Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aksam 5 de yiyoruz cogunlukla 1 de yatinca aslinda eve aradaki vakit zor. En zorlandigimseyde bu oluyor 11 gibi acikiyorumBozmamıssin . Vucudunu dinlemişsin. Ya erken ogun yaptin aksam ya da uediklerinle ilgili. Ya da psikolojik. Bence iyi yapmissin
yaaa ben seni bu ara istemiyorsun diye düşünüp darlamamak için sormadım..Hani beraber yapacaktıkkolay gelsin
Eee nasil gidiyor seninkızlar hepiniz süpersiniz gece bozacak gibi olduğunuzda yatağa erken girin gece ayakta dolanınca yiyoruz![]()
Bozacak gibiyim ama yatağa giremiyorum yapilacak çok iş varkızlar hepiniz süpersiniz gece bozacak gibi olduğunuzda yatağa erken girin gece ayakta dolanınca yiyoruz![]()
Geçmiş olsunİyi akşamlar, bazı sağlık sorunlarım nedeniyle aktif bir şekilde burada olamıyorum kusura bakmayın. Beni liste dışı yapmayın lütfen![]()
Bozacak gibiyim ama yatağa giremiyorum yapilacak çok iş var![]()
yatağa geçtim şimdi, rahatım bayaEee nasil gidiyor senin
Sadece sumu iciyorsunuz.yatağa geçtim şimdi, rahatım baya
akşam dokuzda arkadaşlaydım sade filtre kahve içtim umarım bozulmuş sayılmaz su orucum
dışarıda oturunca sadece suyla eşlik edeyim istemedim kıza.
galiba yarın da tutacagım, eslik edebilecek durumda mısın
Tamam ederim insaAllah yarinyatağa geçtim şimdi, rahatım baya
akşam dokuzda arkadaşlaydım sade filtre kahve içtim umarım bozulmuş sayılmaz su orucum
dışarıda oturunca sadece suyla eşlik edeyim istemedim kıza.
galiba yarın da tutacagım, eslik edebilecek durumda mısın
Evet.H
Sadece sumu iciyorsunuz.
Bozmadim sayılır. Bu bqrdak süt ile biraz leblebi yedim işleri hallettim duşa girip namaz kilacaktim ona halim kalmadı yattım artiknaptinn, insaallah bozmamıssındır...
Bugun su diyetini başarıyla bitirirsek bende bekliyorum kardeşim..aynı gidiyoruz hemen hemen zaten ..Aa ben pazartesi sanıyorum tartı gününü![]()
inşaallah -68 bekliyorum..
Kendimizi geceye kadar bol bol meşgul tutalım, hem sen demiştn ya "niyet çok önemli diye"Bugun su diyetini başarıyla bitirirsek bende bekliyorum kardeşim..aynı gidiyoruz hemen hemen zaten ..