Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin
Yagli kahve nedirgunaydinayy tesekkur ederim kizceler
umarim hepimizin nice bol eksileri olur
uyandim yagli kahveminiciyorum️
Haftasonu hep kacamak oluyor malesefListeyi kopyalayim dedim olmadıgunaydinn h.sonu ailece kahvalti vs oldugundan nisbeten esnek davraniyorum. Henuz kahvalti yapmadik
Supersin bravo haftasonu icin tam gormek istedigimiz tabloGünaydın kızlar
Kahvaltıda 1 bardak şekersiz çay,1 haşlanmış yumurta,biraz tuzsuz peynir, 1 domates,1 dilim kepekli ekmek 5 de zeytin yedim.
Yarım saat de Air Walker ile çalıştım.İşlerim bitince fırsat bulursam öğleden sonra bebeğimle minik bir yürüyüşe çıkarım.
hindistan cevizi yagi + tarcinli turk kahvesi iciyorum, sonrada wc ye kosuyorum ve yag ykimini destekliyo cogu diyetisyenin tavsiyesi. hem istah kapatiyo hem wc ye cikartiyoYagli kahve nedirbizede soyle
Nefis gorunuyorOglen yemegim 2 tane şinitzel ve salata. aksam acikmazsam yemek yemeyi dusunmuyorum. Sadece 8 gibi sebze smootie yapıp icine yulaf koymayi dusunuyorum.
Ben Turk kahvesi icemiyorum Ama guzelmishindistan cevizi yagi + tarcinli turk kahvesi iciyorum, sonrada wc ye kosuyorum ve yag ykimini destekliyo cogu diyetisyenin tavsiyesi. hem istah kapatiyo hem wc ye cikartiyo![]()
nescafeyede yapabilirsin, ben genelde oyle yapiyorum ama son 5 gundur bu detoxa basladim diye turk kahvesi iciyorum olay zaten hindistancevizi yagindaBen Turk kahvesi icemiyorum Ama guzelmis![]()
Nescafeyedemi hindistan cevizi yagi tarcin koyuyorsunnescafeyede yapabilirsin, ben genelde oyle yapiyorum ama son 5 gundur bu detoxa basladim diye turk kahvesi iciyorum olay zaten hindistancevizi yaginda
Yeni seyler himmmmm denyim yarin bakalim nasil olcaknescafeyede yapabilirsin, ben genelde oyle yapiyorum ama son 5 gundur bu detoxa basladim diye turk kahvesi iciyorum olay zaten hindistancevizi yaginda
evet , nescafe degil ben filtre yada kapsul yapiyorum genel olarak kahve fark etmiyorNescafeyedemi hindistan cevizi yagi tarcin koyuyorsun
Oyy oyy yerler onu :) bizde arkasda kahvaltidaydik kizlar Ama dikkat ederek yedimGünaydın herkeseSabah ailecek yürüyüş yapıp geldik. 6 bin adım civarı atmışız. Çiçekli şekerimin size selamı var
Eki Görüntüle 3216386