Bununla ilgili yonetmelik var. Yaz tatiline gelen dogum izinleri dogum sonrasina eklenmiyor. Ben eylulde dogum yaptim eklenmedi banaArkadaslar merhaba, devlette ogretmenim. Suan 32+2 gunluk hamileyim. Normalde 32. Haftada calisabilir raporu alarak 37.haftaya kadar calisip dogum sonrasi iznine ekletebiliyormusuz. Ancak ben nasilsa yaz tatilindeyiz dolayisiyla calisamadigim icin dogum sonrasi iznine ekletemeyecegim diye doktordan calisabilir raporu almamistim. Suan okuldan mudurumuzle gorustum. Calisabilir raporu al yaz tatiline denk gelen sureyi dogum sonrasina ekleyelim dedi. Hocam ama fiilen calismadigim icin ekleyemiyoruz sanirim dedim. O da devlet memurusun diye ekleyebiliyoruz dedi. Ben mi yanlis biliyorum arkadaslar? Ozellikle dogumu yaz tatiline denk gelmis ogretmen arkadaslar lutfen bana yardimci olabilirlerler miyani suan yaz tatilinde oldugumdan aktif olarak calisamadigim halde calisabilir raporu alarak dogum sonrasi iznime ilave etmek mumkun mu?
Mudurum konuyu ayrintili bilmiyorsa yani yanlis biliyorsa, yasa disi bir is yapmis konumuna duser miyim sizce?
Resmi gazetede aslında devredilemez yazmıs ama sanırım bi acık var müdürünüz getir dedigine göre kurcalamayın derim :)
O kadar cok benzer örnek var kiMudurum konuyu ayrintili bilmiyorsa yani yanlis biliyorsa, yasa disi bir is yapmis konumuna duser miyim sizce?
Ben bunu ayni bu sekilde mudurume soyledim, suan tatilde de olsan devlet memurusun cagrildiginda geleceksin sonucta o yuzden ekleyebiliriz dedi. Birsey de diyemedim ama mantigima da yatmadi. Yasal olmayan birsey de yapmak istemiyorum. Mudure hayir siz yanlis biliyorsunuz da diyemedim. Hamilelikten sanirim en ufak sey stres yapiyor bu izin meVzusu da beynimde dag gibi buyudu, cozemiyorumBununla ilgili yonetmelik var. Yaz tatiline gelen dogum izinleri dogum sonrasina eklenmiyor. Ben eylulde dogum yaptim eklenmedi bana
Hiçbir şey olmaz ama olacaksa ucu en son size dokunur.Mudurum konuyu ayrintili bilmiyorsa yani yanlis biliyorsa, yasa disi bir is yapmis konumuna duser miyim sizce?
müdürünüz haklı devlette çalışan öğretmen ekleyebiliyor diye biliyorum bende ama mesela ben özelde öğretmenim biz ekleyemiyoruzArkadaslar merhaba, devlette ogretmenim. Suan 32+2 gunluk hamileyim. Normalde 32. Haftada calisabilir raporu alarak 37.haftaya kadar calisip dogum sonrasi iznine ekletebiliyormusuz. Ancak ben nasilsa yaz tatilindeyiz dolayisiyla calisamadigim icin dogum sonrasi iznine ekletemeyecegim diye doktordan calisabilir raporu almamistim. Suan okuldan mudurumuzle gorustum. Calisabilir raporu al yaz tatiline denk gelen sureyi dogum sonrasina ekleyelim dedi. Hocam ama fiilen calismadigim icin ekleyemiyoruz sanirim dedim. O da devlet memurusun diye ekleyebiliyoruz dedi. Ben mi yanlis biliyorum arkadaslar? Ozellikle dogumu yaz tatiline denk gelmis ogretmen arkadaslar lutfen bana yardimci olabilirlerler miyani suan yaz tatilinde oldugumdan aktif olarak calisamadigim halde calisabilir raporu alarak dogum sonrasi iznime ilave etmek mumkun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?