Canım umarım kolaylıkla verirsin,
Günlük beslenmeni bir düzene soktunmu yoksa daha yeni mi başladın?
Çok Teşekkür ederim 3-4 gündür yapıyorum sizin günlükleri okurken karar verdim ama hangi günlükte devam edeceğimi bilemedim 1-2 tanesine yazdım cevap alamadım bende kendim açayım dedim. ama başladığımdan beri fazla kaçırdığım ögünlerde oldu anam sağ olsun .d
İstersen bizimkine gelebilirsin ya da istersen burada devam et sen bilirsin, bu süreçte belki en büyük tehlike böyle ye ye diye ısrar edenler oluyo:))
Ben de mesela pilav tatlı falan yemiyorum, dün akşam bi akrabaya yemeğe gittik, hem yemeğe gidip hem de yememek olmuyor tabi, ister istemez yedim ama yine de tartıda 3 gün önceye göre daha düşük çıktım, demek ki kendimi iyi tutmuşum:)..
Gelirim canımda sizin kisi 10 kilo bende kaç on kilo .d ama tabi ki gelirim oraya da.. akraba ziyaretleri diyet anlamında başlı başına sorun zaten. yemesen yemeğimi beğenmedi oluyor. fazla kaçırıyorsun. en güzeli azıcık tadıp bırakacaksın ki sen öyle yapmışsın.. Ama annem ayrı bi sorun dondurmasıdır pilavidir çekirdeğidir ne bulsa dayıyor ağzıma maşallah.d
Teşekkür ederim Her şey için.. Desteğin güç veriyor bana.. Spor yapmaya pek vakit bulamıyorum.. Ama elimden geldiğince yürüyorum.. Hem burada günlük gibi tutuyorum bütün yediklerimi yaziyorum. Hemde arkadaşımın günlüğünde de paylaşıyorum.. Daha çok gaza geliyorum.. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/622484-10-kilo-fazlam-var-birlikte-zayiflamak-isteyenleri-bekliyorum.html Arkadaşımın günlüğüne sizide bekleriz..birbirimize benziyoruz hiç gerilme kasma kendini yaşın da genç verirsin kilo nedir ki verilir üzmeyin kendinizi psikolojik kilo alımı nedir en iyi ben bilirim o yüzden kendinize güvenin yapabileceğinizi iyi biliyosunuz spor yapabilme şansınız varsa ihmal etmeyin hem 5 verip 10 vermiş gibi görünürsünüz hem de hızlı verirsiniz :)))
başarılar takipteyim!!! kilolara ölüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmm :)
ha birde günlük tutun çok işe yarıyor konuşun onunla herşeyinizi yazın insan dönüp okuduğunda güçleniyor :))
Çok geçmiş olsun.
28 Mayıs 2013 Çarşamba..
Sabah: Kahvaltı edemedim (annem hastaymış onun yanına apar topar gittim. sağlık ocağı, eczane falan zaman geçti.)
Öğle: yiyemedim.. ( annemin işlerini toparlarken zaman geçti )
Akşam: saat 16:30 civarları anneme zorla yedirirken 2 cantık yedim
2 litreye yakın su içtim.. spor yok ama koşturmaca çoktu..
44 kilo vermek istiyorum
ben dee gelebilir miyim??
çok iradelisin MAŞALLAH, veririz hepsini İNŞALLAH
Çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?