bu kadar kısıye 3 posta fırın calıstırmam gerek yanı calıstırırım sorun degıl fakat dedıgım gıbı henuz yenı bır opr. gecırdım evde ıs yapmam fılan yasak esasen yardımcı olan olacakmı bılemıyorum ama olmadı fırında tavuk patates yaparım kuru fasulye ıllada yapacaksam 2 . bır yemek olarak sade yapabılırım onu cunku herkez sevmeyebılır sucuklu pastırmalı dıye dusunuyorumHayırlı ramazanlar
biraz ağır kaçabilir kuru fasülye hele bir de pastırma sucuk ile..
Zaten mideler kaç saat boş tıkar ,gaz yapar.
fırında tavuk patates yada türlü daha kolay olabilir.
bu kadar kısıye 3 posta fırın calıstırmam gerek yanı calıstırırım sorun degıl fakat dedıgım gıbı henuz yenı bır opr. gecırdım evde ıs yapmam fılan yasak esasen yardımcı olan olacakmı bılemıyorum ama olmadı fırında tavuk patates yaparım kuru fasulye ıllada yapacaksam 2 . bır yemek olarak sade yapabılırım onu cunku herkez sevmeyebılır sucuklu pastırmalı dıye dusunuyorum
Kuru fasülyeyi ara sıçak olarak düşünüyorsunuz galiba
Pek ana yemeğe uygun değil ara sıçaklara girer misafir menülerindeBen ana yemek anladım
gelen kısıler benım akrabalarım yanı aslında hıc gelmek ıstemıyorlar ama ben cagırmak ıstıyorum ote yandan sıra bende o sebeble ben baya kolayına kacmayı dusundum galıbaPek ana yemeğe uygun değil ara sıçaklara girer misafir menülerinde
Yok canım ne kuru fasülyeler yedim kuzu ya bedel öyle demeyingelen kısıler benım akrabalarım yanı aslında hıc gelmek ıstemıyorlar ama ben cagırmak ıstıyorum ote yandan sıra bende o sebeble ben baya kolayına kacmayı dusundum galıba
ana yemek olarak dusunmustum acıkcası
pekı ya soyle olsa
sonra patates köfte , veya patateslı tavuk ardından
kuru fasulyeyı sade yapsam( cımrı derlermı bıde o var)
sonrada pılavı fılan verırım
boylede olmaz sa fasulyeyı hıc yapmım mı dıyorsunuz kızlar?
barbunyadan yapılmıyormu pıyazYok canım ne kuru fasülyeler yedim kuzu ya bedel öyle demeyinsiz kuru fasülyeyi bir araya sokmam lazım diyosunuz anlaşılan.Öncelikle çok güzel bir şey yapıyosunuz aileyi bir aya topluyosunuz amaç kuru fasülyede olsa paylaşmak evet önce çorba,pilav yanı tarzı bir yemek ( tavuklu sepzeleri yemekler ,güveç ,patlıcan dizme,) kalabalık misafir için hem senin açından hem servis açısından dahada kolay olur masanızda ara sıçak olarak pastırmalı fasülye yapılabilinir eğer dilerseniz piyazda yapılabilinir meze tarzı güzel olur nacizana fikrim
Çok geçmiş olsun tatlımbarbunyadan yapılmıyormu pıyazfasuleydende olursa ortalıgı pıyaza cevırebılırım guzelde yaparım ama barbunyadan yaptım hep
buarada amac kuru fasulye degıl aslında dedıgım gıbı yenı amelıyat oldugum gıbı yaralarım henuz duruyor o sebeble cok sey edemıyorum detaylı yoksa kuzu cevırmeyen ne olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?