Yaz gelmesin :(

Ayban

Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2014
2
0
6
35
Kayseri
Geçen sene evlendim. Izin kullanmadık 10. Gün kv, kp ve kaynımın çocuğuyla eşim nöbet çıkışı eve geldikten1saat sonra geldiler. Evimizin anahtarını aldılar Evliliğimizin 2. Tatil günü 17. Gün bizden önce evimize gelip kapıyı açıp girmişler. Eşimin iş temposu sadece ayda 1 gün pazarları evde oluyor ayın en az 13 Günü'de gece ve gündüz çalışıyor. Ev Bahçeli diye kv ve kp ölümüne her anı orda geçirmek istiyorlar. Hatta bir keresinde ben evdeyken pencereden bir baktım kv kp kayın ve çocukları bahçede sulama yapıyorlar. Bi zile basma bi gelmeden haber verme yok . Bu arada eşim evvelden evlenip ayrılmış talihsiz bir hayatı olan bir insan. Bu sene Hamileyim ve gene başladılar bahçe noolacak Ramazan sıcakta nasıl tutulacak gibi oğullarının vicdanına yönelik konuşmalar başladı. Istemiyorum rsmazandan 3-5 gün önce doğum olacak. Eşimde anlamıyor beni annesi yemek yaparmış bebek Doğunca. hayalleri vArmış burda kalamıyorlarmış.... Benim annem bana yardımcı olamaz mı hemde Ramazan günü lohusa halimle benim Nazım kime geçer ? Bu arada aynı kv kp dedemin vefatında aileme bir telefon bile açmadılar. Düğündede ne bir takı ne bir hediye... Ben eşime laf anlayamıyorum . Kime ne demeliyim?? Kp ile mi konuşşam ?? Çok bunalımdayım bebek zarar görsün istemiyorum.

kayınpederinle konuşunca eşin tepki gösterebilir napıp edip eşinin zayıf noktasını bul gir ordan ve kendini ifade et eğer anlamıyosa restini çek ne demek seni anlamıyor çocuk yapmayı biliyor ama anasının babasının hayalleri varmış senin yokmuymuş sen insan deilmisin nedir bu eşlerin ailelelerinden çektiğimiz ya

yapışmaktan ne anlıyorlar bilmem
biraz surat yapsan veya onları bahçede gördüğünde görmemiş gibi yapıp annene falan gitsen
olmaz mı?

gerçekten bu insanlar laftan anlamıyor ya geçen sene bende senin gibi stresli bir doğum yaptım ama şimdi dönüp bakıyorumda keşke geleni gideni takmayıp kafama göre davransaydım diye düşünüyorum kendime oldu olan stres sinir çok yıprandım ve sana tavsiyem onlar gelse bile ne olursa olsun annen yanında olsun eşine söyle anneme daha çok ihtiyacım olucak de annen sakın seni yalnız bırakmasın gerisi boş odanda otur çıkma muhatap olma onlarlada, sinirini bozacak şeylerden çekin önceliğin bebeğin olsun..

Son düzenleme:
Hiçbirşeyden anlamıyorlar !! Maalesef Ramazanda ben lohusa olacağım o Ramazan sıcak olacak yanıyorum diyor

Hiçbirşeyden anlamıyorlar !! Maalesef Ramazanda ben lohusa olacağım o Ramazan sıcak olacak yanıyorum diyor

Anneni çağır yanına annen olunca istedikleri gibi davranamazlar ve eşin de daha anlayışlı olur iş yapılması gerekiyorsa da annen yapar sana destek olur.

anneni çağırmamak gibi bir yanlışa düşme yaşamış biri olarak söylüyorum annen kesinlikle yanında olmalı ve seninle annen ilgilenirse daha rahat edersin, eşinde bunu anlayabilir herhalde insan böyle bir durumda annesiyle daha rahat eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…