- 25 Kasım 2022
- 818
- 1.387
- 33
- 28
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ramazanda yiz o yüzdenkızlar yalnız değilsiniz BEN DE YİYORUM... NOLUYOR YA BİZE. jshdf
hayalimdeki diyet grubu bu değildi hepimiz arsızca yiyoz.
hahahhahahahaha kahkaha attim biz motive edicez yemiycez derken isler karisti :) toparlanmamiz lazim cok acilll ben eyrken bile sonra ne yiyicegimi dusunur oldum imdaaaaaaaaaaaaaaatkızlar yalnız değilsiniz BEN DE YİYORUM... NOLUYOR YA BİZE. jshdf
hayalimdeki diyet grubu bu değildi hepimiz arsızca yiyoz.
Aslında benim çok kötü gidiyor diyemem. Tek sıkıntı iftar sonrası mutlaka bir dilim tatlı yiyorum. Onu yemesem süper olur ama tatlı isteği çok oluyor. Zaten İftarda önce limonlu su ile başlıyorum, çorba ve salata harici bir şey yemiyorum ben. Sahurda da sadece yine limonlu su içiyorum. Sadece 2 gün sahurda kete yedim. Ama kendi adıma şunu söyleyeyim sahurda hiçbir şey yemediğim günler daha dinç oluyorum. Birde okul haricinde hiçbir aktivitem yok en yürüyüş yapabilseydim iyi olurdu![]()
selamlar kimse pek yazmiyor benim gibi, utanctan galiba. Kendimize gelmemiz lazim, allamm niyet ettim kilo vermeye![]()
hahaha evet artik siklastiralim bildirimleri, motivasyonlar yerlerde, evet ramazan ile yeme aclis suresi degisti ama dengelemek lazim genede. Ben tutmuyorum tutanin allah oruclarini kabul etsin. persembe tasinicam cuma ev boyama var derken bu hafta bende cok dikkat edemem. pazartesiden itibaren listeme gore eksikleri alip basliycam. Hatta 1 mayista 21 gunlux detox planina kaydoldum bugun. Parasini verip ve mecbur hesap verince daha iyi oluyor ama amacim en azindan nisan ayinda 69-60 a sabitlemek kiloyu. Detoxlada 3-4 verip yaza bomba gibi girmek. hayaller hayatlar isteevet biri artık bu işe dur demeli ama herkes birbirinden bekliyor
Ay valla zar zor düştüğüm altmişlar bu gidişle mazideki tatli anılar olarak kalacak...
GEL RİKİ BİZ DUR DİYELİM BOMBA GİBİ BAŞLAYALIM...
örnek olalım şu yaramaz kızlara![]()
Doğru söylüyorsunuz ama iftar sonrası bulaşık çay faslı çocukların ödevi derken yorgun oluyorum yürüyüşe enerjim kalmıyor artıkIftar sonrası biraz yürüyüş yapsanız çok rahatlarsınız