Yaza geç kaldım ama sağlık için geç değil.

Ay_Isiqi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2011
55
0
36
33
Diğer
Merhaba

Kilolarımla başım dertte kendimi çirkin ve kötü hissetmeme neden oluyorlar. Yazı kurtaramayacağım biliyorum ama sağlık için geç değil.
Bu yüzden yediklerimi düzene sokmaya (diyete) karar verdim. Ama irade sıkıntım var. En önemlisi sürekli ve zorla yediren bi annem var .d Bu yüzden zor olacak. Desteklerinizi bekliyorum..

Bu arada kilo alma sebebim, myomlarım olduğu için doktorların verdiği ilaçlar baya şişirdi beni. genede baya korumuştum kendimi kilolara karşı.. ta ki bu kışa kadar.. ailevi sorunlarımdan dolayı baya sıktım kendimi ama bunalıma girdim. evin içinde neredeyse hiç hareket etmiyordum.. bu yüzdende 85-90 kiloya kadar çıktım. Korkuma tartılamıyorum da maalesef eve bir tartı almam şart oldu.

22 yaşındayım, 1.65 boyundayım, 85*90 arası kilo, olmak istediğim kilo 55.. beraber 30*35 kilo vermek isteyen arkadaşları beklerim..:16::16::16:

Gündüzleri girebilme şansım olmuyor.. bu yüzden geceleri bütün öğünümü yazacağım.. :nazar:

Son düzenleme:

Merhabalar

Sabah

Bir dilim Peynir
2 tane Domates
1 fincan şekersiz Çay (Tarçınlı )
1 Yumurta.

Vee Bollsu..

Son düzenleme:
Canım umarım kolaylıkla verirsin,

Günlük beslenmeni bir düzene soktunmu yoksa daha yeni mi başladın?

Canım umarım kolaylıkla verirsin,

Günlük beslenmeni bir düzene soktunmu yoksa daha yeni mi başladın?

Çok Teşekkür ederim 3-4 gündür yapıyorum sizin günlükleri okurken karar verdim ama hangi günlükte devam edeceğimi bilemedim 1-2 tanesine yazdım cevap alamadım bende kendim açayım dedim. ama başladığımdan beri fazla kaçırdığım ögünlerde oldu anam sağ olsun .d

Çok Teşekkür ederim 3-4 gündür yapıyorum sizin günlükleri okurken karar verdim ama hangi günlükte devam edeceğimi bilemedim 1-2 tanesine yazdım cevap alamadım bende kendim açayım dedim. ama başladığımdan beri fazla kaçırdığım ögünlerde oldu anam sağ olsun .d

İstersen bizimkine gelebilirsin ya da istersen burada devam et sen bilirsin, bu süreçte belki en büyük tehlike böyle ye ye diye ısrar edenler oluyo:))

Ben de mesela pilav tatlı falan yemiyorum, dün akşam bi akrabaya yemeğe gittik, hem yemeğe gidip hem de yememek olmuyo tabi, ister istemez yedim ama yine de tartıda 3 gün önceye göre daha düşük çıktım, demekki kendimi iyi tutmuşum:)..

İstersen bizimkine gelebilirsin ya da istersen burada devam et sen bilirsin, bu süreçte belki en büyük tehlike böyle ye ye diye ısrar edenler oluyo:))

Ben de mesela pilav tatlı falan yemiyorum, dün akşam bi akrabaya yemeğe gittik, hem yemeğe gidip hem de yememek olmuyor tabi, ister istemez yedim ama yine de tartıda 3 gün önceye göre daha düşük çıktım, demek ki kendimi iyi tutmuşum:)..

Gelirim canımda sizin kisi 10 kilo bende kaç on kilo .d ama tabi ki gelirim oraya da.. akraba ziyaretleri diyet anlamında başlı başına sorun zaten. yemesen yemeğimi beğenmedi oluyor. fazla kaçırıyorsun. en güzeli azıcık tadıp bırakacaksın ki sen öyle yapmışsın.. Ama annem ayrı bi sorun dondurmasıdır pilavidir çekirdeğidir ne bulsa dayıyor ağzıma maşallah.d

Gelirim canımda sizin kisi 10 kilo bende kaç on kilo .d ama tabi ki gelirim oraya da.. akraba ziyaretleri diyet anlamında başlı başına sorun zaten. yemesen yemeğimi beğenmedi oluyor. fazla kaçırıyorsun. en güzeli azıcık tadıp bırakacaksın ki sen öyle yapmışsın.. Ama annem ayrı bi sorun dondurmasıdır pilavidir çekirdeğidir ne bulsa dayıyor ağzıma maşallah.d

İstediğin zaman bekleriz canım.Bizimkisi de on değil aslında ama ilk hedefimiz on kilo, mesela ben 55 olsam fena mı olur:))

Annenle ciddi bi konuşma yapsan, sağlık için zararlı olduğundan bahsetsen, belki anlar o zaman

Sabah
1 Dilim Peynir
2 Adet Domates
1 Yumurta
1 Fincan Şekersiz Çay..

Ara Öğün
10 tane falan kiraz (100 gr -80 kaloriymiş galiba.. )

Öğlen
1 tatlı tabağında pilav ( canım çok çekmişti :()
1 tatlı tabağında tavuklu yemek.

Ara Öğün
10 tane falan kiraz

Akşam
1 tas tavuk suyu çorbası

Bugün hiç ekmek yemedim

:nazar:Sabah:
1 Dilim Peynir
2 Domates
1 Haşlanmış Yumurta
1 Dilim Ekmek
Şekersiz Cay
Öğle:
2 tatlı tabağı Pilav ( Kaçamak Bu Oldu Herhalde..:()
1 tas tavuk suyu çorba
Ara:
Dondurma 6-7 kaşık
Akşam:
Karpuz 6-7 dilim
(çok acıkmadığım sürece başka bişey yemiycem)
Boll Boll Su, Daisyc tatlım dediğine uydum sadece sabah yedim ekmeği öğle ve akşam yemedim..

Son düzenleme:
birbirimize benziyoruz hiç gerilme kasma kendini yaşın da genç verirsin kilo nedir ki verilir üzmeyin kendinizi psikolojik kilo alımı nedir en iyi ben bilirim o yüzden kendinize güvenin yapabileceğinizi iyi biliyosunuz spor yapabilme şansınız varsa ihmal etmeyin hem 5 verip 10 vermiş gibi görünürsünüz hem de hızlı verirsiniz :)))
başarılar takipteyim!!! kilolara ölüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmm :)
ha birde günlük tutun çok işe yarıyor konuşun onunla herşeyinizi yazın insan dönüp okuduğunda güçleniyor :))

Sabah: 3 tane Zeytin
3 tane domates (domatesler baya küçüktü)
1 rafadan yumurta 1 dilim ekmek
Şekersiz Çay..
Öğle:bütün tavuğun 4/1 kadar çevirme piliç.(soğanla beraber:))

Ara:2 dilim kek 1 bardak kola ( fazla kaçırmışım gibi )

Akşam: Annem pilav falan yaptı ama yemedim :( 1er tane biber ve patlıcan kızartması

Boll Suu..:nazar:

birbirimize benziyoruz hiç gerilme kasma kendini yaşın da genç verirsin kilo nedir ki verilir üzmeyin kendinizi psikolojik kilo alımı nedir en iyi ben bilirim o yüzden kendinize güvenin yapabileceğinizi iyi biliyosunuz spor yapabilme şansınız varsa ihmal etmeyin hem 5 verip 10 vermiş gibi görünürsünüz hem de hızlı verirsiniz :)))
başarılar takipteyim!!! kilolara ölüüüüüüüüüüüümmmmmmmmmmmm :)
ha birde günlük tutun çok işe yarıyor konuşun onunla herşeyinizi yazın insan dönüp okuduğunda güçleniyor :))
Teşekkür ederim Her şey için.. Desteğin güç veriyor bana.. Spor yapmaya pek vakit bulamıyorum.. Ama elimden geldiğince yürüyorum.. Hem burada günlük gibi tutuyorum bütün yediklerimi yaziyorum. Hemde arkadaşımın günlüğünde de paylaşıyorum.. Daha çok gaza geliyorum.. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/622484-10-kilo-fazlam-var-birlikte-zayiflamak-isteyenleri-bekliyorum.html Arkadaşımın günlüğüne sizide bekleriz..:nazar::29:

28 Mayıs 2013 Çarşamba..

Sabah: Kahvaltı edemedim (annem hastaymış onun yanına apar topar gittim. sağlık ocağı, eczane falan zaman geçti.)
Öğle: yiyemedim.. ( annemin işlerini toparlarken zaman geçti )
Akşam: saat 16:30 civarları anneme zorla yedirirken 2 cantık yedim

2 litreye yakın su içtim.. spor yok ama koşturmaca çoktu..

44 kilo vermek istiyorum :43: :43:
ben dee gelebilir miyim?? :71::71:

çok iradelisin MAŞALLAH, veririz hepsini İNŞALLAH
:1:

28 Mayıs 2013 Çarşamba..

Sabah: Kahvaltı edemedim (annem hastaymış onun yanına apar topar gittim. sağlık ocağı, eczane falan zaman geçti.)
Öğle: yiyemedim.. ( annemin işlerini toparlarken zaman geçti )
Akşam: saat 16:30 civarları anneme zorla yedirirken 2 cantık yedim

2 litreye yakın su içtim.. spor yok ama koşturmaca çoktu..
Çok geçmiş olsun.

44 kilo vermek istiyorum :43: :43:
ben dee gelebilir miyim?? :71::71:

çok iradelisin MAŞALLAH, veririz hepsini İNŞALLAH
:1:

Hoş geldin Canım.. Benim de 35 kilo hedefim.. Tabi ki gelebilirsin .. Allah'ın İzniyle Hepsinden Kurtulacağız Kiloların Bugün biraz daha zararını gördüm.. Arkadaşımla hızlı Tempo da yürüyüş yapalım dedik malum deniz kenarı harika olur diye.. Biraz kaptırmışız kendimizi 2.5 saat yürüdük. Şuan Sol Ayağım çok ağrıyor.. Bir ara sol ayağım alçıya alınmıştı. O zamandan beri, ne zaman fazla yürüsem böyle oluyorum. kilolar olmasa.. Böyle olacağını sanmıyorum.. İnşallah kurtulacağız kilolardan.. Bu arada hem burada takılıyorum ben.. hemde bir arkadaşımın diyet günlüğün deyim Eğer istersen sende katılabilirsin diyet programımıza.. isim listesi yapıldı.. senide ekleriz.. http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/622484-10-kilo-fazlam-var-birlikte-zayiflamak-isteyenleri-bekliyorum-37.html böylece daha çok kilo verme konusunda motive olursun..

Çok geçmiş olsun.

Çok Sağ ol Canım.. önemli bir şeyi yok Allahtan..

Sabah: 1 Yumurta, 2 Domates, 1 Salatalık, Biraz Peynir 1 Dilim Ekmek, Şekersiz Çay

Öğle: Yarım Piliç Çevirme (Soğanla)
Ara: Erik,Kiraz
Akşam:Çorba, Patlıcan yemeği

2 Litre Su 2,5 Saat Hızlı Tempoda yürüyüş.
.

Bu arada Akşam forumu gezerken bir arkadaşımızın günlüğünde zumba videosu vardı.. Bir ara onu denemek İstiyorum.. Eğlenceliye Benziyor..
*NEW* Zumba- Baile Privado-Mega Mix 28 with Stephani Carter - YouTube İşte Bu..

Son düzenleme:
Merhabalar..:3:

Sabah: Yok

Öğlen: Yok

Akşam:
soğan salatası (tuzsuz., zeytin yağlı)
Tavuk suyu çorbası
2-3 tane kızartma (yağı süzülmüş)
2.5 litre su,, 20 dk yürüyüş ve iş yerindeki koşturmaca..
acıkacağım gibi.. bu ara yemek düzenim alt üst oldu.. erken kalkamıyorum kahvaltı edemiyorum akşam koşturmaca da yiyemiyorum. Bir hal yola koymam lazım.. şimdilik benden bu kadar kızlar..

Back
X