benim üstün maşallahı var tam kıvamında :103: ama diğer taraflar rezalet :95:
tütütü maşallah eşin yaşadı vallahi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim üstün maşallahı var tam kıvamında :103: ama diğer taraflar rezalet :95:
ben dün akşam aldım ölçülerimi kızlar92-71-100

ben bu spora şu olculerle basladım
gogus:95
bel:80
kalça:105
idi 1,5 ayda şimdi
gögüs:89
bel:72
kalça:98 olmaz demeyin hersey oluyo ısteyınce iradeli ve istikrarlı olmak gerekıyoo
programı indirdim yarın akşamdan itibaren başlıyorum bu akşam başlamak isterdim ama eşim geliyor 10 gündür yoktu bu akşamı es geçicem :93: yarın başlıyorum ben de kararlıyım..
sende dahada basarılı olur hayatım olculerın super cunku 1 kgluk dambılları unutma sabırsızlıkla beklıyorum manken gıbı olmanı boy kaç sende uzun gıbısın

maşallah yine iyiyisn yani vahim durumda degilsin sukur cabucak toparlarsın:93: 1.76 boyum tatlım..umarım başarılı olurum önceden ayıptır söylemesi gerçekten düzgün bi fiziğim vardı..evlenince kayboldu eser kalmadı
ben bu spora şu olculerle basladım
gogus:95
bel:80
kalça:105
idi 1,5 ayda şimdi
gögüs:89
bel:72
kalça:98 olmaz demeyin hersey oluyo ısteyınce iradeli ve istikrarlı olmak gerekıyoo
bende pazartesiden itibaren yediklerimi yazcam buraya

sonra yatana kadar başka bişey yok su dışında..
 sonra yatana kadar başka bişey yok su dışında..kızlar ölçülerim;
82/85/95

ben bugün sabah 1 bardak limonlu sıcak suyumu içtim 1 saat sonra da 1 simit ve az peynirimi yedim.öğlen 1 küçük bardak light yoğurt yedim aradan 2 saat geçtikten sonra da 1 orta boy armut yedim.şimdilik böyle evde pide var o biraz bozucak beni ama ben yarım yicemsonra yatana kadar başka bişey yok su dışında..

belin azcık fazla onu erittinmi tamam,diğer taraflar gayet iyi tatlım

tatlımmm pide çok yeme sakın :)
bende sabah bişey yiyemedim canım istemedi.
öğlen;
yarım tabak yağsız yoğurtlu makarna yedim
şimdide ekmeksiz çorba içeceğim.
biraz önce yürüyüşten geldim 2 saat yürüdüm

harika valla çok özendim sana..çok istikrarlı gidiyosun
 hepimiz vericez bu kilolarııı
 hepimiz vericez bu kilolarııı

canım aynaya baktıkça kötü görüyorum kendimi o yüzden bu kadar azimliyimhepimiz vericez bu kilolarııı