amelıyat olduktan sonra yorumunu beklıyorumm

Ameliyat tarihi aldım arkadaşlar :) işlerim olduğundan 4 şubata alabildim :/ amaa heyecanlıyım :) zaten aynı gün hastaneden çıkıyormuşum ertesi güne pek ağrı kalmaz dedi doktorum korkum bayağı bir azaldı. yalnız burun üstünde 1 hafta plastik kalıpla dolaşmak zorundayım :)) şişlik ve morluk en az düzeyde oluyormuş. bakalım neler olacak :))

ameliyast bekleyen tüm arkadaşlara ve kendime sabır diliyorum öncelikle :)
Çok fazla endişelerim var umarım pişman olmam ...

vAllahı bende amelıyat ıcın gun aldım aynennn dıyorumkıı nasıl karar verılıyorrr :)

Zor bı surec ama bıraz cesaretlı olunmalı ( bunu yazarken bıle ellerım tıtrıyor ) :):)

Ben çok hızlı karar vermiştim. Yazılanları okudum ve İzmir'den 2 doktorda karar kıldım. Sonra ön görüşme randevusu aldım, 1 er gün arayla. İlk görüştüğüm doktora acil olmalı en erken tarihe ameliyat randevusu alabilir miyim dedim. Herşeyi konuştuk, fotoma bakıp, tasarladık.
İkinci doktorlada görüştüm o içime çok sinmedi. 1. Doktorun verdiği gün gidip oldum ameliyatımı. Tam 6 günde hallettim ve memnunum şuanda.
Korkacak Birşey yok önemli olan doktora güvenmek :)
Ameliyat sanıldığından kolay geçiyor ve asıl sıkıntı ilk 10 gün. Benim şuan 13. Günüm ve herşey yolunda

Selam kızlar :) ancak bugün yazabiliyorum :) Ameliyatım rahat geçti ne kadar korksam da. Ameliyat 2 saate yakın sürdü Ağrım oldu 1 gün ama sonrasında o da hafifledi birşey kalmadı :) morluk ve şişlik çok yok ama tam olarak 1-2 haftaya onlar da en aza iner dedi doktorum. Burnumda plastik bir kalıpla dolaşıyorum ama o da 1 hafta dolduğunda çıkarılacak yani 3 günüm var :( Bunun dışında burun şeklimin tam oturması için 6 ay lazımmış. Hep okuduğum ve arkadaşlarmdan da duyduğm gibi doktor çok öenmli. Sırada meme ameliyatım var haha. onu da yaz gelmeden yaptırmak istiyorummm. sizlerde görünen tarih varmı :))

tebrik ederim valla çok hızlı karar almışsınız gerçekten :)) benim de doktorum aynı zamanda nazmi bayçın :) ben de burun ameliyatı olmuştm ve rahattı benim ameliyatım. bu arada yaza doğru bir şeyler yapmak lazım yaza hazır olmak lazım :))

Ameliyat tarihi aldım arkadaşlar :) işlerim olduğundan 4 şubata alabildim :/ amaa heyecanlıyım :) zaten aynı gün hastaneden çıkıyormuşum ertesi güne pek ağrı kalmaz dedi doktorum korkum bayağı bir azaldı. yalnız burun üstünde 1 hafta plastik kalıpla dolaşmak zorundayım :)) şişlik ve morluk en az düzeyde oluyormuş. bakalım neler olacak :))

canım ameliyat oldun mu ve nasıl memnunmusun merak ediyorum.

Back
X