yaza kadar 7 kilom gitsin diyeti :)

İyi geceler kızlar niyee kimsecikler yazmıyo tenhalaştı burası bugün kendime 1,5 kiloluk 2 tane dambıl aldım kollarımı çalıştırmak için üst kısımları biraz dolgun 100 tane yaptım. şimdilik diğer günler arttıracağım bide 100 tane mekik çektim. bugün yemekleri biraz kaçırdım. o yüzden bunları yaptım.

Günaydın kizlar diyorum ama kimsecikler yok. Herkes diyeti bıraktı galiba yapmayın kizlar yaa hani yaza kadar incecik olacaktık, hani istediğimiz kiloya gelecektik ne çabuk vazgeçtiniz..... Hadi gelin kizlar beni yalnız bırakmayın bu hafta -900 gr ver misim. Fena sayılmaz artık önümüzdeki haftaya bakicazz 50 li rakamları görmek istiyorum.....

selam kızlar benim sabah iyiydi ama öğleni kaçırdım biraz:(
sabah 2 dilim tahıllı ekmek 2 çeri domates 1 kk yağsız peynir 2 zeytin ve bir bardak ıhlamur.
öğlen 1 tabak tutmaç çorbası bir tabak etli bulgur pilavı salata ekmek yok.
bende bu hafta 800 grm vermişim. devam edidem 53ü görene kadar. ya bu kilo göstergesi varya nasıl değiştrcem onu ben

kızlar 57,6 ya düştüm abur cubur 0 küçük şekerleden bile yemiyorum:)hedef 60.9 dan 54 de düşmekti iyi gidiyorum sanırım ;)

selam kızlar benim sabah iyiydi ama öğleni kaçırdım biraz:(
sabah 2 dilim tahıllı ekmek 2 çeri domates 1 kk yağsız peynir 2 zeytin ve bir bardak ıhlamur.
öğlen 1 tabak tutmaç çorbası bir tabak etli bulgur pilavı salata ekmek yok.
bende bu hafta 800 grm vermişim. devam edidem 53ü görene kadar. ya bu kilo göstergesi varya nasıl değiştrcem onu ben

Tebrikler canım 800 gr gayet iyi devam eder inşallah böyle.

KİLONUZU TEKRAR NASIL GÜNCELLEYECEKSİNİZ?

İlk satırda kopyaladığınız adresi tarayıcınızın (chrome, firefox vb.) adres çubuğuna yapıştırın. Karşınıza kilo çizelgenizin üstünde mavi renkle yazılmış 4 başlık çıktı: edit/update weight data , edit style , get code , logout. Başlıkların üzerinde de kocaman bir PIN yazısı var. Bu kısma daha önceden belirlemiş olduğunuz şifreyi yazın ve 4 mavi başlık arasından "edit/update weight data" nın üzerine tıklayın.

Sonra "Weigh Measurements" başlığındaki "Your Current Weight" kısmına bugünkü kilonuzu yazın. Daha sonra da sayfanın altındaki mavi çiçekli "NEXT" yazısının üzerine tıklayın. Ve böylece kilo çizelgeniz artık yeni kilonuzu gösterecek. Başka bir işlem yapmanıza gerek yok, çizelgeniz otomatik olarak güncellendi.

Pişman oldum öğlen yediklerim için yaaa şimdi kendime ceza veriyorum çocukların okuldan çıkmasına 1 saat var gidip stat da yürüyüş yapcam akşama görüşürüz kızlar bayyy.....

ben utandığım için yazamaıyorum :( konu sahibi olarak diyeti bıraktım :(

ama tekrar başlamak istiyorum. 58im şu anda

kusura bakmayın kızlar gelemedim, çünkü geldiğimde vicdan yaptım :(:2::5::26::25::45::43:

Bende katılabilirim sizee ama hergün paylaşım yapacaksak :1:
Uzun zamandır tartılmıyorum ama sürekli 60-65 civarında seyrediyorum.Artık eskisi gibi 55 kiloya düşmek istiyorum.
Göbeğim gitsin istiyorumm:14:

Ne kadar zamanda düştün canım 57,6 e?

19 şubatta başladım canım.1 hafta öncedende sabvah aç karınla sıcak su içmeye başlamıştım.Tatlı hmur işi abur cubur yok.Diyete başladığımdan beri 2 kez dışarıda yemek zorunda kaldım onuda akşam yemeklerini az yiyerek yada meyve yiyerek telafi ettim.

selam kızlar ben bu sabah 1 dilim kızarmış ekmek 1kk yağsız peynir. 1 lokma ekmeğe krem peynir. 2 adet çeri domates 2 zeytin yedim. ara öğünde 1 bardak kefir içtim. sindireme iyi geliyormuş. öğlende bi yemek kaşığı pilav ve 6 tane suda haşlanmış köfte yedim 1 küçük kasede yoğurt. az öncede 2 tane hurma yedim:) babam umreden getirdide dayanamadm:)
arkadaşlar ben hergün girmeye çalışıyorum. yazınc daha çok motiv oluyorum.sizde yazınn. bırakmayın yoksa diyet bozuluyoo

selam kızlar ben bu sabah 1 dilim kızarmış ekmek 1kk yağsız peynir. 1 lokma ekmeğe krem peynir. 2 adet çeri domates 2 zeytin yedim. ara öğünde 1 bardak kefir içtim. sindireme iyi geliyormuş. öğlende bi yemek kaşığı pilav ve 6 tane suda haşlanmış köfte yedim 1 küçük kasede yoğurt. az öncede 2 tane hurma yedim:) babam umreden getirdide dayanamadm:)
arkadaşlar ben hergün girmeye çalışıyorum. yazınc daha çok motiv oluyorum.sizde yazınn. bırakmayın yoksa diyet bozuluyoo

Gayet güzel olmuş canım menün hurma yiyebilirsin ben ara oğün olarak tüketiyordum sütle beraber çok güzel oluyo. Benim bugünkü menüm biraz saçma oldu misafirlerim vardı o yüzden sabah kahvaltısı 1 kupa nescafe içtim sütlü o kadar. sonra dalmışım işe güce misafirler gelince de onlarla oturdum bi güzel yedim.... ama akşam fazla yemedim. bi de bugün regl oldum. acayip tatlı krizim tuttu....

ben utandığım için yazamaıyorum :( konu sahibi olarak diyeti bıraktım :(

ama tekrar başlamak istiyorum. 58im şu anda

kusura bakmayın kızlar gelemedim, çünkü geldiğimde vicdan yaptım :(:2::5::26::25::45::43:

İyi ki gelmişsin hoşgeldin napalım arada oluyo ama hepten bırakmaktansa yol yakınken dönmek daha iyi bu bloğu sen açtın neydi başlığımız yaza kadar 7 kilom gitsin kendini yaza odakla tişörtler, açık renk kıyafetler giydiğinde kendini bir düşün nasıl göründüğünü bıngıl bıngıl etler mi yoksa fit bir vücut mu hangisi bak çok az kaldı hadi bakalım

günaydın kızlar. bu sabah tartıda 58.8 i gördüm çok mutluyumm:) kahvaltıda biraz peynir 2 zeytin 1 dilim ekmek domats yedim yine. çok azda kuşburnu marmelatı. bende dün regl oldum. ölüyorum tatlı diyeee:) çok zor durumda kalırsam aşağıda sahlep içip geri gelirim:)

aynen bende öyleyim bugün aslında bahane olmamalı ama nedense tatlı isteğim çok oluyo başka şeylerle bastırmak lazım kuru incir, kuru üzüm, kayısı gibi canım......

kuru üzüm yemeyin kızlar:) kayısı sadece incir ve üzümde çok fazla kalori ve şeker var diyetisyenler tavsiye etmez hiç. inciri çok severim ama bu yüzden yemiyorum:(

Back
X