merhaba ben hukuk fakültesinde(İÜHF) okuyorum, 3 sınıf öğrencisiyim.Yazın çalışmak istiyorum bir hukuk bürosunda ama ben ceza hukukuyla ilgileniyorum ve bu alanda ilerleyen ve çalışan avukatların yanında çalışmak ve kendimi geliştirmek istiyorum. Acaba yanında yaz için ve anlaşabildiğimiz ölçü de okul zamanı da devam edebilirim (zira 4. sınıf öğrencisi olacağım seneye) çalışacak stajyer öğrenciye ihtiyacı olan var mı? medeni hukuku da seviyorum( aile,kişiler,eşya ve borçları)mirası daha görmedim:)geçen yaz çalıştım bir büroda ama orada iş ve ticaret davalarına bakıyorlardı ama ben ceza da olsun istiyorum. ceza bilgilerimin sadece teoride kalmamasını istiyorum. bir de bi şey daha danışmak istiyorum acaba 'MOR ÇATI' ve benzeri kurumların bünyesinde çalışabilmek için ne yapabilirim. inanıyorum ki ceza davalarının esası ki kastetdiğim cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ağırlıkta olanı bu kurumlarda sıkça karşılaşılan bi durum bu konuda da kendimi geliştirmek ve bu kurumlarda yer edinmek istiyorum.