Geçen sene evlendim. Izin kullanmadık 10. Gün kv, kp ve kaynımın çocuğuyla eşim nöbet çıkışı eve geldikten1saat sonra geldiler. Evimizin anahtarını aldılar Evliliğimizin 2. Tatil günü 17. Gün bizden önce evimize gelip kapıyı açıp girmişler. Eşimin iş temposu sadece ayda 1 gün pazarları evde oluyor ayın en az 13 Günü'de gece ve gündüz çalışıyor. Ev Bahçeli diye kv ve kp ölümüne her anı orda geçirmek istiyorlar. Hatta bir keresinde ben evdeyken pencereden bir baktım kv kp kayın ve çocukları bahçede sulama yapıyorlar. Bi zile basma bi gelmeden haber verme yok . Bu arada eşim evvelden evlenip ayrılmış talihsiz bir hayatı olan bir insan. Bu sene Hamileyim ve gene başladılar bahçe noolacak Ramazan sıcakta nasıl tutulacak gibi oğullarının vicdanına yönelik konuşmalar başladı. Istemiyorum rsmazandan 3-5 gün önce doğum olacak. Eşimde anlamıyor beni annesi yemek yaparmış bebek Doğunca. hayalleri vArmış burda kalamıyorlarmış.... Benim annem bana yardımcı olamaz mı hemde Ramazan günü lohusa halimle benim Nazım kime geçer ? Bu arada aynı kv kp dedemin vefatında aileme bir telefon bile açmadılar. Düğündede ne bir takı ne bir hediye... Ben eşime laf anlayamıyorum . Kime ne demeliyim?? Kp ile mi konuşşam ?? Çok bunalımdayım bebek zarar görsün istemiyorum.