Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay hadi inşallah vallahi çok iyi olurrEvet yaa 70 ler çok iyi olurduhem daha çok motive olurduk
önümüzde epey zaman var aslında istikrarlı olursak 70 lere ineriz diye düşünüyorum
![]()
Bende merak ettim ise yarıyorsa yaptırmak istiyorum detaylıca öğrenmem lazım tabiYaptirmadim hiç. Ama dogumdan sonra karın için hidip konusmustum. 1 yil once falan. Pahali gelmisti vazgecmistim
Cok saol canim Allah razi olsunGülümsebebek 85.2
Lipton 87.55
Portakalafisildiyordum 66
Mutlulumuyum ki 68
Leyal 81.9
Armin83 56.7
Nickimyokbenim 81.30
Ohbb 65.35
Mavi canim sana kolaylik olsun diye böyle yaptim
Ye ye ye lütfen yeCanım nasıl da tatlı çekiyor![]()
Ben yedim vallahi sütlü tatlı. Biraz mutluluk hormonlarimin yükselmesi gerekiyorduCanım nasıl da tatlı çekiyor![]()
cok tesekkurederim darisi obur haftayaKizlar simdi okuyorum mesajlarinizi hepiniz harikasiniz Cok guzel kilolar verilmisportakalafisildiyordum hanimcim pazartsi aramiza 68 kiloyla katildi ama onu gecen cumadan olarak guncelledim o sebeple haftanin iki tane birinciisi var H Himal_ arkadaslarimizi alkisliyorum
kizlar supersiniz masallah
![]()
Ben yedim vallahi sütlü tatlı. Biraz mutluluk hormonlarimin yükselmesi gerekiyorduhaftaici dengelerim inşallah
![]()
Evett 7lerde yüksek kilolar ama şu ankinden iyidir. Toplamda 6 kilo gittiAz kalmis![]()
İnşallahhhh, yeni haftada daha yüksek - - - lerle gelelimKizlar hepimiz kilo vermişiz ne güzel herkesi tebrik ediyorum.Bu hafta yeni bir hafta yeni hedeflere niyet ediyoruz..
Hepimiz için kolay ve güzel olsun inş..
Gunaydin millet. Sabah firinda patates kizartmasi ve omlet yedim en sevdigim kahvalti olabilir. Yarim dilim ekmekten de tost yaptim. Menengic kahvesiyle de keyfimi yaptim.
Simdi acikmayi bekliyorum :)) uzun yillar diyet yapmaktan acikma hissimi kaybetmistim. Doymak için degil zayiflamak için yiyordum resmen. sevmedigim seyleri bile. Ama Okudugum "zayiflama diyetleri çöpe" kitabinda gunde 2 kere gercekten acikip acikmadigimi anlamak icin yarim saat beklememi soyluyor. Tabi 2 den fazla yapmiycakmisim bunu. Onu denemeye basladim. Hatta cok sevdim cunku acikinca istedigim seyi yiyebiliyorum.
Bugun acıkınca ispanaklı icli kofte ve yaninda yogurt yiycem. Genelde 3 icli kofteyle doyuyorum bakalim. Hepinize tatlış haftasonları