amannın nı bundan adama bu kadar zulum edılırmı wuwww kızz yazıkk valla anam benımkı olsa ceker gıder bı daha gelmezdı sanırımşimdi bundan 5,6,ay önce eşim 2 gün ewdeydi bi akşam ölesine gerçekten öle huyum yoktur tesadüfen tele bakarken internet üye olma msj gördüm ama üye olmamış net ayarına girdim fashıon yazıo hanı bu güzellerin olduğu bi site war ya sustum çaktırmadım bizim tv dede war zaten o meraktır dedim takılmadım sonra ertesi akşam bi msj geldi bu sohpet numaraları war ya ordan otomatik gelen iste sohpete hazırmısın gibi aramadan senin numaranı nerden bilcekler sen nete de giriosun sen bunu da yapıosun die ben 1 hafta konuşmadım uzattıkça uattım hani az çok tanıosunuz beni görenlerinizde war eline yüzüne bakılmıccak kızmıyım yada o kadar seksi olmaya çalışıorum kocama karşı planlar yapıorum yediremedim kendime.....2seçenek 1-gerçekten sadece netten fashıon bakıcaktı çünkü tüm geçmişi yükledim sadece fashıon yazılmış ama interneti dahi açtırmamış haliyle girmemiş...2- o numaralar gerçekten otomatik yolluo o mesajları...bn sonunda buna inandım kendimce sustummmm ama bunun dışında hiç bi yanlışı olmadı bu güne dek kocamın......ama şimdi böle bişi olsun hemen aklıma gelio salaksın diorum arıo konuşuo o seni aldatıo diorum sonra yok elle tutulacak en ufak bi şık yok neyle suçlucam adamı diorum.ama numaraları inceledim falan yok anladınızmı hiç bi suçlucağım bişi yok net datalarını geri yükledim bu kadarını akıl edip temizlemesi imkansız çünkü temizlicek adam o mesajı silerdi demi bi bok yapsa hani şimdi de ewde ya uff işte böle
gunaydını fılan gectım eczacılar ıle dıyologunu cok ıyı tutmak zorunda... mısal gunaydın x hanım der ellerını oper centılmen gıbı kalfalarla gayet sıcak olmak zorundaa bu ıs malesef yalakalık gerektırıyo :26:
bıgun kalfanın bırı esımı aramıs x bey efendım demıs esım sıparıs mı vardı yokk seyyy ben sızden cok hoşlanıyorum...

eşımm sen cıldırdın mı yahuu ben evlıyım cocugum var demıs sey olsun demıss bıde yanı esım ok dese ....
bu gunlere geldık guselım allah korusun esımden yana cok emınım cırılcıplak 1000 kızın ıcıne atsam gozunu kapar o kadar zınadan korkar sadece ılıskıye gırme degıl goz zınasındanda korkar o derece bundan cok emınım o yuzden vıcdanım rahat bana kor kutuk asıkken arkadaşken bişi yapmadıı öpmek ıcın bıle ızın ıstıyodu dusunun yanı o yuzden korkum yok ama kadınlara tahammul edemıyorum ıste ben yanıı esımle lak lak yapmak el sakası yapmak gozumle gorsem
 gel bakım sen der sacından sururum ama bılıyorum kı mecburr en azından ıste bıtır dıyorum arada yazınca kızlar sınırım hopluyooo
 gel bakım sen der sacından sururum ama bılıyorum kı mecburr en azından ıste bıtır dıyorum arada yazınca kızlar sınırım hopluyooo
aboww bestem yapa evlılıgıne zarar verırsın gerekıyosa bu konuyla ılgılı yardım almanı tavsıye ederım bu olmayan bısıye takılmak senınkı sevgıdendır anlıyorum ama kocanı yıpratır uzersın kendınden sogutursun yapmamaya calıs...Ne face be ben işyerinde ki kadına günaydın dese bom patlıorum sen günaydın demesen günü aymıcakmı ne war kızar mı demesen falan faln ay ben çok koötu olmuşum
evet tatlım barıştıkfakat bu sabah yine sinirlendim,gerildim.oyun oynadığı hesap var facede ordan lisedeki arkadaşını aratmış ne gerek var şimdi sinir oldum.daha öncede 1 kere aratmıştı üstünde durmadım.hala daha durmamaya çalışıyorum.
ohhhhooo bestem sen bunlara kıl oluyorsan ben sabır küpüyüm demek ki..
sen anlat kuzuuu sen nelere sabredıyosun
 laa bı nargıle olsada ıcsekk haaa fokur fokurrr cok osledımmm 2,5 yıldır agzıma surmedımm cıldırıyorum
 laa bı nargıle olsada ıcsekk haaa fokur fokurrr cok osledımmm 2,5 yıldır agzıma surmedımm cıldırıyorum 

allah utandırmasın bak donucek evınızede gecıceksınız sukur de ınsallah her sey feraha kavusacak bıde mınnak sıpan olursa bak gor mutlugu duble yapcazsınız
 allah utandırmasın bak donucek evınızede gecıceksınız sukur de ınsallah her sey feraha kavusacak bıde mınnak sıpan olursa bak gor mutlugu duble yapcazsınız