valla yaaa daha 8 kg var kızlarr yarısı duruyo verecegım kgların
vovvvv elittt
gulum 2 aydır bır kaçamak yapmayıp bu kadar duzenlı sende beslensen sonunda bunu gorsen bole olur ıste![]()
ama ben sana kıyamam kiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vovvvv elittt
gulum 2 aydır bır kaçamak yapmayıp bu kadar duzenlı sende beslensen sonunda bunu gorsen bole olur ıste![]()
bende kilo bildirimi yapayım
kilo:56.4
bel:79
kalça:98
göğüs:89
bacak:55
kol:30
Eki Görüntüle 689322
bende kilo bildirimi yapayım
Eki Görüntüle 689322
vovvvv elittt
ayyy keşke benımde göğüs 90 olsaaaaa![]()
amaannn napcan yaaaa bende hep 80 olsun isterim:)ayyy keşke benımde göğüs 90 olsaaaaa![]()
gayet iyi tatlımmmkısa zamanda ulaşırsın hedefinee
ben de göğüslerim küçülcek diye endişeleniyorum jillianla küçülmeseler iyi seviyorum onlarıııordan gidiceğine totomdan gidebilirrr
![]()
amaannn napcan yaaaa bende hep 80 olsun isterim:)
inşallah canım yaa hep beraber ulaşacağız:13:
bu arada ben jillianı bıraktım kızlar göğsüme giren ağrıdan dolayı haftaya level 1 den tekrar baslıyacağım
ama günlük 45 dk koşu bandında yürüyüş yapıyorum![]()
supeyyy aferın cnmbende kilo bildirimi yapayım
Eki Görüntüle 689322
hanı tablo guncellenmemıs lazzkızımmm
ben de göğüslerim küçülcek diye endişeleniyorum jillianla küçülmeseler iyi seviyorum onlarıııordan gidiceğine totomdan gidebilirrr
![]()
kızzz zuzuss ben ne yazmısım oraya duzeltsene alt bacagın cmını ust bacaga yazmısım rezil ben :26:güncelledim canım eski kilomuzu silmedim altına satır açtım canım bak tekrar istersen![]()
kızzz zuzuss ben ne yazmısım oraya duzeltsene alt bacagın cmını ust bacaga yazmısım rezil ben :26:
53cm üst bacak![]()