• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaza kadar hedef 10 kg hadi kızlar

öğlen ki menüm

1 kepçe bulgur pilavı sebzeli
1 kepçe et sote
4 y.k yogurt

çok mu yemişim sizce normalde daha çok yerim de :)

yemek ölçülerini nasıl ayarlıyosunuz

teşekkürle cevaplarınız için
tabloyuda yeni gördüm emeğine sağlık lazkızı
benim göğüs:93
üst bacak:56
üst kol :32
böyle yazabilirsin canım yeni aldım ölçülerimi
boyum da 152cm canım

Son düzenleme:
kızlar size bi sorum olcak konu ile alakalı değil ama
ben bu yıl ygs ye girdim aöf okumak için elimde bi üni.diplomam olsun istiyorum tabiki çalışmakta sizce hangi bölümde okumalıyım
ben hep muhasebe diye düşünüyodum muhasebeci arkadaşları görmüşken hemen soruyum açıktan okuyabilirmiyim bu bölümü zor mu kolay mı ??
tatlım gusel karar vermısın ama genıs bakım her turlu ısı yapabilecegın (mısal kpssden tutta ozel sektorde)bir meslek seçmelisin aöf den
ben şiddetle kamu yönetimini okumanı tavsiye ediyorum ben bin pişmanım işletme okuduma

tatlım gusel karar vermısın ama genıs bakım her turlu ısı yapabilecegın (mısal kpssden tutta ozel sektorde)bir meslek seçmelisin aöf den
ben şiddetle kamu yönetimini okumanı tavsiye ediyorum ben bin pişmanım işletme okuduma

kamu yönetimi diğerlerine göre sınavları daha zor fakat daha iyi bir bölüm doğru canım:16:

ben cumartesi pazar full çalışıyorum ben de pazartesi günleri yokum :16:
benım eskı meslek oyleydı balkan sutte çalışırken mukammeldı haftanın her gunu ızın yapardım 6 gun çalış 7.gunu ızın :16:
çok ozluyorum kendı meslegımı yapmayı ama şehir dışalrında yaşamam gerekıyo fabrıkaları oralara attılar cunku :50:
eşimle orta yolu tutturup bi iş bulamadık ya benım kı olmuyo ya onun ki:26:(onunkı şehir iiçi yerde benımkı şehir dışı yerde)

benım eskı meslek oyleydı balkan sutte çalışırken mukammeldı haftanın her gunu ızın yapardım 6 gun çalış 7.gunu ızın :16:
çok ozluyorum kendı meslegımı yapmayı ama şehir dışalrında yaşamam gerekıyo fabrıkaları oralara attılar cunku :50:
eşimle orta yolu tutturup bi iş bulamadık ya benım kı olmuyo ya onun ki:26:(onunkı şehir iiçi yerde benımkı şehir dışı yerde)

tatlım çalıştığın yer kendi babanın mı kayınpederinin mi?

ben pazar günlerii izin kullanmak istiyorum fakat mümkün değil dershanede olduğum için c.tesi pazar en yoğun günlerimiz..olsun canım sen eşinle,eymenle birlikte olmaya bak ikinizden biri fedakarlık yapıcak artık orta yolu bulucaksınızz :16:

Back
X