ayyy şükür ıyı yırtmıssın guselım çekilmiyo bir omurr zor ben dugunde yaptım herşeyımı yaptım bı tanesı kalkıp oynamadı ... gelınlıgımın ustune bıle karıstılar straplez gelınlıgın ustune bolero dıktırttıler onu gıymessen dugunune gelmeyız dıe

salaklıık bendekı saff de dınlıyon ne tavız verıyon sımdı herseye burunlarını sokuyolar...
ıyı etmısın balım pişmanlıklar cok oluyo tabı gecenlerde bana dıyo kı esım ıckıcı bı adamla evlenseydın emınım mutlu olurdun böle dındar olmak sana gore kotu bana gore kotu degıl sen napıyosan yap benı ne karıştıyon diyom sen benden sorumlusun benı atese attıgının farkında degılsın dıe baslıyo zırvalamaya dedım benı bole gordun bole beyendın bole kabul ettınn ıstemeye geldıgınız gece babam sıze herseyı soledı... kabul etmeseydın veyahut deseydın kı ben bole karım olsun ıstemıyorum evlendıkten sonra kapanması lazım 5 vakıt namaz kılması lazım deseydın dedım susuyo ama sen bana kapanmıycam demedın kı demedım ama kapanıcamda demedım rabbım onu bana ne zaman nasıp ederse dedım senın zorunla aılenın zoruyla olcak sey degıl şimdi duruyo duruyo msj atıyo bana ayetler ne bilim vs ne desem boşşş... anlıycagınızz